Kararsızlık ve onaylanma ihtiyacı?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar sürekli bir kararsızlık halim var kendimi bildim bileli. En basitinden örnek vereyim yakında taşınıcam saçımı boyatayım dedim. Gideceğim yer daha büyük daha güzel orada mı boyatsan yoksa gitmeden mi boyatsam diye kararsız kaldım. Ne kadar küçük bi mevzu ama benim için bazen böyle küçük şeyler günlerce süren kararsıZlığa sebep oluyor. Bir tarafı seçsem acaba diyorum yada illaki birilerine anlatıp onaylanma ihtiyacı içine giriyorum. Her konu da böyle değilim neyseki. Genel anlamda bir duruşum ve prensiplerim var ama bazen böyle kararsızlıkla boğulurken buluyorum kendimi. Bunu kendi kendime nasıl aşabilirim? Psikologlar malum:(

İkizler burcu musunuz ya da yukseleniniz ikizler mi merak ettim. Bende de İkizler stelyumu var ve ben de aynı böyleyim maalesef.
Tavsiyeleri ben de merakla bekliyorum, uzman desteği de aldım ben ama işe yaramadı öyle bir kararsızlık bendeki de 😄😄 akşama ne yemek yapacağımdan ne giyseme kadar her şey mi sorun olur. Bir program yapılacağı zaman bazen benim yüzümden akşama kadar bir şey yapamıyoruz eşim de her seferinde sana sormayacağım nasılsa karar veremeyeceğini biliyorum diyor ama her seferinde gelip yine soruyor ve yine bir şey yapamıyoruz bazen 😄😄😄
Şimdilik bulduğumuz tek çözüm son dakika planları yapmamak biraz vaktim olunca kararsızlığım ile çıldırmaya da zamanım oluyor 🤣🤣

benim arkadasim boyleydi . Disari cikmaya Karar verirdik sonra yaa aksama dogrumu ciksak diye kararsiz kalirdi. Piskologa gitti 8 10 seans aldi cok iyi geldi. Bazen kucuk gibi görünüyor ama insani yipratiyor zamanla.

Ben de böyleyim. Takıntı yaptığım bazı konular var onlarda özellikle. Saç mesela, kuaförümü değiştirme aşamasındayım kafamda binlerce düşünce ve sonuçlarını da ayrıca düşünüyorum. İstediğim saç imkansız benim için ama onu yapabilecek birini bulucam diye yurtdışına bile gitmeyi göze aldım. Of çok zor. Psikologa vereceğim parayla da saçımı yaptırırm diyorum hep kendime :D

Ben de böyleyim ve kendim bulmaya çalışıyorum artık nedenini ve sanırım annemden kaynaklı. Annem küçüklükten beri kabullenmedi kız olmamızı, kıyafetlerimizi vs ve sanırım ona kendimi onaylatıcam diye bu benim artık davranış şeklim oldu. Çoğu şeyde onay bekliyorum sadece ondan da değil artık.

İkizler burcu musunuz ya da yukseleniniz ikizler mi merak ettim. Bende de İkizler stelyumu var ve ben de aynı böyleyim maalesef.
Tavsiyeleri ben de merakla bekliyorum, uzman desteği de aldım ben ama işe yaramadı öyle bir kararsızlık bendeki de 😄😄 akşama ne yemek yapacağımdan ne giyseme kadar her şey mi sorun olur. Bir program yapılacağı zaman bazen benim yüzümden akşama kadar bir şey yapamıyoruz eşim de her seferinde sana sormayacağım nasılsa karar veremeyeceğini biliyorum diyor ama her seferinde gelip yine soruyor ve yine bir şey yapamıyoruz bazen 😄😄😄
Şimdilik bulduğumuz tek çözüm son dakika planları yapmamak biraz vaktim olunca kararsızlığım ile çıldırmaya da zamanım oluyor 🤣🤣
Eşim bazen karar veremediğim zaman kızınca ikizler burcuyum ben karar veremem gelme üstüme diye çemkiriyorum 😂 Burçlardan anladığım bu sadece, devamı yok 😂

Eşim bazen karar veremediğim zaman kızınca ikizler burcuyum ben karar veremem gelme üstüme diye çemkiriyorum 😂 Burçlardan anladığım bu sadece, devamı yok 😂
İkizler burcunun kararsızlığı o kadar meşhur ki benim dayım da hiçbir şey bilmez bu konularda astrolojiden asla anlamaz, klasik tonton bir dayı. Soranlara öküz burcuyum diye espri yapanlardan ama o bile kararsızlıktan konu açıldı mı bu kesin İkizler burcu değil mi kesin bilirim bak ben şimdi diyor bize 🤣🤣🤣🤣🤣

İkizler burcunun kararsızlığı o kadar meşhur ki benim dayım da hiçbir şey bilmez bu konularda astrolojiden asla anlamaz, klasik tonton bir dayı. Soranlara öküz burcuyum diye espri yapanlardan ama o bile kararsızlıktan konu açıldı mı bu kesin İkizler burcu değil mi kesin bilirim bak ben şimdi diyor bize 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben bir tonton dayıyım 😂😂😂

İlk aklıma geleni yapıyorum ben genelde. İyi geliyor. Kararsızlık insanın hevesini kaçırıyor çünkü. Ne yiyeceğime karar verene kadar yemek molam yarılanırdı bazen ayyy düşününce dahi bunaldım. Böyle küçük şeyler ise, ilk aklınıza geleni yapmayı deneseniz nasıl olur acaba ? Bir de fikir almıyorum çünkü fikir alıp, daha da kararsızlaşıp, en sonunda çıldırıp anlık hareket ettiğimi farkettim 😂 Ha kararsızlık zaman zaman oluyor ama en azından beynimi bulamaç edecek kadar kararsız kalmıyorum şu an.

İlk aklıma geleni yapıyorum ben genelde. İyi geliyor. Kararsızlık insanın hevesini kaçırıyor çünkü. Ne yiyeceğime karar verene kadar yemek molam yarılanırdı bazen ayyy düşününce dahi bunaldım. Böyle küçük şeyler ise, ilk aklınıza geleni yapmayı deneseniz nasıl olur acaba ? Bir de fikir almıyorum çünkü fikir alıp, daha da kararsızlaşıp, en sonunda çıldırıp anlık hareket ettiğimi farkettim 😂 Ha kararsızlık zaman zaman oluyor ama en azından beynimi bulamaç edecek kadar kararsız kalmıyorum şu an.
Fikir almazsam hata yaparım gibi geliyor. İlla onaylatıcam. Belki annem kaynaklı olabilir. Annem sağolsun takdir etmeyi hiç bilmezdi hep kusurlu ve eksiğim ona göre belki de o yüzden bu haldeyim.

Fikir almazsam hata yaparım gibi geliyor. İlla onaylatıcam. Belki annem kaynaklı olabilir. Annem sağolsun takdir etmeyi hiç bilmezdi hep kusurlu ve eksiğim ona göre belki de o yüzden bu haldeyim.
Benim de babam öyleydi. Şu yana değil bu yana dönsem hataydı. Her hareket, her şey hata. Ben hata yaparım korkusunun üstüne üstüne gittim. Öyle biraz daha rahatladım.

Back
X