- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Pismanmi oldunuz veya ayin 5 ne kadar devam etmekmi sizi dusunduruyor. Sözlesmeye bagli olur genelde böyle seyler
hayır sözleşme yapmadıkSözleşmeniz yok mu. Yoksa eğer içinizden orda durmak gelmiyorsa durmayın. Yani eğer çok şiddetli kavga ettiyseniz ve içiniz huzursussa
İstifa etmişsiniz zaten hala çalışmaya devam etme gibi bir konu söz konusu mu? Sözleşmeniz de yokmuş. Ben olsam bırakın devam etmeyi 5'ine kadar bile beklemem.sonuçta yaptıgım iş muhasebe parasal konular.yarın öbürgün paramı çaldına kadar gidermi bu konu. yalan söylemediğim halde yalan soyledin diyen biriyle durmalıyım çalışmaya devammı etmeliyim bilmiyorum
Gidebilir. Sözlü olmasın demekle çok doğru yapmışsın geri adım atmasonuçta yaptıgım iş muhasebe parasal konular.yarın öbürgün paramı çaldına kadar gidermi bu konu. yalan söylemediğim halde yalan soyledin diyen biriyle durmalıyım çalışmaya devammı etmeliyim bilmiyorum
yarın bir iş görüşmesine gidicem. işe gelmemek olurmu haber vermeden. mevzuatı biliyorum ama yuzustu bırakmalımıyım vicdanen bilmiyorumİstifa etmişsiniz zaten hala çalışmaya devam etme gibi bir konu söz konusu mu? Sözleşmeniz de yokmuş. Ben olsam bırakın devam etmeyi 5'ine kadar bile beklemem.
ilan bile verdiler hemen interneteBen de normalde muhasebeciyim.Tecrübelerime dayanarak çıkın diyorum çünkü artık orada huzurunuz kalmaz.Hem siz devam etseniz bile her yer işsiz dolu buna tahammül etmeyeyim diye düşünüp eleman bakacak patronunuz.Yaşadım biliyorum
çok doğru haklısınız.Gel git bir patron bazını kahrını çekmeye hiç gerek yok ıssız kalırım daha iyi bu gibilerden her halt beklenir
İstifa etmişsiniz işte. O haber vermek sayılmıyor mu? Kafanız karışık sanırım gerçekten. Size yapılan muameleden hoşlanmayıp istifa etmişsiniz. Her şey iyiyken dur bi işi bırakayım dememişsiniz ki. Neyin vicdanını yapacaksınız bu saatten sonra? Vicdan yapılacak adam çalışanlarıyla nasıl konuşacağını bilir zaten. İstifa ettiğinize pişman mı oldunuz acaba?yarın bir iş görüşmesine gidicem. işe gelmemek olurmu haber vermeden. mevzuatı biliyorum ama yuzustu bırakmalımıyım vicdanen bilmiyorum
Hayır istifa ettiğime pişman değilim. aslında çantayı alıp çıkmayı yeğlerdim.ama vicdanen ve mantıken düşününce kmse arkamdan kufur etmesn. hem kendm iş bakayım. hemde onlar birini bulsun diye düşündmİstifa etmişsiniz işte. O haber vermek sayılmıyor mu? Kafanız karışık sanırım gerçekten. Size yapılan muameleden hoşlanmayıp istifa etmişsiniz. Her şey iyiyken dur bi işi bırakayım dememişsiniz ki. Neyin vicdanını yapacaksınız bu saatten sonra? Vicdan yapılacak adam çalışanlarıyla nasıl konuşacağını bilir zaten. İstifa ettiğinize pişman mı oldunuz acaba?
bende sizin gibi düşünüyorum sanırım galiba evet :))Mantıklı düşünelim.Siz yarın görüşmeye gidin olumsuz olursa yeni biri alınana kadar devam edin.olumlu olursa beklemeye gerek yok naparsa yapsın.sakın sonradan sözleşme imzalamayın
Karar yine sizin tabi ki ama bence yanlış fikirHayır istifa ettiğime pişman değilim. aslında çantayı alıp çıkmayı yeğlerdim.ama vicdanen ve mantıken düşününce kmse arkamdan kufur etmesn. hem kendm iş bakayım. hemde onlar birini bulsun diye düşündm
napayım yarın ben gelmiyorum deyip çıkayımmı bilemedmKarar yine sizin tabi ki ama bence yanlış fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?