- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
şu anlattıklarınızı okusun hala neyle karşı karşıya olduğunu bilmiyorsa bırakın ne hali varsa görsün. bu yaşta neyin acelesi neyin ciddi düşünmesi yahu azıcık kafalar olgunlaşsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum çok karıştığı kafamHaklısın duygularını anlayabiliyorum ama bir şeyleri düzene sokmanız gerekiyor daha çok erken bu adımları atmanız için ha benide öyle büyük sanma yani 22 yaşındayım erkek arkadaşım banada baskı yapıyor tanıştır ailenle yüzük takılsın vesaire diye ama hala erken buluyorum eksikleri tartıp biçiyorum sen baya cesaretlisin aynı ev falan bilemedim karar senin iyi düşün
Canım sendr çok toysun daha bende senin yaşındayken aynı hatalatı yaptım.Sana ayrıl demiyoruz ama evlilik çok başka birşey biraz daha tanı en azındanYa tek maddiyat değil artı yönleri çok fazla sadece dili biraz pis
Babam kesinlikle istemiyorAhhhhh ah, siz değil, anne-babanız suçlu. Anne-babanız gerektiği gibi yetiştirmiş olsaydı 19 yaşında evlilik yerine dünyayı, farklı kültürleri tanımayı isterdiniz. Bu yaşta evlenip sıkışıp kalacaksınız. Offf
Araya soğukluk mesafe girecekCanım sendr çok toysun daha bende senin yaşındayken aynı hatalatı yaptım.Sana ayrıl demiyoruz ama evlilik çok başka birşey biraz daha tanı en azından
Karışacaktır bu iyi günlerin yani kaçmak çözüm değil ki hele birde farklı kültürleriniz varmış o eve gittiğinde karşılaşacaklarını kaldıracak yeterli gücün sabrın ve bunlara değeceğini düşündüğün kadar isteğin varmı ona bak. Karşındakininde ilişkin icin gösterdiği çabaya bakBilmiyorum çok karıştığı kafam
Karışacaktır bu iyi günlerin yani kaçmak çözüm değil ki hele birde farklı kültürleriniz varmış o eve gittiğinde karşılaşacaklarını kaldıracak yeterli gücün sabrın ve bunlara değeceğini düşündüğün kadar isteğin varmı ona bak. Karşındakininde ilişkin icin gösterdiği çabaya bakBilmiyorum çok karıştığı kafam
İyi insanlar ne bilim değişmezlerseKarışacaktır bu iyi günlerin yani kaçmak çözüm değil ki hele birde farklı kültürleriniz varmış o eve gittiğinde karşılaşacaklarını kaldıracak yeterli gücün sabrın ve bunlara değeceğini düşündüğün kadar isteğin varmı ona bak. Karşındakininde ilişkin icin gösterdiği çabaya bak
Sen kendini o fikre endekslemişsin her eleştiriye bir olur yolu bakıyorsun canım hayat senin karar senin inşallah hakkında hayırlısı olur o zaman ne diyelim çok istiyorum evlenecem diyip göze alıyorsanda bari aileni ikna et.İyi insanlar ne bilim değişmezlerse
Evlenirken artılarına bakma eksilerine odaklan. Dört yanlışın bir doğruyu götürdüğünü nasıl da unutuyoruz hemen. Kalbinle değil aklınla hareket et çok pişman olursun. Sonra bana kk’da söylemişlerdi ben dinlememiştim diye dizlerine vurursun. Aile rızası olmayan evlilikler hep dert tasa. Yakma kendini.Ya tek maddiyat değil artı yönleri çok fazla sadece dili biraz pis
Sakın kaçayım deme yalnız.Onun dışında sen bilirsin.Ama bu adamdan koca olmaz.Belli ki ailesi seni üzer.Seni sürekli toplum önünde küçük düşüren bir insanla bir ömür geçer mi ? Bunu neden yapıyor biliyor musun? Sana saygısı yok daha da önemli kadına saygısı olmayan bir adam.Öyle yetişmemiş ki nerden bilsin saygıyı.Bence hata yaparsın yol yakınken ayrıl.Araya soğukluk mesafe girecek![]()