kararsızım

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
merhaba o_O

enteresan bir gün geçiriyorum ruhum daralıyor.

tanıyanlar bilir 8 aydır bebek istiyoruz lakin her ay bir hüsranla sonuçlanıyor. bende her ay ki belirtilerimi bi kenara not ediyorum bi sonraki ay yaşadığımda heh adetim geliyor diyorum.

her ay düzenli adet görüyorum sadece 1 kez mart yada mayıs olması lazım hemen hemen 5-6 gün gecikmişti adetim oda kafamda aşırı kurmuş ve kesin hamileyim diye inandırmıştım kendimi.

şimdi elimde tam son 4 ayın bilgileri var hepsinde reglden önce ya pembe ya kahve akıntım oldu.gün gün ağrılı mı değil mi hepsini yazmısım..

bugün adet olmam gerekiyor son 2-3 gündür ince bir ağrı var içimde aynı zamanda da 3-4 gündür ishalim.. ama ağrı adet sancısı başlarındaki ağrım gibi. ne bi lekelenme ne de ciddi bi ağrı söz konusu değil. hadi diyim ki tatile gittik hava değişikliği vs diye adetim 2-3 gün gecikti.. çünkü umutlanmak istemiyorum :KK42:

ama aslında içimde kelebekler uçuşuyor şuan..

sabahtan beri en az 4-5 kez lavaboya gittim bembeyaz akıntım var adet günüm hiç geçmez geçse bile bi lekelenme olur falan filan..

asıl mevzu da dün gece uyandım elimi karnıma götürdüm , Allahım eğer yoksa heveslendirme varsa bana göster nolursun dedim.. ve rüyamda eşime hamile olduğumu söylüyordum..

ama kendime söz verdim pazartesiye kadar bekle illaki adet olacaksın dedim..
az önce arkadaşımla konuştum iş çıkışı iğne olmam lazım benle hastaneye gelir misin işin yoksa dedi...

bu bi işaret mi acaba dedim..arkadaşım için gitcem gitmişken kan tahlili yaptırayım mı ?

heveslenmiyim diyorum ama ölüyorum heyecandan.

adet oldugumda üzülüyorum ama böyle test yapıp negatif olunca da yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük oluyor..

bu gideceğim arkadaşımda benim evlendikten sonra mahalledeki en yakın arkadaşım ilk evlendiğimde hep kesin senle öğrecem hamile oldugumu eşime süpriz yapmak için senle giderim hastaneye falan diye hayal kuruyorduk.

acaba o gün bugün mü ?
4-5 ay önce yaşadığım hayal kırıklığı gibi bişey yaşamak istemiyorum tabiki ama kalbimde yerinden çıkacak sanki..

birileri beni durdursun istiyorum aslında bekle 4-5 gün o adetin gelecek yine kuruyorsun deyin istiyorum hayır bence de hamile olabilirsin gitmelisin denmesinide :KK37:

çok kararsızım yardım edin bana :KK42:

Canım zaten test negatif çıkarsa birsey değişmeyecek diye düşün ama pozitif çıkarsa sürpriz olacak :KK66: Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zmanada kucağın dolsun

amiin isteyen herkese nasip olsun :KK46:
adet oldugumda hep üzülüyorum ama böyle kan testi yaptırdıktan sonra iyice perişan oluyorum hani hastaneye gidince yada evde test yapınca negatifi görmek daha bi yıkıcı oluyor sanki.. o yüzden de deli gibi korkuyorum.

Yapmazsan da için içini yiyecek, öyle de böyle de eziyet.
Yap bakalım testi, belki hayatının en güzel haberini alırsın ;) Tersi olursa da ilk defa karşılaştığın şey değil zaten, üzülürsün ama yine denemeye devam

Insallah hamilesinizdir. Biz 2.5 sene denedik inan belirtiler oldugu aylar hamile degildim belirtilerin olmadigi ay hamile kalmisim ama adet sancisi sizilari ilk 12 hafta olmustu kizimda. Bence yerinizde olsam evde idrar testi yaparim varsa mutlaka cikar. Ben doktora hevesle gidip yaptirip negatif cikinca daha bi husrana kapiliyordum. Yinede sen bilirsin simdi merak ettim bi idrar testi git al insallah hamilesindir

Benim aynen böyle olmuştu ilk belirtilerim. Umarım senin de öyle olur.
Yerinde olsam yaptırırdım kan testi, negatifse de bir kez daha,güçlenirsin öyle düşün.
Tekrarlıyorum ben olsam yaptırırdım ;)

kendinde belirti arama bence ve akışına bırak.
daha 8 ay olmuş.
hamile kaldığım ay adet olucam sanmış hatta zamanında olucam diye sevinmiştim ben mesela.

bende günümden önce yada tam günümde oldugum zaman seviniyorum ama hep 1-2 gün önce bi belirit oluyor iğne ucu kadar bile olsa kan gelyor kahve pembe akıntı oluyor...

bu ay da ilk 2 gün önce inceden karnım agrıdı heh geliyor dedim üzülmedim bekledim bekledim gelen giden yok ee birde ishalim belki karın ağrım bundandır dedim ister istemez heveslendim..

merhaba o_O

tanıyanlar bilir 8 aydır bebek istiyoruz lakin her ay bir hüsranla sonuçlanıyor. bende her ay ki belirtilerimi bi kenara not ediyorum bi sonraki ay yaşadığımda heh adetim geliyor diyorum.

her ay düzenli adet görüyorum sadece 1 kez mart yada mayıs olması lazım hemen hemen 5-6 gün gecikmişti adetim oda kafamda aşırı kurmuş ve kesin hamileyim diye inandırmıştım kendimi.

şimdi elimde tam son 4 ayın bilgileri var hepsinde reglden önce ya pembe ya kahve akıntım oldu.gün gün ağrılı mı değil mi hepsini yazmısım..

bugün adet olmam gerekiyor son 2-3 gündür ince bir ağrı var içimde aynı zamanda da 3-4 gündür ishalim.. ama ağrı adet sancısı başlarındaki ağrım gibi. ne bi lekelenme ne de ciddi bi ağrı söz konusu değil. hadi diyim ki tatile gittik hava değişikliği vs diye adetim 2-3 gün gecikti.. çünkü umutlanmak istemiyorum :KK42:

sabahtan beri en az 4-5 kez lavaboya gittim bembeyaz akıntım var adet günüm hiç geçmez geçse bile bi lekelenme olur falan filan..

asıl mevzu da dün gece uyandım elimi karnıma götürdüm , Allahım eğer yoksa heveslendirme varsa bana göster nolursun dedim.. ve rüyamda eşime hamile olduğumu söylüyordum..

az önce arkadaşımla konuştum iş çıkışı iğne olmam lazım benle hastaneye gelir misin işin yoksa dedi...

bu bi işaret mi acaba dedim..arkadaşım için gitcem gitmişken kan tahlili yaptırayım mı ?

adet oldugumda üzülüyorum ama böyle test yapıp negatif olunca da yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük oluyor..

bu gideceğim arkadaşımda benim evlendikten sonra mahalledeki en yakın arkadaşım ilk evlendiğimde hep kesin senle öğrecem hamile oldugumu eşime süpriz yapmak için senle giderim hastaneye falan diye hayal kuruyorduk.

acaba o gün bugün mü ?
4-5 ay önce yaşadığım hayal kırıklığı gibi bişey yaşamak istemiyorum tabiki ama kalbimde yerinden çıkacak sanki..

birileri beni durdursun istiyorum aslında bekle 4-5 gün o adetin gelecek yine kuruyorsun deyin istiyorum hayır bence de hamile olabilirsin gitmelisin denmesinide :KK37:

P.tesi ye kadar gerçekten bekleyebilecek misin ??

Bence fırsat bu fırsat arkadaşınla git ve tahlil yaptır inşallah hayırlısıyla meleğin seninledir.

Bizi de haberdar et. :KK15:

şuan var ya siz yazdıkça kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor..

çılgınlar gibi korkuyorum sonucundan ama galiba yaptırmak istiyorum :KK33:

valla yarısına kadar okudum. inan anlaşılmıyor hamilelik belirtilerinden. yani bunu anlayan çok nadirdir. ben de 6 ay uğraştım hamile kalmak için. her ay bu belirtiler vardı. kimi zaman mide bulantım dahi oluyordu sonuç negatif ama.
ve yine aynı belirtilerin olduğu bir ay hamile kalmıştım. demem o ki bu kadar detaycı olma her şeyi yazma strese sokar. akışına bırak sen.
Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inş, isteyen herkesin de kucağını doldursun. amin.

merhaba o_O

acaba o gün bugün mü ?

Adet tarihinde 3-4 gün öncesinde bile sonuç veren testlerden var. Onlardan bile yapabilirsiniz bence. Ama hazır hastaneye gitmişken de kan verin bence. Kan sonuçları aynı gün çıkıyor mu? Ertesi gün belli oluyorsa alın eczaneden bir predictor early bakın bence. Güvenli de sonuçları. %90 oranlarında.

Akşamı bekleme git eczaneden bi test al

çalışıyorum çevremde eczane yok..
Adet tarihinde 3-4 gün öncesinde bile sonuç veren testlerden var. Onlardan bile yapabilirsiniz bence. Ama hazır hastaneye gitmişken de kan verin bence. Kan sonuçları aynı gün çıkıyor mu? Ertesi gün belli oluyorsa alın eczaneden bir predictor early bakın bence. Güvenli de sonuçları. %90 oranlarında.

1 saat içinde çıkıyor sonuç daha önce defalarca yaptırdım orada.

Back
X