• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızlık...tecrubeli arkadaslar bı okuyun

mabelnghn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
8
0
86
41
o kadar kararsızımkı benım yerımde olsaydınız ne yaparsınız arkadaşlar....
5 yıllık bır evlılıgım var.2 yasında bır oğlum var.çalişiyorum.işim gayet iyi.sorun eşim ...hiçbir zaman iyi nır koca ıyı bır baba olamadı malesefkı. maddı manevı.evin ve cocugun butun sorumlulugu benım uzerımde.esşim alkolde kullanır fazlasıyla, bazen hergun bazen 3-4 gunde bır ....idda felan da oynuyo maddı sıkıntılarımızda oluyor dolayısıyla.ve bır turlu huyundan alışkanlıklarından vaz geçmiyo..neyse kısacası cok hayırlı bır eş değil..ayrılmayı duşunuyorum oğlum için sabredıyorum...gormuyorum yaptıklarını gormeyınce tartişma cıkmıyo...eşimden önce bbır erkek arkadasım vardı..keske ayrılmasaymısız cok pişmanım..ara ara nette konusuyoduk havadan sudan arkadaşca.o da evlı evlı oldugumuda basından berı bılıyor.o benı cok sevmıstı.ayrıldıgımızda bayagı kotu gunler gecırdı uzun bır sure..tabı bu surecte gorusmedık ama uzaktanda olsa takıp edıyodum..cok ıyı bır ınsan..oncedende ıyıydı...onunda bır cocugu var.
eşimden ayrılmak ve hayatıma onunla devam etmek ıstıyorum..çok kararsızım daha dogrusu oğlum için kararsızım...oğlum için babsıyla yaşamalımıyım..uzun zamandır karı koca gıbı yaşamıyoruz.ama yınede uğrasıyorum bır adım atsa on adım gıdeceğim ona sevmesemde....

o kadar kararsızımkı benım yerımde olsaydınız ne yaparsınız arkadaşlar....
5 yıllık bır evlılıgım var.2 yasında bır oğlum var.çalişiyorum.işim gayet iyi.sorun eşim ...hiçbir zaman iyi nır koca ıyı bır baba olamadı malesefkı. maddı manevı.evin ve cocugun butun sorumlulugu benım uzerımde.esşim alkolde kullanır fazlasıyla, bazen hergun bazen 3-4 gunde bır ....idda felan da oynuyo maddı sıkıntılarımızda oluyor dolayısıyla.ve bır turlu huyundan alışkanlıklarından vaz geçmiyo..neyse kısacası cok hayırlı bır eş değil..ayrılmayı duşunuyorum oğlum için sabredıyorum...gormuyorum yaptıklarını gormeyınce tartişma cıkmıyo...eşimden önce bbır erkek arkadasım vardı..keske ayrılmasaymısız cok pişmanım..ara ara nette konusuyoduk havadan sudan arkadaşca.o da evlı evlı oldugumuda basından berı bılıyor.o benı cok sevmıstı.ayrıldıgımızda bayagı kotu gunler gecırdı uzun bır sure..tabı bu surecte gorusmedık ama uzaktanda olsa takıp edıyodum..cok ıyı bır ınsan..oncedende ıyıydı...onunda bır cocugu var.
eşimden ayrılmak ve hayatıma onunla devam etmek ıstıyorum..çok kararsızım daha dogrusu oğlum için kararsızım...oğlum için babsıyla yaşamalımıyım..uzun zamandır karı koca gıbı yaşamıyoruz.ama yınede uğrasıyorum bır adım atsa on adım gıdeceğim ona sevmesemde....
Pardonda evli bir adam ile nasıl hayatınızı devam ettireceksiniz ,yuva mı yıkacaksınız

Madem öyle,
Yapamıyorsan önce bir boşan ,
Ondan sonra eski erkek arkadasinla ilgili hayallerine devam et.
Birinden boşanıp digerinin yuvasını mi yikacaksin orasını da anlamadım .
Oyle bi niyetinin olmadığına inanmak istiyorum

Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım sanırım.

Zaten eşiniz kötü, yani iddia var içki var sizin paranızı yemekten başka bir işlevi yok gibi.

Ayrılın, diğer adamla da deneyin ama olmazsa da üzülmeyin. Diğer adam olmasaydı da boşanmak için yeterli sebepleriniz var.

Tamamini okuyamadim. Sonlara dogru hatayi sozde buldum. Ne kadar da kotu olsa esiniz bu onu kandirma hakkina sahip oldugunuz soylenemez. Akliniz eskilerde kaldigi icin cozum aramak esinizle ilgili sıkıntılarınızı konusmaktan kacip hatalar zincirine dahil oluyorsunuz. Yapmayin. Cocugunuzu dusuniyorsaniz medenibir sekilde bosanirsiniz. Ama sizde bir iletisimsizlik gordum.

Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım sanırım.

Zaten eşiniz kötü, yani iddia var içki var sizin paranızı yemekten başka bir işlevi yok gibi.

Ayrılın, diğer adamla da deneyin ama olmazsa da üzülmeyin. Diğer adam olmasaydı da boşanmak için yeterli sebepleriniz var.
cocugun varmı...duzelır demıstım zamanla..anladımkı duzelmıyolarmiş...

Bunu düşünüyorsanız yani ayrılıp başka birini almayı, hiç beklemeyin boşanın bana kalırsa. Zaten evlilik hayatınız da iyi değil, hayatınıza birini almayı düşünmeseniz bile ben boşanın derdim.

Tamamini okuyamadim. Sonlara dogru hatayi sozde buldum. Ne kadar da kotu olsa esiniz bu onu kandirma hakkina sahip oldugunuz soylenemez. Akliniz eskilerde kaldigi icin cozum aramak esinizle ilgili sıkıntılarınızı konusmaktan kacip hatalar zincirine dahil oluyorsunuz. Yapmayin. Cocugunuzu dusuniyorsaniz medenibir sekilde bosanirsiniz. Ama sizde bir iletisimsizlik gordum.
çok ugrastım ....ailesını kendı ailemı ara soktum bırlıkte yapmaya caliştık ama olmuyo.dr gıttık.gecıcı olarak duzelıyor.sonrası yıne aynı..artık bende yoruldumm.normal bır evlılk ıstıyorum bırlıkte paylaşlar yapacağimız.suankı susmamın sebebı oğlum.gergın bır ortamda bulunmasın mutsuzlulugum ona yansımasın dıye...oğlum olmasa dusunecek hıçbırsey yok.hıı oğluma ıyı bır ornek oluyormu hayır..suanda kucuk anlamıyor ama ya ılerde...çokmu ayrıntılı dusunuyorum ...olumlu olumsuz herşeyı dusunuyorum...onceliğim oglum

Sizin için hayırlı olan ne ise o olsun. Bence suan için eski erkek arkdsnz ile görüşmeyi kesin derim bosandıktan sonra görüşmeye başlarsınız neticede evlisiniz her gece kocanızlasınız. Her ıkı tarafada hakszlk diye dusunuyorum tamamen benım fıkrım bu. Evinizdeki yaşantınızı siz bilirsiniz yasayan sizsiniz . Benim dusuncem bana cocuguma hatta kendine bile hayrı olmayan bir adama ne saygı duyarım ne sevgı nede adam yerıne koyarım..

Aile ilişkileri yeterli olmayan, içen bir baba ve mutsuz bir anne ile çocuğunuza verebileceğiniz çok birşey yok zaten o ailede. Maddi sıkıntılarınız da eşinizin alkolü ve oynadığı saçma oyunlar nedeni ileyse konuşmayı denediniz düzelmiyorsa boşanmak hem siz hemde çocuğunuz için isabetli olur. Ama biraz toparlanıp hayatına birini alman daha sağlıklı olabilir

Back
X