Kararsızlık en kötü karardan beter mi?

mavili03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
400
351
103
Öncelikle iyi bayramlar herkese. Sorunum şu uzun zamandır ciddi ilişki yaşamadım. Hep kısa süreli olan, ciddi olmayan düzeyde ilişkilerdi. Ciddiyetten kastettiğim evlilik şu bu değil, sevginin iyice hissedildiği takılmalık olmayan ilişki. İki sene önce tanıştığım biri vardı. Açıkçası ondan çok hoşlanıyordum. Bana sadece takılmalık gözle baktı. Hala da öyle. Kendisinin fiziki görünüşü, hayat görüşü tam istediğim gibi. Bu da onu kafama takmama neden oluyor.
Diğer kişi ise beni sevdiğine inandığım birisi. Fiziki olarak evet işte bu diyemeyeceğim ancak üzerime düşmesi,beni önemsemesi çok hoşuma gidiyor. Artık ilişki istediğim için de neden olmasın diyorum ancak aklımı ilk anlattığım kişiden kurtarmam lazım.

Sevgili kk kadınları lütfen neden iki kişi, sen biri sevsen iki olmazdı gibi yorumlar yapmayalım. Benim de ilgiye ve aşka ihtiyacım var hayatımın bu döneminde. Yalnızlıktan cidden sıkıldım. Sorum şu: ilk anlattığım kişi değişmez değil mi? Çabalamam sonuç verir mi yoksa ikinci anlattığım kişiyle mi iletişimimi sıklaştırmalıyım? Kararsızlığımdan dolayı kimseye ilgimi doğrudan veremiyorum çünkü pişman olmaktan, üzülmekten ve üzmekten korkuyorum.

Bence ikisini de boşver.. seni seven senin de seveceğin birini bekle.. biri seni sevmiyor, birini sen sevmiyorsun.. nasıl olacak ki..

Bence ikisini de boşver.. seni seven senin de seveceğin birini bekle.. biri seni sevmiyor, birini sen sevmiyorsun.. nasıl olacak ki..
Sevgi zamanla oluşmaz mı? Onun ilgisini, çabasını gördükçe. Sevgisi içime işleyince? Kestirip atınca onu kaybedebilirim belki de. Her şeyi ama her şeyi düşünüyorum. Her ihtimali.

Sevgi zamanla oluşmaz mı? Onun ilgisini, çabasını gördükçe. Sevgisi içime işleyince? Kestirip atınca onu kaybedebilirim belki de. Her şeyi ama her şeyi düşünüyorum. Her ihtimali.

Ne zamandır hayatında ikincisi? Sevebilirsin zamanla ama bayadır tanıyorsan ve içinde bir şey yoksa hala, onu kaybetme korkun yoksa olmaz gibi düşünüyorum.. ilki sevebilir mi diyorsan, sevebilir ama iki yılını harcamışsın zaten onun için, daha fazla zaman kaybetme derim..

Ne zamandır hayatında ikincisi? Sevebilirsin zamanla ama bayadır tanıyorsan ve içinde bir şey yoksa hala, onu kaybetme korkun yoksa olmaz gibi düşünüyorum.. ilki sevebilir mi diyorsan, sevebilir ama iki yılını harcamışsın zaten onun için, daha fazla zaman kaybetme derim..
İkincisi üç aydın hayatımda. Önceden de tanışıklığım olan biri ama samimiyetimiz bu son zamanlarda arttı. İlkini gerçekten tutku dolu sevdim. Aşk mıydı elde edememenin hırsı mı bilmiyorum. Yoruldum mu evet. Onu sevdiğimi ona söylemedim çünkü bana olan davranışları beni takılmalık olarak gördüğünü net biçimde gösteriyordu. Ona hediye almak istediğimde ne alaka tarzı bir yorumda bulunmuştu bu benim vazgeçişimin başlangıcı oldu. Tamamen içimden atamadım ama.
İkinci olarak bahsettiğim kişi ise beni önemsiyor bunu görebiliyorum. Sevilmeyi tattım diyebilirim.

Tamamen icinden atmak cok zor. Iki senedir ben de atamadim icimden. Sacma bir bicimde hep bir umut bekliyorum :halay:
Nasıl aklimdan cikacak bilemiyorum.

Bu arada baskalari da oldu ama aklim onda oldugu icin mi devami gelmedi bilemedim. Eger ikinci anlattigin kisiye karsi ufak biseyler hissediyorsan denemeni tavsiye ederim. Hem daha yeni taniyormussun onu. Belki cok iyi gelecek sana.

Digerine gelince, ben de bilmiyorum ama gercekten niyeti olan biseyler yapar diyorlar.

Amaaaan omrumuzu olmayacak tipleri bekleyerek geciriyoruz:cry:

Tamamen icinden atmak cok zor. Iki senedir ben de atamadim icimden. Sacma bir bicimde hep bir umut bekliyorum :halay:
Nasıl aklimdan cikacak bilemiyorum.

Bu arada baskalari da oldu ama aklim onda oldugu icin mi devami gelmedi bilemedim. Eger ikinci anlattigin kisiye karsi ufak biseyler hissediyorsan denemeni tavsiye ederim. Hem daha yeni taniyormussun onu. Belki cok iyi gelecek sana.

Digerine gelince, ben de bilmiyorum ama gercekten niyeti olan biseyler yapar diyorlar.

Amaaaan omrumuzu olmayacak tipleri bekleyerek geciriyoruz:cry:
Umutlanmak sonu olmazsa çok kötü değil mi? İki senedir iliklerime kadar yaşadım. Her mesajında bu sefer beni sevdiği için geldi dedim ama istediği şey sevgim değildi. Düzelir mi olur mu soruları da çok yoruyor. Ya giden günlerim olursa ve onun yüzünden bana iyi gelecek mutlu olacağım insanı kaçırırsam? Bunu istemediğim için tüm bu çırpınışım.

ilk düşündüğün kşiyi içinden atmadan asla ama asla ikinciyle bi yola çıkma. 10 sene sonra aklıma gelir ve keşke o olsaydı dersin.

aynı şeyi de ikinci kişi için söyleyeceğim. onu aklından çıkarmadan birinciyle başlama. çünkü yıllar sonra acaba hata mı yaptım onunla mutlu olur muydum dersin.

çok arkadaşım var bu şekilde acı çeken hem de 10 yıllık evlilikleri çocukları var.

buna en iyi siz karar verirsiniz zamana bırakın. hemen kararsızlık yanlış karardan iiyidir diye düşünüyorum

ilk düşündüğün kşiyi içinden atmadan asla ama asla ikinciyle bi yola çıkma. 10 sene sonra aklıma gelir ve keşke o olsaydı dersin.

aynı şeyi de ikinci kişi için söyleyeceğim. onu aklından çıkarmadan birinciyle başlama. çünkü yıllar sonra acaba hata mı yaptım onunla mutlu olur muydum dersin.

çok arkadaşım var bu şekilde acı çeken hem de 10 yıllık evlilikleri çocukları var.

buna en iyi siz karar verirsiniz zamana bırakın. hemen kararsızlık yanlış karardan iiyidir diye düşünüyorum
İlkine sevgimi hiç itiraf etmedim? Etse miydim acaba? İletişimimiz o yönde olmadığı için gururum kırılır, itirafımdan pişman olurum diye çok korktum. O cesareti kendimde bulamadım. Onda olan intibam değişmesin istedim. O beni ne kadar takmıyor görünüyorsa aynı derecede ben de onu umursamıyorum mesajı vermek istedim.

İkinci anlattığım kişi zor anlarımda hep yanımda. Geçen gün bir probleminden bahsettim hemen çözüm yolu bulmuş, bana yardım ediyor. Öylesi düşünceli insanı bir daha bulamayabilirim. Zaman geçtikçe benim de sevgim artabilir bu da ihtimal. Zaman her şeyin ilacı diyorlar da şu durumum da zaman alaeyhe işler mi ısınan şeylerin arasına soğukluklar, kopukluklar girer mi? :)

İlkine sevgimi hiç itiraf etmedim? Etse miydim acaba? İletişimimiz o yönde olmadığı için gururum kırılır, itirafımdan pişman olurum diye çok korktum. O cesareti kendimde bulamadım. Onda olan intibam değişmesin istedim. O beni ne kadar takmıyor görünüyorsa aynı derecede ben de onu umursamıyorum mesajı vermek istedim.

İkinci anlattığım kişi zor anlarımda hep yanımda. Geçen gün bir probleminden bahsettim hemen çözüm yolu bulmuş, bana yardım ediyor. Öylesi düşünceli insanı bir daha bulamayabilirim. Zaman geçtikçe benim de sevgim artabilir bu da ihtimal. Zaman her şeyin ilacı diyorlar da şu durumum da zaman alaeyhe işler mi ısınan şeylerin arasına soğukluklar, kopukluklar girer mi? :)

kendimi sizin yerinize koyuyorum. şimdiye kadar bana ilgisini göstermeyen birinden soğurdum. sevsem bile nazımı çekmeyecek birine bir dakikamı harcamam.

aslında ilkinden vazgeçmeniz için yeterince sebep var ortada.

bi de ikincisi seviyorsa size o zamanı verecektir. alışmak için zaman isteyin. hem daha kıymetli olursunuz. zor elde ederse zor kopar sizden

Farkı
kendimi sizin yerinize koyuyorum. şimdiye kadar bana ilgisini göstermeyen birinden soğurdum. sevsem bile nazımı çekmeyecek birine bir dakikamı harcamam.

aslında ilkinden vazgeçmeniz için yeterince sebep var ortada.
farkındayım. Benimki takıntı gibi. Beni sevmemesini kabullenememek.

Ben de bu konuda ikilemde kaldim. Simdiki dusuncem ilk firsatta soylemek ama sadece dusunce. Karsilasinca ne yaparim bilmiyorum:) Belki olumlu olur. Olmazsa da daha rahat aklimdan atarim diye dusunuyorum. Aslinda ortaminiza da bagli. Sık gorusmek zorunda kalabilir misiniz? Bizde oyle sık gorusme durumu yok. Sosyal medyadan gorebilirim. Ama hep bi acaba baskasiyla gorur muyum korkusu var. Ya gorursem ne yaparim. Icim bir anda ciz ediyor :(

Ben de bu konuda ikilemde kaldim. Simdiki dusuncem ilk firsatta soylemek ama sadece dusunce. Karsilasinca ne yaparim bilmiyorum:) Belki olumlu olur. Olmazsa da daha rahat aklimdan atarim diye dusunuyorum. Aslinda ortaminiza da bagli. Sık gorusmek zorunda kalabilir misiniz? Bizde oyle sık gorusme durumu yok. Sosyal medyadan gorebilirim. Ama hep bi acaba baskasiyla gorur muyum korkusu var. Ya gorursem ne yaparim. Icim bir anda ciz ediyor :KK43:
Aynı şekilde benim de sık görüşme imkanım yok şu an farklı yerlerdeyiz. Kaç kere buraya gelmesini ima ettim hep bi geçiştirmeler. Güçlü şekilde seven bir yolunu bulup zaman ayarlardı diye düşünüyorum. Ben başkasıyla olduğu zamanı da bilirim. Bunu rahatça söylerdi. Bayağı tuhaf bir ilişkiydi aramızdaki.

1 numaradan bir halt olmaz bence.

2 numaraya hiç mi hiç hevesin yok gibime geldi konu sahibesi. Bu adamla olursan hani ilişki olsun torba dolsun diye olursun sadece mutlu olacağını sanmam.

Bence maddiyatın varsa bu ara arkadaşlarınla bir tatile çık ya da yurtdışına bir tura git, kafan bu 1 numaradan bir uzaklaşsın. Yoksa durduğun yerde habire bu herifi düşünecek gibisin.

Back
X