kararsızlık

Avenger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
351
247
33
herkese merhaba ,
karışık bir durumun içersindeyim ve farklı bakış açılarına ihtiyacım var .
aileden miras kalan bir arazi var .bu arazi yaşadığım memlekete uzak bir yerde yani gitme gelme arazi ile ilgilenme durumum yok . ücretli birini tutup baktırmam gerek araziyi kullanabilmem için. konum olarak güzel yerde içersinde de meyva fidanları var uzun vadede kazanç sağlayabilecek durumda . arazinin durumu bu . diğer taraftanda çok acil bir şekilde araç ihtiyacım var . ( mevcutta bir aracım var fakat eşimin işi gereği kullanıma uygun değil ) .bahsettiğim araziyede bir alıcı çıktı eğer satarsam istediğimiz ihtiyacımıza göre bir araç alabileceğiz. fakat birtürlü karar veremiyorum

Benim mantığım “yerinde duracağına cebimde dursun” şeklinde olduğu için değerinde bir rakam teklif ettilerse satardım.
bazen ben de bu şekilde düşünüyorum zaten gidip gelemiyorum ilgilenemiyorum diyorum bazen de aile den kalan miras zamanla değerlenir diyorum . yani ne istediğimi şuanda ben de bilmiyorum

evet satılmaz fakat araca da cok ihtiyacımız var eşimin işi nedeni ile . o yüzden karasızlık yaşıyorum
Yok sayın o araziyi dünyanın binbir türlü hali var
En basiti eşinizin hiç gözüne gelmiyecek
Ben olsam asla satmam

bazen ben de bu şekilde düşünüyorum zaten gidip gelemiyorum ilgilenemiyorum diyorum bazen de aile den kalan miras zamanla değerlenir diyorum . yani ne istediğimi şuanda ben de bilmiyorum
Valla ben gözünün yaşına bakmadan satıyorum miras kalan arazileri. Ama benimkilerin getirisi yok. Daha çok götürüsü var

Araç için kredi çekin bence. Araç gelir gider de araziyi bir daha alamazsınız. Allah korusun sağlık vs gibi ciddi bir durum yoksa arazi satmamak lazım bence. Hadi ev alacaksınız o da tamam da araba için mantıklı değil. Hele potansiyeli olan bir araziden bahsediyorsunuz

Arazi ile uğraşmak, yerleşmek, ekmek biçmek gibi bilgi ve isteğiniz yoksa ayrıca deniz kenarı bölgelerde değilse belki değerlenir ama bundan 50 sene sonra falan, o zaman neyinize yarayacak?
Emsallerini araştırın, dengi teklif ediliyorsa satın gitsin.

sağlık gibi bir sıkıntı yok çok şükür sadece araç için satılacaktı ona da ben kara veremediğim için beklemede bıraktım

yerleşme gibi bir durum şuan için sözkonusu değil. ekip dikme de şöyle içinde meyva ağaçları var uzun vadede bakım yaptırırsak getirisi olacak yaptırmazsak gene yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…