• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık yaşıyorum

Roza30

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
710
546
23
Herkese selamlar hanımlar
31 yaşıma giricem bu ay. Öğretmenlik mezunuyum hala atanamadım. Özel hayatımda yaşadığım olaylar ve yaptığım hatalar yüzünden yeterince odaklanamadım bu yaşıma kadar. Hiç çalışmadım değil yani iyi bir bilgi temeli yaptım bu zamana kadar çünkü alanım zor. Kararsızlık yaşadığım durum şu, kpss ye yaklaşık 9 ay var ve ben tekrar çalışacak motivasyonu gücü bulamıyorum. Herşeye geç kalmışım gibi hissediyorum. Arkadaşlarım çoktan atandı evlendi ben hala ne evlilik ne iş hiç bir şeye sahip olamadım. Bu yıl iyi bir çalışmayla atanma ihtimalim yüksek bu arada. Ne yapayım sizce tekrar kpss mi çalışayım yoksa herhangi bir işe yönelip (alanım ile ilgili olmayan) çalışayım mı

Çalış tabii.
Ben de geçen sene çalıştım vakit yetmedi, dersin açılmasını bekliyorum şu an tekrar başlamak için.
Motivasyonu kimse sana eliyle vermez, sen kendin bulup çıkaracaksın.

En azından geç kaldım diye düşüneceğine, herkes atandı artık ben de atanmalıyım diye düşün. Bu bile çalışmak için bir motivasyon

Herkese selamlar hanımlar
31 yaşıma giricem bu ay. Öğretmenlik mezunuyum hala atanamadım. Özel hayatımda yaşadığım olaylar ve yaptığım hatalar yüzünden yeterince odaklanamadım bu yaşıma kadar. Hiç çalışmadım değil yani iyi bir bilgi temeli yaptım bu zamana kadar çünkü alanım zor. Kararsızlık yaşadığım durum şu, kpss ye yaklaşık 9 ay var ve ben tekrar çalışacak motivasyonu gücü bulamıyorum. Herşeye geç kalmışım gibi hissediyorum. Arkadaşlarım çoktan atandı evlendi ben hala ne evlilik ne iş hiç bir şeye sahip olamadım. Bu yıl iyi bir çalışmayla atanma ihtimalim yüksek bu arada. Ne yapayım sizce tekrar kpss mi çalışayım yoksa herhangi bir işe yönelip (alanım ile ilgili olmayan) çalışayım mı
Ben de iki kere hazırlandım hep kötü şeyler yaşadım sekteye uğradı olmadı. 27 yaşındayım ve yeniden hazırlanacağım. Birbirimize destek olabiliriz:)

öğretmenlik mezunu birinin başka bir iş yapması çok hatalı
sonuna kadar çalışıp atanmaya bakın.
ne diye okudun madem demezler mi adama!!!!!!!

öğretmenlik mezunu birinin başka bir iş yapması çok hatalı
sonuna kadar çalışıp atanmaya bakın.
ne diye okudun madem demezler mi adama!!!!!!!
Yaş ilerleyince toplum ve aile artık evlilik bekliyor öyle bir aday da yok. Annem çalış kafan dağılsın sosyal ortamın olsun diyor. Bende onca yılım emeğini çöpe atmak istemiyorum ama bir yandan da herşeye geç kaldığımı düşünüp hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. Sanki geçti benden gibi. Birde korkum yalnızlık atansam yaşayacağım şehirde tek başıma ömür boyu yalnız bir hayat sürmemde korkutuyor. Daha genç olsaydım evlilik için umıdum olurdu şimdi yaş geçti birileriyle tanışıp evlemmek içinde geç kaldığımı düşünüyorum o yüzden bu umutsuzluk isteksizlik.

Yaş ilerleyince toplum ve aile artık eblilik bekliyor öyle bir aday da yok. Annem çalış kafan dağılsın sosyal ortamın olsun diyor. Bende onca yılım emeğini çöpe atmak istemiyorum ama bir yandan da herşeye geç kaldığımı düşünüp hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. Sanki geçti benden gibi. Birde korkum yalnızlık atansam yaşayacağım şehirde tek başıma ömür boyu yalnız bir hayat sürmemde korkutuyor. Daha genç olsaydım evlilik için umıdum olurdu şimdi yaş geçti birileriyle tanışıp evlemmek içinde geç kaldığımı düşünüyorum o yüzden bu umutsuzluk isteksizlik.
yaşın 31 ama hala olgunlaşamamışsın
çok hatalı düşünceler .
hepsni yapar yaşarsın
önce atanmaya odaklan gerisi sonra gelir koca da bulursun yaşın genç daha

Tabi ki kpss ye çalışıp atanmaya bakın. Evlilik konusuna da gelince kesinlikle geç değil. Evlenmek zorunda da değilsiniz. Yalnızlıktan kimse ölmez. Evliliği bir kenara bırakıp sadece işinize odaklanmanız sizin için daha iyi

Back
X