evet satılmaz fakat araca da cok ihtiyacımız var eşimin işi nedeni ile . o yüzden karasızlık yaşıyorumAraç için arazi satılır mı
bazen ben de bu şekilde düşünüyorum zaten gidip gelemiyorum ilgilenemiyorum diyorum bazen de aile den kalan miras zamanla değerlenir diyorum . yani ne istediğimi şuanda ben de bilmiyorumBenim mantığım “yerinde duracağına cebimde dursun” şeklinde olduğu için değerinde bir rakam teklif ettilerse satardım.
Yok sayın o araziyi dünyanın binbir türlü hali varevet satılmaz fakat araca da cok ihtiyacımız var eşimin işi nedeni ile . o yüzden karasızlık yaşıyorum
aslında doğru diyorsunuz kimse bu derdi çözdüm diye bana taç filan takmayacak .Yok sayın o araziyi dünyanın binbir türlü hali var
En basiti eşinizin hiç gözüne gelmiyecek
Ben olsam asla satmam
Valla ben gözünün yaşına bakmadan satıyorum miras kalan arazileri. Ama benimkilerin getirisi yok. Daha çok götürüsü varbazen ben de bu şekilde düşünüyorum zaten gidip gelemiyorum ilgilenemiyorum diyorum bazen de aile den kalan miras zamanla değerlenir diyorum . yani ne istediğimi şuanda ben de bilmiyorum
uzun vadede getirisi olan bir yer olmasa bu kadar düşünmezdim sanıırmValla ben gözünün yaşına bakmadan satıyorum miras kalan arazileri. Ama benimkilerin getirisi yok. Daha çok götürüsü var
satarsam öyle yapmayı düşünüyorum . artısı ve eksisi ni düşündükçe çıkamıyorum içindensat aracı da kendi üstüne yap
sağlık gibi bir sıkıntı yok çok şükür sadece araç için satılacaktı ona da ben kara veremediğim için beklemede bıraktımAraç için kredi çekin bence. Araç gelir gider de araziyi bir daha alamazsınız. Allah korusun sağlık vs gibi ciddi bir durum yoksa arazi satmamak lazım bence. Hadi ev alacaksınız o da tamam da araba için mantıklı değil. Hele potansiyeli olan bir araziden bahsediyorsunuz
yerleşme gibi bir durum şuan için sözkonusu değil. ekip dikme de şöyle içinde meyva ağaçları var uzun vadede bakım yaptırırsak getirisi olacak yaptırmazsak gene yok yaniArazi ile uğraşmak, yerleşmek, ekmek biçmek gibi bilgi ve isteğiniz yoksa ayrıca deniz kenarı bölgelerde değilse belki değerlenir ama bundan 50 sene sonra falan, o zaman neyinize yarayacak?
Emsallerini araştırın, dengi teklif ediliyorsa satın gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?