- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Sadece tek yön uçak bileti 2000 tl :)Sevgiliye 1500 e kadar hediyemi düşünüyoruz yani şimdi ? Okey
Yurt dışında ona sadece ben lazımım diye düşünerekten hiç olmazsa 15 günlüğüne yanına giderdim
Ben kisisel birsey almayacağım bu sene o yüzden fikirleri soruyorum yoksa tabiki tanımadan kişisel birşey önerilemezTanımadan bilemeyiz ki
Mesela benim öyle bir bütçem olsa çok istediği kalemi alırdım.
Oyunsever biriyse oyun alırdım. Çekim yapmayı seven biriyse aksiyon kamerası, fotoğraf makinesi vs. bakardım.
Ama bu para beni zorlayacaksa da çok yüksek meblağlar harcamazdım açıkcası.
Tamam vazgeçtim , pas hakkımı kullanıyorum , bensiz idare etsin :)Sadece tek yön uçak bileti 2000 tl :)
Durup durup aklına bişeylermi geliyor . Ne kadar yardımsever bir üye :)el yapımı ozel ahşap veya krıstal satranc setı ?
valla aynen oyle olduDurup durup aklına bişeylermi geliyor . Ne kadar yardımsever bir üye :)
Bunlardan birini seçmeli bence artık . Bende seçenekleri lazım olunca kullacağım :) kristal satranç seti fikrini tuttum .valla aynen oyle oldu
Kızlar bu ayın sonunda sevgilimin doğum günü. Ona kullanışlı bir hediye almak istiyorum. Daha önce harley bot, saat, gezi hediye etmiştim. Şimdi 3 4 aylığına yurt dışına gidiyor. Orada lazım olabilecek bir hediye almak istedim fakat aklıma hiç bir alternatif gelmedi. Bilgisayarı kötü olduğundam laptop toplamayı düşünüyor. Ortak arkadaşımız iyi bir ekran kartı almamı önerdi. Bu da 1500 tl civarında.
Bu kadar yüksek fiyata çıkabilecek isem başka önerileri de değerlendirmek isterim. Ve aklıma hiç gelmiyor. Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
Yahu keyfim öyle istedi. Bunun da mı hesabını verelimNeden bu kadar pahali bi hediye???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?