- 6 Mayıs 2014
- 419
- 189
- 333
- Konu Sahibi lawengineer
-
yok sanmıyorum bir önceki cevabımda söylemiştim gerci ama ki kendisi bna sürekli birine karşı ilgi duysam söylerim sana diyor ki bu konuda da baya ciddidir kendisi.ya şimdi aklına taş düşürmek istemem ama erkek bu, başkasına aklı kaymış olabilir mi ki? aynı hastanede çalıştığı birine ?
benim ki değiştirme değil aslında kimse değişemez zaten ama insan sonuçta aramızda ki bağ diğerlerine göre olan bağa göre çok farklı bazen bunu ayırt edemiyor gibi arkadaşlarıyla bir tutuluyorum sanki birde benim için benden iyisini bulamazsın ayrılamazsın benden diyor.Bu dediğinde sıkıntı yok adamın. Adam haklı, değiştirmeye çalışmamak lazım. E kurbağadan prens çıkmaz zorlayınca. Siz de ısrarcı davranıyorsanız ki gayet haklısınız taleplerinizde, o yüzden demiştir beni değiştirmeye çalışma mutsuz olursun diye.
bende öyle düşünüyorum zorlamanın anlamı yok gibi geldi hatta demin kaç defa aradım meşgule attı mesaj attı müsait degilim diye bende mesajla telefonu aç konuşalım sonra kim ne yaparsa yapsın dedim bana verdiği cevap kavga etmeyeceğim ayrılmayacağım da ama kararlıyım ayrılmam gerekiyor hiç bir fedakarlıkta bulunmuyor evlenme konusunda bile hevesli değil.diyorum ki kaç yaşına gelmşiz uzaktan gizli gizli liseliler gibi olmaz diyorum eğer ciddi isen aileler bilsin diyorum ha değilsen de kendi yolumuza bakalım diyorum kendisi de ciddiyim tabi ciddi olmasam ne işim var diyip kesiyor konuyuAnlattıklarının bazılarını yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. özellikle görmeye gelmemesi ve bahane üretme konusu. 5 yıl süren ilişkimde 1 kere bile görmeye gelmedi beni hep benim gitmemi isterdi oraya ve en son yine dayanamayıp ben giderdim. Şimdi o kadar pişmanım ki 5 yıl o ilişkiyi sürdürdüğüm için. yaptıklarımı, alttan almalarımı düşündükçe kendime şaşıyorum inan.
Uzaktan ilişki herkesin yürütebileceği bir şey değil gerçekten çok ama çok zor. Bu ilişkinin senin için artılarını ve eksilerini düşün devam edersen nasıl olur hayatın, ayrılırsan nasıl olur. bunları düşünüp bir karar vermelisin. Bana etrafımdakiler hep derdi "olmuyorsa zorlama" diye ben hiç kimseyi dinlemedim tabi ama üzülen yine ben oldum.
Şimdi senin yaşadıklarını yaşayan biri olarak bende sana diyorum.
Olmuyorsa zorlama...
çok kez anlattım hatta bu davranışlarınden nefret ediyorum dedim artık bazen çok ilgili oluyor bazen hiç sormuyor bile.bunlar bazen degil de devamlı olsa az uz olsun sanki maddi birşey istiyorum sadece iki güzel söz çok mu fazla geliyor acaba?açıkça tüm sizi rahatsız eden düşüncelerinizi anlatın ona
bu olayı bende yaşadım çok kez. arardım açmazdı niye açmıyosun dediğimde yok işim var, yok yanımda babam var vs vs. bir sürü bahane söylerdi. ama o aradığında ben meşgule atsam kavga ederdi benimle. Bazı şeyleri yapmaya onun hakkı vardı ama benim yoktu mesela. böyle insanlarla anlaşmak gerçekten zor.bende öyle düşünüyorum zorlamanın anlamı yok gibi geldi hatta demin kaç defa aradım meşgule attı mesaj attı müsait degilim diye bende mesajla telefonu aç konuşalım sonra kim ne yaparsa yapsın dedim bana verdiği cevap kavga etmeyeceğim ayrılmayacağım da ama kararlıyım ayrılmam gerekiyor hiç bir fedakarlıkta bulunmuyor evlenme konusunda bile hevesli değil.diyorum ki kaç yaşına gelmşiz uzaktan gizli gizli liseliler gibi olmaz diyorum eğer ciddi isen aileler bilsin diyorum ha değilsen de kendi yolumuza bakalım diyorum kendisi de ciddiyim tabi ciddi olmasam ne işim var diyip kesiyor konuyu
az önce konuştum ve bitirdim sürekli ben haklıyım diyip durdu napim en iyisi böyleydibu olayı bende yaşadım çok kez. arardım açmazdı niye açmıyosun dediğimde yok işim var, yok yanımda babam var vs vs. bir sürü bahane söylerdi. ama o aradığında ben meşgule atsam kavga ederdi benimle. Bazı şeyleri yapmaya onun hakkı vardı ama benim yoktu mesela. böyle insanlarla anlaşmak gerçekten zor.
biraz hızlı davrandın sanki. keşke iyice düşünüp öyle verseydin kararını.az önce konuştum ve bitirdim sürekli ben haklıyım diyip durdu napim en iyisi böyleydi
hızlı değildim aslında sürekli düşündüğüm birşeydi sadece cesaretim yoktu ve yapmam gereken de buydubiraz hızlı davrandın sanki. keşke iyice düşünüp öyle verseydin kararını.
tepkisi ne oldu peki hemen kabul mü etti ayrılmayıhızlı değildim aslında sürekli düşündüğüm birşeydi sadece cesaretim yoktu ve yapmam gereken de buydu
tamam o zaman diyip kapattı telefonu ne beklenirdi ki zaten böylesi daha iyi oldutepkisi ne oldu peki hemen kabul mü etti ayrılmayı
bazen düşünüyorum acaba kendimden çok mu taviz verdim de bu bukadar rahat diyorum.ve hesap sorduğumu düşündüğü anda sinirlenmeye başlıyor kendince ne bilim hesapta sormuyorum aslında merak ediyorum yani eğer hiçbirşey sormayacaksam napiyosun nasılsın iyyim falan dan ibaret mi hayatımız olacak? ne kadar sıkıcı olur ileride emnimbenim yaşadıklarımın neredeyse birebir aynısı.. benim erkek arkadaşımda c.savcısıydı.. tıpkı sizin yaşadıklarınızın birebir aynısını yaşadım... sevgisini göstermezdi.. tam bir odundu ama hayatından gitmemi de istemezdi ayrılınca üzülür fenalaşırdı ama beraberkende değer göstermezdi... telefonuna bakmıyorsa emin ol kendi telefonunu da kurcalamasın diye yapmıyodur çünkü benim görüştüğüm kişide öyleydi. hiç telefonuma bakmazdı ama bende ona güvenirdim ama bir gün bir mesaj yakaladım güven bitti... ilk 2 yıl sizin yaşadıklarınızı yaşadım ama ben ahmakım ki aklım başıma 8 yıl sonra geldi ve şu an yeni bitirdim o ilişkiyi... kesinlikle ilk başta nasılsa öyle gidiyor... olumsuz işaretler varsa kesinlikle iyi düşün.. benim gibi 8 yılını harcatma.. anlattıklarının aynısını ben birebir yaşadım çünkü...
Hemen kabullenmesi çok ilginç demekki o da böyle birşey bekliyormuş senden ama boşver üzülme hiç Rabbim karşına daha iyilerini çıkarır inşallah.tamam o zaman diyip kapattı telefonu ne beklenirdi ki zaten böylesi daha iyi oldu
2 yıl kolay bir zaman değildi hani iyi zamanlarımız da oldu ama bundan sonraki hayatım için iyi kararlar almam gerekirdi zaten arayıp soracağını yada barışalım diyeceğini beklemiyorum.ama insan ister istemez üzülüyor işte hani ayrılmayı çok istesen bile telefon etsin mesaj atsın tekrar konuşalım desin der hah bunda bu yok işte böylesi daha iyi oldu belki de rabbim hayırlısını eyler inşallahHemen kabullenmesi çok ilginç demekki o da böyle birşey bekliyormuş senden ama boşver üzülme hiç Rabbim karşına daha iyilerini çıkarır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?