kararsızım

Ayyy çok sevindim, maşallah subhanallah..
Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza... Vallahi çok sevindim!!!

9 ay bebek isteyip her ay hüsrana uğrardım.
Kan tahlili yapıp da doktordan pozitif olduğunu öğrenince adamın omuzlarını tutup sarsmıştım, "gerçekten miii" diye:KK45: o anlar geldi aklıma...

Allahım her isteyene nasip etsin bu güzelliği...

Ayy resmen ağlarken gülmeye başladım çok çok sevindim sizin adınıza. Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. :KK200:

Ayyy çok sevindim, maşallah subhanallah..
Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza... Vallahi çok sevindim!!!

9 ay bebek isteyip her ay hüsrana uğrardım.
Kan tahlili yapıp da doktordan pozitif olduğunu öğrenince adamın omuzlarını tutup sarsmıştım, "gerçekten miii" diye:KK45: o anlar geldi aklıma...

Allahım her isteyene nasip etsin bu güzelliği...
Ayy resmen ağlarken gülmeye başladım çok çok sevindim sizin adınıza. Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. :KK200:

ya bende sizden gelen mesajlara ağlayıp duruyorum iş yerindeyim herkes bana bakıyor :KK200:

çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten , isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu binlerce kez şükürler olsun :KK46:

Konunu şimdi okudum kesin hamile diye geçti içimden, son sayfaya bakınca kesin tebrik mesajlarını okucam dedim öylede oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innnşşaaaalllaah çok sevindim tebrik ederimmmm

merhaba o_O

enteresan bir gün geçiriyorum ruhum daralıyor.

tanıyanlar bilir 8 aydır bebek istiyoruz lakin her ay bir hüsranla sonuçlanıyor. bende her ay ki belirtilerimi bi kenara not ediyorum bi sonraki ay yaşadığımda heh adetim geliyor diyorum.

her ay düzenli adet görüyorum sadece 1 kez mart yada mayıs olması lazım hemen hemen 5-6 gün gecikmişti adetim oda kafamda aşırı kurmuş ve kesin hamileyim diye inandırmıştım kendimi.

şimdi elimde tam son 4 ayın bilgileri var hepsinde reglden önce ya pembe ya kahve akıntım oldu.gün gün ağrılı mı değil mi hepsini yazmısım..

bugün adet olmam gerekiyor son 2-3 gündür ince bir ağrı var içimde aynı zamanda da 3-4 gündür ishalim.. ama ağrı adet sancısı başlarındaki ağrım gibi. ne bi lekelenme ne de ciddi bi ağrı söz konusu değil. hadi diyim ki tatile gittik hava değişikliği vs diye adetim 2-3 gün gecikti.. çünkü umutlanmak istemiyorum :KK42:

ama aslında içimde kelebekler uçuşuyor şuan..

sabahtan beri en az 4-5 kez lavaboya gittim bembeyaz akıntım var adet günüm hiç geçmez geçse bile bi lekelenme olur falan filan..

asıl mevzu da dün gece uyandım elimi karnıma götürdüm , Allahım eğer yoksa heveslendirme varsa bana göster nolursun dedim.. ve rüyamda eşime hamile olduğumu söylüyordum..

ama kendime söz verdim pazartesiye kadar bekle illaki adet olacaksın dedim..
az önce arkadaşımla konuştum iş çıkışı iğne olmam lazım benle hastaneye gelir misin işin yoksa dedi...

bu bi işaret mi acaba dedim..arkadaşım için gitcem gitmişken kan tahlili yaptırayım mı ?

heveslenmiyim diyorum ama ölüyorum heyecandan.

adet oldugumda üzülüyorum ama böyle test yapıp negatif olunca da yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük oluyor..

bu gideceğim arkadaşımda benim evlendikten sonra mahalledeki en yakın arkadaşım ilk evlendiğimde hep kesin senle öğrecem hamile oldugumu eşime süpriz yapmak için senle giderim hastaneye falan diye hayal kuruyorduk.

acaba o gün bugün mü ?
4-5 ay önce yaşadığım hayal kırıklığı gibi bişey yaşamak istemiyorum tabiki ama kalbimde yerinden çıkacak sanki..
birileri beni durdursun istiyorum aslında bekle 4-5 gün o adetin gelecek yine kuruyorsun deyin istiyorum hayır bence de hamile olabilirsin gitmelisin denmesinide :KK37:

çok kararsızım yardım edin bana :KK42:

Duzeltme: son mesajlari okumak aklima gelmemisti cok tebrik ederim :) hayirlisiyla kucaginiza alin insallah

İkiz mi desem, erkek mi desem?:KK48:

sağlıklı olsun da :KK200:
Konunu şimdi okudum kesin hamile diye geçti içimden, son sayfaya bakınca kesin tebrik mesajlarını okucam dedim öylede oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innnşşaaaalllaah çok sevindim tebrik ederimmmm

teşekkür ederim canım :KK200:
Duzeltme: son mesajlari okumak aklima gelmemisti cok tebrik ederim :) hayirlisiyla kucaginiza alin insallah

amin inşallah :KK68:
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah canım benim ❤

:anneadayı::nazar::anne::dondurma::süslü::KK73::KK9::rolleyes::KK71::KK72::KK36:

Kocaman bir amiiiiin sana ve isteyen herkese..
Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallah , sana da en kısa zamanda nasip etsin umarım :KK46::KK200:

ağladım okurken yazdıklarınızı :KK42:

evet kızlar tahminim doğruymuş hamileymişim...

beta hcg değerim 220 çıktı aylardır 1.2 görüp yıkıldıgım değeri 200 görünce elim ayağım titremeye başladı eşimin yanına nasıl gittiğimi hatırlamıyorum..

kalbim öyle bir çarpıyordu ki elini aldım kalbime götürdüm noldu diye telaşlandı hamileyim dedim şok oldu çünkü o da olmuyor diye düşünüyordu artık önümüzde ki ay tekrar doktora gidecektik hatta...

ben bir de idrar testi yapmak istiyorum bakalım oda bunu doğrulayacak mı dedi kan daha doğru çıkıyor dediysem de koşarak ezcane bulmaya gitti..

2 de idrar testi yaptım minnoş oradan da selam çaktı bize :KK60:

Allah isteyen herkese nasip etsin heyecandan ölüyorum sandım... o kadar mutluyum bi bütün gece uyku girmedi gözüme..
ve hiç kimseye söylemeyeceğim diyen ben 1 saat içinde herkesi haberdar ettim :KK71:

uçuyorum galiba :anneadayı::KK200::nazar:

Oleyy çok sevindim Pembesu hissediyordum sonucun böyle olacağını .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .Ne mutlu anne baba olacaksınız:KK200:

Son düzenleme:
merhaba o_O

enteresan bir gün geçiriyorum ruhum daralıyor.

tanıyanlar bilir 8 aydır bebek istiyoruz lakin her ay bir hüsranla sonuçlanıyor. bende her ay ki belirtilerimi bi kenara not ediyorum bi sonraki ay yaşadığımda heh adetim geliyor diyorum.

her ay düzenli adet görüyorum sadece 1 kez mart yada mayıs olması lazım hemen hemen 5-6 gün gecikmişti adetim oda kafamda aşırı kurmuş ve kesin hamileyim diye inandırmıştım kendimi.

şimdi elimde tam son 4 ayın bilgileri var hepsinde reglden önce ya pembe ya kahve akıntım oldu.gün gün ağrılı mı değil mi hepsini yazmısım..

bugün adet olmam gerekiyor son 2-3 gündür ince bir ağrı var içimde aynı zamanda da 3-4 gündür ishalim.. ama ağrı adet sancısı başlarındaki ağrım gibi. ne bi lekelenme ne de ciddi bi ağrı söz konusu değil. hadi diyim ki tatile gittik hava değişikliği vs diye adetim 2-3 gün gecikti.. çünkü umutlanmak istemiyorum :KK42:

ama aslında içimde kelebekler uçuşuyor şuan..

sabahtan beri en az 4-5 kez lavaboya gittim bembeyaz akıntım var adet günüm hiç geçmez geçse bile bi lekelenme olur falan filan..

asıl mevzu da dün gece uyandım elimi karnıma götürdüm , Allahım eğer yoksa heveslendirme varsa bana göster nolursun dedim.. ve rüyamda eşime hamile olduğumu söylüyordum..

ama kendime söz verdim pazartesiye kadar bekle illaki adet olacaksın dedim..
az önce arkadaşımla konuştum iş çıkışı iğne olmam lazım benle hastaneye gelir misin işin yoksa dedi...

bu bi işaret mi acaba dedim..arkadaşım için gitcem gitmişken kan tahlili yaptırayım mı ?

heveslenmiyim diyorum ama ölüyorum heyecandan.

adet oldugumda üzülüyorum ama böyle test yapıp negatif olunca da yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük oluyor..

bu gideceğim arkadaşımda benim evlendikten sonra mahalledeki en yakın arkadaşım ilk evlendiğimde hep kesin senle öğrecem hamile oldugumu eşime süpriz yapmak için senle giderim hastaneye falan diye hayal kuruyorduk.

acaba o gün bugün mü ?
4-5 ay önce yaşadığım hayal kırıklığı gibi bişey yaşamak istemiyorum tabiki ama kalbimde yerinden çıkacak sanki..

birileri beni durdursun istiyorum aslında bekle 4-5 gün o adetin gelecek yine kuruyorsun deyin istiyorum hayır bence de hamile olabilirsin gitmelisin denmesinide :KK37:

çok kararsızım yardım edin bana :KK42:
aaaaa konunu okurken çok üzüldüm yasadıklarına ama sonlara ınınce takvımı gordum cok sevındım yaaaa

hayırlı olsun insallah bebeğin

ben de aynı durumdayım her ay kendımı hamıle sanıyorum ama olabılecegım ıhtımalı de hiçç yok sanki

ağladım okurken yazdıklarınızı :KK42:

evet kızlar tahminim doğruymuş hamileymişim...

beta hcg değerim 220 çıktı aylardır 1.2 görüp yıkıldıgım değeri 200 görünce elim ayağım titremeye başladı eşimin yanına nasıl gittiğimi hatırlamıyorum..

kalbim öyle bir çarpıyordu ki elini aldım kalbime götürdüm noldu diye telaşlandı hamileyim dedim şok oldu çünkü o da olmuyor diye düşünüyordu artık önümüzde ki ay tekrar doktora gidecektik hatta...

ben bir de idrar testi yapmak istiyorum bakalım oda bunu doğrulayacak mı dedi kan daha doğru çıkıyor dediysem de koşarak ezcane bulmaya gitti..

2 de idrar testi yaptım minnoş oradan da selam çaktı bize :KK60:

Allah isteyen herkese nasip etsin heyecandan ölüyorum sandım... o kadar mutluyum bi bütün gece uyku girmedi gözüme..
ve hiç kimseye söylemeyeceğim diyen ben 1 saat içinde herkesi haberdar ettim :KK71:

uçuyorum galiba :anneadayı::KK200::nazar:

dr a gttiğinizde bir sorun cıkmısmıydı eşinizde ya da sizde
ve adetınız ne kadar gecınkınce öğrendınız

çok sevındım cidden inş saglıkla kucagınıza alırsınız

dr a gttiğinizde bir sorun cıkmısmıydı eşinizde ya da sizde
ve adetınız ne kadar gecınkınce öğrendınız

çok sevındım cidden inş saglıkla kucagınıza alırsınız

doktorda bi sorun çıkmadı canım adetim hiç gecikmedi dün adet günümdü direkt kan testi yaptırdım.
sadece ishaldim 2-3 gündür birde rüya görmüştüm onun üzerine gidip test yaptırdım şükür ki bebeğim benimleymiş :KK200:

Allah her isteyene en kısa sürede sağlıklı bebişler versin inşallah :anneadayı:

ayrıca sakın olabilme ihtimali yok deme ben hep 1.2 1.2 1.2 görüyorum sonuçları bir gün 200lü değerler görebileceğim aklımın ucundan geçmezdi.

doktorda bi sorun çıkmadı canım adetim hiç gecikmedi dün adet günümdü direkt kan testi yaptırdım.
sadece ishaldim 2-3 gündür birde rüya görmüştüm onun üzerine gidip test yaptırdım şükür ki bebeğim benimleymiş :KK200:

ayrıca sakın olabilme ihtimali yok deme ben hep 1.2 1.2 1.2 görüyorum sonuçları bir gün 200lü değerler görebileceğim aklımın ucundan geçmezdi.
Hayırlı olsun çok sevindim :nazar: Kayınvalidene söyledin mi :KK17:

tebrikler cnm.
Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Hayırlı olsun çok sevindim :nazar: Kayınvalidene söyledin mi :KK17:

evet söyledim :)

bilmek hakkıydı onunda.. ağladı çok sevindim kendini sakın yorma canında bişey isterse çekinme ara söyle yaparım isterseniz gelirsiniz isterseniz oğlum alır eve getirir dedi :KK61:

tabiki ben çaktırmasam da bu laflara salya sümük :KK61:

bugün yada yarın akşam hastahane çıkışı gitmeyi düşünüyorum hastane onun evine çok yakın yani eski evime :KK53:

daha öncede söylediğim gibi çok kin tutamıyorum birde sanırım o da çabalıyor düzelmek için hala devam ediyor doktoruna :nazar:

Back
X