Merhaba kk üyeleri,
Hemen yaşadığım olayı anlatıyorum.Geçen yavrumu sünnet ettirdim.Eşim ve ben vardık sadece.Kv dem sonradan eve geldi.Eşim kv nin yaninda bana bağırdi kızarak.Bende eşime küstüm.Kv ile eşimin yanindan uzaklaştım.O gün kv bizde kaldı.sabah olunca yani dün sabah ben yalnız otururken kv yanıma geldi dedi ki bana:
Dün dedi kapıyı örttüm.ona mi küstün dedi bende hayır dedim.Eşim senin yanında bana bağırdı küçük düşürdü dedim.Gel falan dedi.Neyse içeri girdim.Sonra arkadaşları iftara davet etmek için telefon görüşmesi yapmak için dışarı çıktım.Geldiğim de eşim yatak odasında kv kapısında eşime şunları söylerken duydum.Bu işkenceleri çekmek zorunda mısın vs derken duydum.Benim geldiğimi görünce kv hemen çantasını aldı gitti.Sonra eşim bana bağırarak hakaretler etti.Bir sürü şey dedi.Tuttum kv araba ile aldım eve geri getirdim.hatam burada oldu.Bu kez eşim annesinin yanında çok şey söyledi.Geri çekildim.Bu kez kv bana açtı ağzını yumdu gözünü aklına ne geldiyse söyledi.küfür hakaret ne gelirse.Sonra yine çekti gitti bu kez oralı olmadım o hakaretlerden sonra.Aradan 15-20 dakika sonrada eşim annesinin yanına gitti.Şimdi evde yalnız ve öyle düşünmekteyim.Aklima bu yaşadıklarımı yazmak içimden geldi.Eşim annesini tutuyor oysa benim ağzını bıçak bile açmamışken.Ne yapmalıyım?
Kvler işkence diye herşeye bir kulp bulur. Gelinlerin birşey yapmasına gerek yok ki. Olmayan şeyleri bile totosundan uyduruverirler.Bence eksik parçalar var bu konuda, ben sustum diyorsunuz ama kv işkence diyor?
İşkence olan şey ne mesela?
Ayni olay brnimde basima geldi esimin yaninda tartistik benim hakli oldugum bi konuda ailesi de vardi destek olacagi yerde o sirada bana karsi yaralarini desip esimi iyice gaza getirip resmen aramizi daha da actilar. Kendi islerine gelirse ogullarina atarlar sòz konusu ogullariyla aramizdaki tartisma olursa oglunu tutarlar. Geliniz iste evlatlari olsa damatlarina dusman olurlar cok sinir bozucu bir durum anca krndilerinden sogutuyorlarMerhaba kk üyeleri,
Hemen yaşadığım olayı anlatıyorum.Geçen yavrumu sünnet ettirdim.Eşim ve ben vardık sadece.Kv dem sonradan eve geldi.Eşim kv nin yaninda bana bağırdi kızarak.Bende eşime küstüm.Kv ile eşimin yanindan uzaklaştım.O gün kv bizde kaldı.sabah olunca yani dün sabah ben yalnız otururken kv yanıma geldi dedi ki bana:
Dün dedi kapıyı örttüm.ona mi küstün dedi bende hayır dedim.Eşim senin yanında bana bağırdı küçük düşürdü dedim.Gel falan dedi.Neyse içeri girdim.Sonra arkadaşları iftara davet etmek için telefon görüşmesi yapmak için dışarı çıktım.Geldiğim de eşim yatak odasında kv kapısında eşime şunları söylerken duydum.Bu işkenceleri çekmek zorunda mısın vs derken duydum.Benim geldiğimi görünce kv hemen çantasını aldı gitti.Sonra eşim bana bağırarak hakaretler etti.Bir sürü şey dedi.Tuttum kv araba ile aldım eve geri getirdim.hatam burada oldu.Bu kez eşim annesinin yanında çok şey söyledi.Geri çekildim.Bu kez kv bana açtı ağzını yumdu gözünü aklına ne geldiyse söyledi.küfür hakaret ne gelirse.Sonra yine çekti gitti bu kez oralı olmadım o hakaretlerden sonra.Aradan 15-20 dakika sonrada eşim annesinin yanına gitti.Şimdi evde yalnız ve öyle düşünmekteyim.Aklima bu yaşadıklarımı yazmak içimden geldi.Eşim annesini tutuyor oysa benim ağzını bıçak bile açmamışken.Ne yapmalıyım?
Eşinle konuş tabiki çocuk mı o dolduruşa geliyor ne ayıp. Aranızda mir şey yoksa sana neşen bağırıyor. Sakince olaylar yatışınca konuş böcek bu durumun seni üzdüğünü söyle bence
Kendinden ödün vermiyorum.Ağzimi açsam suç sussam suç.hep kendileri haklı yani cahile laf anlatamazsin bunun farkına vardım.Bence kendinden çok ödün vermişsin. Sen ağzınla kuş tutsan bile yaranamazsin. Hele ki annesinin ağzıyla iş yapan erkek milletine.
Kv den gibi politik ol. Eşinin yanında annesine sakın birşey deme. Keza dememissin zaten. Kocana annen ne kadar iyi hoş bir kadın dedikçe, kocanın gözünde yukselirsin. Eğer annesini kotulersen en kötüsü sen olursun. Ben de de bir anaci koca var maalesef.
Aynı aynı eski konularıma bak yaşadiklarima bak.Ayni olay brnimde basima geldi esimin yaninda tartistik benim hakli oldugum bi konuda ailesi de vardi destek olacagi yerde o sirada bana karsi yaralarini desip esimi iyice gaza getirip resmen aramizi daha da actilar. Kendi islerine gelirse ogullarina atarlar sòz konusu ogullariyla aramizdaki tartisma olursa oglunu tutarlar. Geliniz iste evlatlari olsa damatlarina dusman olurlar cok sinir bozucu bir durum anca krndilerinden sogutuyorlar
Haktan hukuktan anlamazlar.Allah büyük ne diyeyim.Aşagi tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik“Oysa benim ağzımı bıçak bile açmamışken” sözünüz sizce herşeyin cevabı değil mi?
Belki de önce sizin kendinize saygı duymanız gerekiyor ki başkaları da size saygı duysun. Belki de ağzınızı açıp hakkınızı aramanız gerekiyordu. Belki de siz onları böyle alıştırdınız. Belki de siz hep tatsızlık çıkmasın diye herşeyi alttan aldınız. Hiç düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?