Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evim ayrı olcak zaten ama erkek arkadasim evde senin yalnız durmana izin vermem Sizinkiler gelmezse annem seninle kalır dio büyük bi ihtimalde kaynanam kalır benleNeden kaynananla oturmak zorundasın ki ?
Ayrı otur düzenin ayrı olsun. Eşin de gelince evine gelir..
Öbür türlü nasıl olur bilemedim
Benim erkek arkadasim kaptan ve ailem çok karşı evlenince o gitcek gemiye ve sen kaynananla çok zorlancaksin ve pişman olcaksin diolar ve bnde çok seviyorum ve her zorluğu asacagimiza inaniyorum. .aranızda kaptan eşi olan varmı bana bi fikir verirseniz iyi olcak
Zor bir durum
Ne diyeceğimi bilemedim doğrusu
Eşinden ayrı kalacak olman ayrı dert, bu sureçte birde kaynanayla kalacak olman dahada ayrı bir dert
Kaynanan nasıl biri, umarım iyi biridir yoksa dahada zor
Kaynanam iyimi kotumu evlenince belli olur şimdi degil
Benim isteğim bağlı 4 ay bn istersem 8 ay da kalabilir bide evlilik sonrası 2 sene daha çalışcakSizin için zor olur gibi. Kaç ay kalıyor gittiğinde
Ömür boyu çalışcak değil evlilik sonrası 2 seneZorlu bi süreç seni bekliyor olucak. Yani emekli oluncaya kadar hayatinin bi kısmı eşini beklemekle gecicek..
Dedigim dedik değil oğluna dusunkunlugu vardır bnde çok çok iyi tanımıyorumYani az çok bellidir
Şimdi bir fikrin oluşmadı mı
Mesela herşeye karışır mı
Dediğim dedik herşeyi ben bilirim havasındamıdır
Yoksa daha saf sen ne dersen o olsun tarzındamıdır
Oğluna çok düşkünmüdür vs bunlar dikkatini çekmiştir
Onun yanina çalışma değilde gidebilme ihtimalim varOnun yaninda calisma imkanin nedir peki? Guzel olurdu aslinda ya![]()
Onun yanina çalışma değilde gidebilme ihtimalim var
E güzelim kaynanandan yana bir şikayetin yok bence kötü huyu vs olsa baştan belli olurduDedigim dedik değil oğluna dusunkunlugu vardır bnde çok çok iyi tanımıyorum