kararsızım

evet ya. tek artım onu etkileyebildim. güzellik,kültür vs anlamında ısındı bana. ama işte rahatına düşkün olması beni deli ediyor.çevresinde pek iyi evlilik yok. kendi annesi babasıda ayrı. sanırm onlardan etkilenip soğumuş evlilikten.

olabilir canim yada gecmiste yasadigi olaylardan ötürü korkuyor olabilir

bana da hep böylesi denk geliyor. sence nasıl davranmalıyım

öyle düsünme canim ya gecmiste bende cok kötü seyler yasadim ben kendimi nikah masasindan kacarken hayal ederdim (o zamanlar erkek arkadasim bile yoktu :D)

bana da hep böylesi denk geliyor. sence nasıl davranmalıyım

sana dedigim gibi davrandirdim bence bir süre evlilik konusunu acma sürekli evlilik konusunu acan kadinlari itici bulurmus erkekler (kadin olarak benimde hosuma gitmezdi). Evlilik konusunu ilk erkegin acmasini dogru bulanlardanim zaten. Bu konudan haric sana yaklasimi, davranisi nasil? Ilgilimi, umursamazmi?

onun dışında iyi,anlayışlı,kibar. tensel olarakta istiyor. birlikte güzel vakit geçiriyoruz.herş ey yolunda gibi aslında. ama işte evlilik planının olmaması acaba sadece takılıyoruz mu fikrini getiriyor bana. yeri gelince kıskanıyor vs

onun dışında iyi,anlayışlı,kibar. tensel olarakta istiyor. birlikte güzel vakit geçiriyoruz.herş ey yolunda gibi aslında. ama işte evlilik planının olmaması acaba sadece takılıyoruz mu fikrini getiriyor bana. yeri gelince kıskanıyor vs

Büyük bir sorununuz yok o halde bence bu zamanlarin tadini cikar öncelikle. Zamanla daha iyi anlarsin zaten sadece takiliyoruz fiktirinde olup olmadigini. cünkü sonucta seni susturmak icin düsünmüyorum yerini oyalamak icin bahaneler uretebilirdi ne biliyim iste yok kenara sukadar para koyayimda o zaman gibi

Büyük bir sorununuz yok o halde bence bu zamanlarin tadini cikar öncelikle. Zamanla daha iyi anlarsin zaten sadece takiliyoruz fiktirinde olup olmadigini. cünkü sonucta seni susturmak icin düsünmüyorum yerini oyalamak icin bahaneler uretebilirdi ne biliyim iste yok kenara sukadar para koyayimda o zaman gibi
haklısın canım. umarım iyi haberlerdie yazarım buradan :)

Back
X