kararsızlık!!

şu anlattıklarınızı okusun hala neyle karşı karşıya olduğunu bilmiyorsa bırakın ne hali varsa görsün. bu yaşta neyin acelesi neyin ciddi düşünmesi yahu azıcık kafalar olgunlaşsın

Haklısın duygularını anlayabiliyorum ama bir şeyleri düzene sokmanız gerekiyor daha çok erken bu adımları atmanız için ha benide öyle büyük sanma yani 22 yaşındayım erkek arkadaşım banada baskı yapıyor tanıştır ailenle yüzük takılsın vesaire diye ama hala erken buluyorum eksikleri tartıp biçiyorum sen baya cesaretlisin aynı ev falan bilemedim karar senin iyi düşün
Bilmiyorum çok karıştığı kafam

Ahhhhh ah, siz değil, anne-babanız suçlu. Anne-babanız gerektiği gibi yetiştirmiş olsaydı 19 yaşında evlilik yerine dünyayı, farklı kültürleri tanımayı isterdiniz. Bu yaşta evlenip sıkışıp kalacaksınız. Offf
Babam kesinlikle istemiyor

Karışacaktır bu iyi günlerin yani kaçmak çözüm değil ki hele birde farklı kültürleriniz varmış o eve gittiğinde karşılaşacaklarını kaldıracak yeterli gücün sabrın ve bunlara değeceğini düşündüğün kadar isteğin varmı ona bak. Karşındakininde ilişkin icin gösterdiği çabaya bak

Karışacaktır bu iyi günlerin yani kaçmak çözüm değil ki hele birde farklı kültürleriniz varmış o eve gittiğinde karşılaşacaklarını kaldıracak yeterli gücün sabrın ve bunlara değeceğini düşündüğün kadar isteğin varmı ona bak. Karşındakininde ilişkin icin gösterdiği çabaya bak

İyi insanlar ne bilim değişmezlerse

Kaçmak mı... varmı böyle şeyler hala, hey allahım , erkek 20 yaşında çocuk yani ,daha neler çıkacak karşına bu yaşta koca meraklısı olmayın , bide seni rencide ediyor dalga geçiyor evlenince neler olacak öngöremiyormusun , inşallah gözün açılır

Seni "sinirlenince" baskalarin yanında rencide eden ve küçük düşüren adama ne diye herşeyini aldırıyorsun?kim ki o? Başta hatan burda. Yarın bir gün "sana bu kadar para harcadım" diye yüzüne vuracak haberin var mı? Ikincisi sana kaç ve annemle babamla kardeşimle yasa diye baski kurandan bir cacık olmaz. Seven adam babanın kapısının önünde yatar ve rızasını alır. Kızı kaçırmak tabi ki daha da ucuz. Üstüne kp ve kvdeyle aynı evde yaşatır, şimdi yaptığı masrafları çıkartır. Ya baban seni okutuyor da, hiç mi birşeyler öğretmediler bu ilişkiler konusunda? Sadece babana annene yanarim. Onlar okutalim adam edelim diye uğraşsın, elin dombilisi gelip rencide edip kaçmak için baski kursun, sizde buna müsade edin. Oha yani. Oha

Ya tek maddiyat değil artı yönleri çok fazla sadece dili biraz pis
Evlenirken artılarına bakma eksilerine odaklan. Dört yanlışın bir doğruyu götürdüğünü nasıl da unutuyoruz hemen. Kalbinle değil aklınla hareket et çok pişman olursun. Sonra bana kk’da söylemişlerdi ben dinlememiştim diye dizlerine vurursun. Aile rızası olmayan evlilikler hep dert tasa. Yakma kendini.

Ya hadi olmaz ama diyelim oldu, kız 19 yaşında evlilik kararı aldı.. İyi güzel de oğlan daha 20 yaşında. Ne sanıyor bunlar evliliği? 2 gün sonra sıkılır gözü dışarı kayar diye hiç mi korkmuyor kuzeniniz? 20 yaş erkek için çok çok erken.. Kız içinde 19. Önce bi meslek sahibi olun,girin bi işe çalışın. Hayat nasıl bi şeymiş görün öyle evlenin. Şimdi ekmek elden su gölden ohh.. Rahat batıyor bunlara.

19 yaşındayken evlenmekten, koca ailesi derdi çekmekten, hakaret işitmekten, erken yaşta çocuk sahibi olmaktan, gencecikken dertten çökmekten, ilerde koca dayağı yemekten başka bir amacı yoksa bu kızcağızımızın evlensin bence. Anca evlilik paklar.

Araya soğukluk mesafe girecek :KK43:
Sakın kaçayım deme yalnız.Onun dışında sen bilirsin.Ama bu adamdan koca olmaz.Belli ki ailesi seni üzer.Seni sürekli toplum önünde küçük düşüren bir insanla bir ömür geçer mi ? Bunu neden yapıyor biliyor musun? Sana saygısı yok daha da önemli kadına saygısı olmayan bir adam.Öyle yetişmemiş ki nerden bilsin saygıyı.Bence hata yaparsın yol yakınken ayrıl.

Aman ha sakin koşun evlenin kaçıyor adam zaten.
Yahu senin yasinda kardesim var evlenicem dese otur oturdugun yere derim bi guzel paylarım onu.
Adamin bin tane guzel ozelligi olsa ne olur insan icinde sizi rencide edip kucuk dusurdukten sonra.
Cidden hic mi sevgi gormediniz? nasil sevebiliyorsunuz şöyle size saygısı olmayan adamları. Sinirlerim bozuluyor yahu.
Son olarak anne babanin hayir duasini almadan kalkismayin hicbirseye. Cünkü belliki anlattiginiz adamla evlenseniz de mutlu mesut olmayacaksiniz bari dönmeye yüzunüz olsun.

1. Ana baba evliliği istemiyorsa rıza bile gösterse o evlilikten hayır gelmiyor ki kaçanlar bin pişman olup geri geliyor. Baba bedduası tutuyor kızlar.
2. Böyle dengesiz biri için ailesini yok saymaya değmez. Şu yazılanları okusun önce. Evlendikten sonra değişen erkeklerden şikayet eden üye yazılarıyla dolu.
3. Eline işini almamış ev dizemeyen anne babasının yanında kız kaçırmak istiyor ki bu da ayrı bir saçmalık
4. Aşktan gözümüz kör olduğu vakit Her şeye evet diyoruz ya da yapabileceğimizi zannediyoruz ama gözümüz açılınca hiç bir erkeğe degmeyecegini anlıyoruz ama iş işten geçmiş oluyor.
5. Arkadaş sen bu kızın anne babasını uyar . Kızlarına sahip çıksın. Başına kötü bir şey gelse sen de vebale girersin vicdan azabı çekersin. Annesi babası çeksin kulağını

Back
X