O zamn neden olmasın ki ilk çocuk byüdü mü anne rahatlıyr uykuya gezmye alışıyor sakinlğe alışıyor o nedenle istemezsiniz şimdi bnlara alışmadan 3 yıl ortlama bu şeklde olacak rutin olarak devm aynı anda 2 çock büyüyecekevet aralarında çok yaş olmasini istemiyorum aslnda
2. çocuğu istiyorsanız aralarında çok yaş farkı olmaması sizi başlarda zorlasa da avantajlıdır, siz hamile kalıp doğurana kadar oğlunuz 2,5-3 yaşında olacak, büyük okula başladığında diğeri 3 yaş civarı olur, elinden tutup okula, alışverişe gidebilir, oğlunuzun derslerine yardımcı olup rahatça ilgilenebilirsiniz, çok yaş farkı girince hamilelik fikrinden soğuyor insan, sıfırdan başlamak zor oluyor.kizlar 1.5 yaşında oğlum var eşim ikinci bebeği istiyor bende hem istiyorum hem korkuyorum..bi taraftan çocuklarımın arkadaş gibi yakın buyumelerini istiyorum hemde şimdiden olsun yas ilerledikçe daha zor olur die bi yandan da iki küçük çocuk zor olr diye korkuyorum. fikirlerinizi benimle paylaşırsaniz çok sevinirim..
tam zamanı, 2,5 yaş ara süper bencekizlar 1.5 yaşında oğlum var eşim ikinci bebeği istiyor bende hem istiyorum hem korkuyorum..bi taraftan çocuklarımın arkadaş gibi yakın buyumelerini istiyorum hemde şimdiden olsun yas ilerledikçe daha zor olur die bi yandan da iki küçük çocuk zor olr diye korkuyorum. fikirlerinizi benimle paylaşırsaniz çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?