- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Bende bu kararsızlıklarım yuzunden cok hata yaptım destek almayı ıstıyorumAşırı derecede ikilemde kalıp kararsızlık yaşıyorum her konuda benim gibi olan var mı bir işe odaklanıp yönelemiyorum plan program yapıyorum ama uyamıyorum sürekli bı kararsızlık var ne yapılmalı bu konuda buda özgüvensizlikten mi kaynaklı bir problem sizce şimdiden yorumlarınız için teşekkürler :)
Kararsızlığı özgüvensizlikle bağdaştırmıştım hep ama olabilir üşengeçlikteÖzgüvensizlikten değil üşengeçlikten kaynaklı.
Kendimden biliyorum.
Bende bu kararsızlıklarım yuzunden cok hata yaptım destek almayı ıstıyorum
Kararsızlık.Kararsızlığı özgüvensizlikle bağdaştırmıştım hep ama olabilir üşengeçlikte
Ahahahha hayatı konularda kararsız değilimdir birşey olur yaparım ama ders çalışma konusunda kararsızım oda usengecligimden galiba plan program zaman boşa gidiyor nasıl karar verip uygulayabilirim bilmiyorum artık birşey giyinirken bile tepki verirlermi diye kararsız kalıyorum oda çevremdeki kıskanç arkadaşlarımdan kaynaklı ahlak bekçiliği yapıyorlar ruhumu emiyorlar böyle arkadaşlar olmaz olsun başındaki ozguvenim onlar sayesinde solup gidiyorKararsızlık.
Aşırı kararsız bir yapıya sahip olmanız özgüvensizlikten değildir bence.
Ha çok çok hayati kararlarda kararsızlık yapıyorsanız onu bilemem.
Ben hayati konular hariç her konuda kararsızım. Karar vermeye bile üşeniyorum genelde dkrsnfhshs
Böyleleriyle arkadaş olma. Herkes kendi giyiminden, kendi günahından kendi ahlakından sorumlu. Bir insan en çok neyi eleştiriyorsa ona sahip değildir, bunu unutma :) ders konusunda giyinme konusunda bende kararsızım. Çok güzel giyineceğim şunu giyeceğim bunu giyineceğim dediğim gecenin sonunda siyah pantolon siyah sweat giyip çıkıyor. Ders konusuna hiç girmek istemiyorum, zira o kararsızlığa bile girmiyor aklımdan direkt çıkıyor kajfjdjdAhahahha hayatı konularda kararsız değilimdir birşey olur yaparım ama ders çalışma konusunda kararsızım oda usengecligimden galiba plan program zaman boşa gidiyor nasıl karar verip uygulayabilirim bilmiyorum artık birşey giyinirken bile tepki verirlermi diye kararsız kalıyorum oda çevremdeki kıskanç arkadaşlarımdan kaynaklı ahlak bekçiliği yapıyorlar ruhumu emiyorlar böyle arkadaşlar olmaz olsun başındaki ozguvenim onlar sayesinde solup gidiyor
Ahahhah valla dershanenin bitimini bekliyorum zira bacagimdaki tüy kökümü bile eleştirmisti bir arkadaşım özgüvensiz tipler güzel birini görünce elbise giymiştir ama eleştiriler güzel demezler neymiş okumaya mi geliyor erkeklere mi ben güzel olmuş derim ama onlar aşırı derecede cirkince konuşur pür dikkat izlerler nasıl oldu bilmiyorum arkadaş olmuş bulundum dershane bitince görüşmeyi düşünmüyorum çünkü ne saygıyla dinlerler nede cevap verirler haliyle insanın ozguvenini motivasyonunu düşürüyorlar saygı yoksa sevgide olmazBöyleleriyle arkadaş olma. Herkes kendi giyiminden, kendi günahından kendi ahlakından sorumlu. Bir insan en çok neyi eleştiriyorsa ona sahip değildir, bunu unutma :) ders konusunda giyinme konusunda bende kararsızım. Çok güzel giyineceğim şunu giyeceğim bunu giyineceğim dediğim gecenin sonunda siyah pantolon siyah sweat giyip çıkıyor. Ders konusuna hiç girmek istemiyorum, zira o kararsızlığa bile girmiyor aklımdan direkt çıkıyor kajfjdjd
İğreniyorum bu geri düşünceli insanlardan.Ahahhah valla dershanenin bitimini bekliyorum zira bacagimdaki tüy kökümü bile eleştirmisti bir arkadaşım özgüvensiz tipler güzel birini görünce elbise giymiştir ama eleştiriler güzel demezler neymiş okumaya mi geliyor erkeklere mi ben güzel olmuş derim ama onlar aşırı derecede cirkince konuşur pür dikkat izlerler nasıl oldu bilmiyorum arkadaş olmuş bulundum dershane bitince görüşmeyi düşünmüyorum çünkü ne saygıyla dinlerler nede cevap verirler haliyle insanın ozguvenini motivasyonunu düşürüyorlar saygı yoksa sevgide olmaz
Çok sağolun yorumlarınız için kadının düşmanı kadın olmamalı çok çirkince en kötü eleştirileri gene kadınlar yapabiliyor malesefİğreniyorum bu geri düşünceli insanlardan.
Yıl olmuş 2020,biz gelmişiz teknoloji çağına bunlar hala neden elbise giymiş bik bik bik.. Takılma bunlarla kuzum IQ seviyeni düşürürler :) inşallah hedeflerine ulaşırsın bir an önce, sonra bu tür insanlardan kurtulursun :)
Teşekkür ederim güzel sözleriniz için :) vardır elbette ama bu tür insanlar yüzünden çoğu kendi düşüncelerini beyan edemiyorlar. :/Çok sağolun yorumlarınız için kadının düşmanı kadın olmamalı çok çirkince en kötü eleştirileri gene kadınlar yapabiliyor malesefsizin gibi anlayışlı insanların olması güzel keşke çevremdeki her insan anlayış sahibi olsa şans işi :)
Haklısınız keşke az kendi kusurlarını görüp sussalar başka kusurları arayacaklarına bir insan küçücük bir kusuru bulup nasıl insanlara büyütüp koskocaman sorun haline getirebilir anlamıyorum cahilliklerine veriyorum konuşurlarlarsa konuşuyorum zira ne fikirlerime saygıları olup dinliyorlar nede kabul ediyorlar hep üstten bakıp haksız oldugumu yanlış bildiğimi söyleyip egolarını tatmin ediyorlar çünkü mukemmeller onlar :)Teşekkür ederim güzel sözleriniz için :) vardır elbette ama bu tür insanlar yüzünden çoğu kendi düşüncelerini beyan edemiyorlar. :/
Sizde takmayın 3 5 kendini bilmezin sözlerini. Herkes dönüp kendi ahlakına baksın, çok canınızı sıkarlarsa verin cevabını gitsin. Kimse kimsenin özgüvenini düşüremez,buna hakkı yok.
Bu tür insanların en büyük ortak noktası kendisi gibi düşünmeyen insanları ayıplamaları,düşüncelerine saygı göstermemeleri ve kesinlikle yeni düşüncelere kapalı olmaları. O yüzden şaşırmıyorum, sende şaşırma. Dershane ortamı bitene kadar mecbur yanlarındaysan asla altta kalma gerektiği yerde lafını söyle :)Haklısınız keşke az kendi kusurlarını görüp sussalar başka kusurları arayacaklarına bir insan küçücük bir kusuru bulup nasıl insanlara büyütüp koskocaman sorun haline getirebilir anlamıyorum cahilliklerine veriyorum konuşurlarlarsa konuşuyorum zira ne fikirlerime saygıları olup dinliyorlar nede kabul ediyorlar hep üstten bakıp haksız oldugumu yanlış bildiğimi söyleyip egolarını tatmin ediyorlar çünkü mukemmeller onlar :)
Artık öyle yapacağım mecbur ilk başta okadar naif ve kibar davraniyorlardiki gerçek yüzlerini şimdi görüyorum :) Bakalım hayırlısıyla bitsin de dershane :)Bu tür insanların en büyük ortak noktası kendisi gibi düşünmeyen insanları ayıplamaları,düşüncelerine saygı göstermemeleri ve kesinlikle yeni düşüncelere kapalı olmaları. O yüzden şaşırmıyorum, sende şaşırma. Dershane ortamı bitene kadar mecbur yanlarındaysan asla altta kalma gerektiği yerde lafını söyle :)
Hakkında hayırlısı olsun, dilediğin neyse en güzeli senin olsun :)Artık öyle yapacağım mecbur ilk başta okadar naif ve kibar davraniyorlardiki gerçek yüzlerini şimdi görüyorum :) Bakalım hayırlısıyla bitsin de dershane :)
İnşallah herşey hakkımızda hayırlısıyla olur sağolun tekrardan :)Hakkında hayırlısı olsun, dilediğin neyse en güzeli senin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?