Kararsızım...

Ailuros-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
21
5
86
En yakın arkadaşınızın sizden hoşlandığını öğrendiğinizde ne tepki verirdiniz ?

Hoşlanmıyorsam kırmadan açık açık söylerim.Benimde beğenebileceğim elektrik alabileceğim biri ise denerim.

yani 1 senedir arkadaşız bana ben arkadaş dediğimle arkadaş kalırım demişti bende asla o çizgiyi geçmedim ama bazı sebeplerden dolayı da bir arada olamayız sadece bana derdini anlatmış

kendi duygularımı kontrol ederdim eğer onun gibi hissetmiyorsam durumu ķrmadan idare ederdim

ben arkadaş kalmak istiyorum aslında çünkü onun benden hoşlandığına inanmıyorum sanırım ya da inanmak istemiyorum çünkü ona güveniyordum.

Arkadas olup sevgili olmak en guzeli. Cunku herseyiyle taniyosun. Benim esim de oncesinde yakin arkadasimdi.

Ama sen birsey hissetmiyosan tabiki olmaz.

herşeye rağmen arkadaş olarak kalsak durum değişir mi ? onun açısından onun duygularına zarar vermiş olur muyum ?

Mutlu olurdum sanırım. En yakın arkadaş ideal bir sevgili olur bence

En yakın arkadaşınızın sizden hoşlandığını öğrendiğinizde ne tepki verirdiniz ?
bu durumu yasadım
içten içe 3 sene beni sevmiş , kendi içinde aşk yasamıs
bastan asla olmaz dedim , o yalvardı mesafe koydum
aylarca görüşmedik snr.
ama o ne yaptı etti beni kendine aşık etti ve biz evlendık.
4 sene snra da boşandık:)

Arkadas olup sevgili olmak en guzeli. Cunku herseyiyle taniyosun. Benim esim de oncesinde yakin arkadasimdi.

Ama sen birsey hissetmiyosan tabiki olmaz.
benım eşim de an yakın arkadasımdı ama boşandık
aynı eve girmeden herseyı ıle tanınmıyor malesef
siz sanslı imişsiniz.

boşanmanız kötü olmuş evet aynı eve girmeden tanınmıyor maalesef siz ne kadar ben tanıyorum deseniz de aslında bilinmeyen bişey çıkıyor illa erkekler değişken insanlar aslında evliliğinizin ik senesinde huyu farklı oluyor ve sonra sonra başka huyları da çıkıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?

iyi oldu valla
şimdi baskası ıle evlıyım ve cok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…