Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKararsızlık başa belaa :(( önerilerinizi bekliyorum
Merhaba kızlar benim ağustosta kızım olacak ve isim konusunda çok kararsızım melisa ve meryem isimlerinde gidip geliyorum sizlerden öneri bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun :)
benim de birgün kızım olursa adını meryem asya koymayı düşünüyorum, meryem ismide popüler olmaya başladı artık, her iki ismide koy gitsin meryem melisa olsun
Kızlar önerileriniz için teşkkürler hem benim anneannemin hem de eşimin anne annesini n adı meryem en fazla da o yüzden meryem diye de düşündüm ama melisa dan da vazgeçemedim hayırlısı :)
Kızlar önerileriniz için teşkkürler hem benim anneannemin hem de eşimin anne annesini n adı meryem en fazla da o yüzden meryem diye de düşündüm ama melisa dan da vazgeçemedim hayırlısı :)
ikiside güzel,ikinizin anneannesinin adı meryemmiş ,koysanız anlamlı olur,iki isim koysanız olmazmı[/QUOTEİki isim genelde söylenmediği için pek düşünmedik bide ikisi birden epey bi uzun oluyor.