slm arkadaslar, bir sene öncesinde bır sırkete işim gereği gidip satıs müdürü diğer arkadaslarıyla toplantı yapmamız gerekıyordu yaklasık 3 sefer bu sırkete gıttım ama satıs mudurunun bı erkek olarak ağırlığından olgunlugundan cok etkılendım hoşlandım diyebılırım ancak kendısınden herhangı bırsey gelmemesınden dolayı pek uzerınde durmadım.arada ortak arkadaslarımz vardı devamlı konustugum ve bırtanesı bir hafta önce gelip kendısının bır ruya gördüğünü müdür ile beni bırlıkte oldugumuzu gördugunu söyledı cok sasırdım cunku hoslandıgımı kımse ıle paylasmamıstım.ben 24 adam ise 40 yasında idi ve daha öncekı evlılıgındn bırde kızı vardı.neyse arkadasım olmaz dememe rağmen adamla konusmus ve kafasına benı sokmus bıseyler ıcmek ıcın 1 hafta boyunca benı ıkna etmeye calıstı arkadasım..
bende kabul ettımm bıseyler ıcmeyı ama acıkcası ıyımı ettım kötumu ettım bılmıyorum ask mesk konularında sımdıye kadar cok uzuldum artık mantıklı ve sağlam adımlar atmak ıstıyorum ama bu kararsızlıkla nasıl olucak bılmıyorum arkadaslar önerileriniz belki bana yol gösteririr

(
bende kabul ettımm bıseyler ıcmeyı ama acıkcası ıyımı ettım kötumu ettım bılmıyorum ask mesk konularında sımdıye kadar cok uzuldum artık mantıklı ve sağlam adımlar atmak ıstıyorum ama bu kararsızlıkla nasıl olucak bılmıyorum arkadaslar önerileriniz belki bana yol gösteririr