- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Yüz üstü bırak hatta k.c üstü bırak bu adamın yaptığı tamamen edepsizlik ilk 2 ay deneme süresi olduğu için ihbar vermeden ayrılabilirsin. Kaç kurtar kendini ben herkese söylüyorum mail atın diye kimse de ben yalancı mıyım demedi derse de alır cevabınıyarın bir iş görüşmesine gidicem. işe gelmemek olurmu haber vermeden. mevzuatı biliyorum ama yuzustu bırakmalımıyım vicdanen bilmiyorum
Hic bir baginiz yoksa durmaya deymez ayrica zaten eleman ilani vermis. Hic bisey insanin kendisinden onemli degildir. Patronda olsa kimseye kendinizi ezdirmeyin.. HERKES YERINI BILSIN...napayım yarın ben gelmiyorum deyip çıkayımmı bilemedm
tamam yarın gelmeyeceğimi söyleyeceğim. bekledikçe ona çalıştıkça bile sinirim bozuluyor cunkuIlk 30 gun deneme sureci zaten ,beklemek zorunda degilsiniz ,ayrica size mobing uygulamis ,sözlü siddet var ,cikin isten beklemeyin, ihbar suresi burada gecerli degil,yarin gelmeyeceginizi soyleyin ayrilin
haklısınızistifa ettiğim birinin heleki beni yalancılıkla suçlayan birinin yanında bir gün bile çalışmam
durmam duramam
Bağırıp cagirirsa direkt cikin gidin hic tartismayin densiz adamta
tamam yarın gelmeyeceğimi söyleyeceğim. bekledikçe ona çalıştıkça bile sinirim bozuluyor cunku
Yüz üstü bırak hatta k.c üstü bırak bu adamın yaptığı tamamen edepsizlik ilk 2 ay deneme süresi olduğu için ihbar vermeden ayrılabilirsin. Kaç kurtar kendini ben herkese söylüyorum mail atın diye kimse de ben yalancı mıyım demedi derse de alır cevabını
fevriliği yapan ben değilimki o aptal aslında. ben yazılı yapalım dedim geldi beni tehtid eder gibi senin yaşın kaç yok sen bana yalancı diyemezsn. o zaman o yalancı değilse ben oluyorum.Bir aylık calisansan ihbar süren yoktur. İstediğin an çıkabilirsin. Ama fevrilik yapman saçma olmuş.
kimseye ezdirmemek en iyisimüdür ödeme yapmam için sözlü bilgi veriyor bana bende finansmana mail atıyorum bir iki sıkıntı olunca
bundan sonra sözlü hibir ft ödemesi yapmıyorum mail atılmazsa ödemeler yapılmayacak dedim ,ve sustum ,
birdahada sözlü hiçbir ödeme yapamdım kimsenin lafının altında kalmam ,
2700 maaş +agi+yol+yemek+sgk felan. süreklli eleman değiştiriyormuş zatenMerak ettim bu pislik adam ne kadar maaş verecekti bir de şartları filan nasıldı.Çekecek birini bulabilecek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?