- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.772
- 598
Ovvv imarlıysa kesin sizi kandırmaya çalışıyorlar. Kaç bina dikilir o kadar yereödüyoruz takip ediyorum . kasabada arazi şehre 80 km . bi arkadaş bahsetti imar hakkında ana taşınmaz diye geçiyor. imar geçmiş yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovvv imarlıysa kesin sizi kandırmaya çalışıyorlar. Kaç bina dikilir o kadar yereödüyoruz takip ediyorum . kasabada arazi şehre 80 km . bi arkadaş bahsetti imar hakkında ana taşınmaz diye geçiyor. imar geçmiş yani
yani artık zor vazgeçtim çünküGirme o topa kandırırlar, adam sözde işleri için geliyor ama asıl amaç sizi satışa ikna etmek. Eşin ikna olur. Kaç para verirlerse versinler ben kiralamaya karar verdim de bırak. Pazarlık dönüşü kavga edersiniz eşinle iyi fiyat verirse. Huzurun bozulur. Akşam ya ara ya kocana arat vazgeçtik dedirt.
Biz de çok severiz karı koca, kendi evimizin fiyatı ne oldu civardakiler ne oldu, hep takipteyizHahaha ben bile heves ettim,şimdi sahibinden de arsa bakıyorum(sahibindende ev arsa bakmak hobimdir)
Ciddi misin. Aynı ben. Geçenlerde beşiktaşta bir boğaz yalısı bakıyordum. Fiyati 565 milyon. Babam gördü dedi ki bunlara niye bakıyorsun. Dedim alıcam belki hahaHahaha ben bile heves ettim,şimdi sahibinden de arsa bakıyorum(sahibindende ev arsa bakmak hobimdir)
büyük ihtimalle evet kandırmaya çalışıyor bizim arazinin bulunduğu yer ile pek fazla bağımız yok onu kullanmaya çalışıyor sanırım . yarından da sıyrılırsam kavgasız gürültüsüz çok iyi olacakOvvv imarlıysa kesin sizi kandırmaya çalışıyorlar. Kaç bina dikilir o kadar yere![]()
o ben de de var ya ev aldık hala ev bakıyorum fiyat karşılaşırması yapıyorum ne zaman bırakırım bilmiyorum hahhaaBiz de çok severiz karı koca, kendi evimizin fiyatı ne oldu civardakiler ne oldu, hep takipteyizsatmayacağız ama değeri yükselince seviniyor insan. Benim evin fiyatı 900bini buldu
115bine almıştık, geçen yıl da 100bin masraf ettim ev şimdi 900
![]()
büyük ihtimalle evet kandırmaya çalışıyor bizim arazinin bulunduğu yer ile pek fazla bağımız yok onu kullanmaya çalışıyor sanırım . yarından da sıyrılırsam kavgasız gürültüsüz çok iyi olacak
sus diyecek gibi görünüyorum . bahsettiğiniz fiyatları asla vereceğini zannetmiyorum . en fazla 300 bin civarına kapatmayı düşünüyor konuşmalardan anladığım o . adam zaten buralarda arazinin çok ederi yok diyordu araç alacak kadar ancak falan diye bahsediyordu .Tapudan devletin belirlediği metrekare başına rayiç değeri öğrenebilirsiniz. O zaman daha net karar verirsiniz. Satmayın diyemem size ama bi araba parasına da satmayın koca yeri.
Tapu metrekareye 100 lira verirse mesela 1 milyon 600 bin olur değeri. 2.5 milyondan aşağı satılmaz öyle bir arazi bu şartlarda. 200 lira verirse 5 milyon dersiniz galan filan. Bir öğrenin ona göre pazarlık şansınız olsun en azından.
Eşinizin söz hakkı yok şu durumda. Kavga etmeyin sus len deyin otursun![]()
Ahahah allahın uyanığısus diyecek gibi görünüyorum . bahsettiğiniz fiyatları asla vereceğini zannetmiyorum . en fazla 300 bin civarına kapatmayı düşünüyor konuşmalardan anladığım o . adam zaten buralarda arazinin çok ederi yok diyordu araç alacak kadar ancak falan diye bahsediyordu .![]()
Vallahi çok seviyorum. Millet Trendyol gezer ben sahibinden,emlakjetCiddi misin. Aynı ben. Geçenlerde beşiktaşta bir boğaz yalısı bakıyordum. Fiyati 565 milyon. Babam gördü dedi ki bunlara niye bakıyorsun. Dedim alıcam belki hahasaçma sapan bi hobi. Sürekli sahibindende ev bakıyorum. Kurtarin beni
![]()
ha ha ha konuyu hatırladım bana da yazmıştın.benim alacağım toki evi 2 katından da fazla arttı.yazın 185 bindi şimdi 450 bin.temelli bile lüks olur yakında şaşmaVallahi çok seviyorum. Millet Trendyol gezer ben sahibinden,emlakjet
Ama ben genelde 'ucuzdan pahalıya sirala' diyorum,boğazları falan görmüyorum . Neden? Çünkü ruhum fakir
hatta geçen yatırım topigine de yazmıştım, Ankara temelli TOKİ evlerinde inanılmaz ucuz,kat mülkiyetli, bir artı bir ev vardı,emlakciyla konuştum, aileme falan dedim pazar sabahı bakmaya gidelim, anlaşırsak ben pazartesi banka noter işlerini halledeyim diye .
Ailem yattı, sabah erken yola çıkmak uzere..ben de öyle rastgele arkadaşıma yazdım,gitmisken onu da göreyim diye 'sana komşu olacam,böyle böyle ev buldum' dedim.
Bana dedi ki; lütfen temelli dememeğer orası çok mimli bir yermis. İş yuzunden ne zaman oraya sahaya çıksa yanina jandarma istermiş
o yüzden o kadar uygunmuş
böyle saçma bir anım oldu bu sitelerle ilgili. Şimdi de ev fiyatları arşa çıktı, ben de işten ayrildim. ama yine de geziyorum, napiim:))
aa ciddi mi benim annemin de sulu tarlası var 7 dönüm ama 8 yıldır tek kuruş almadık.ekiliyor ama dayım alıyor.ne kadar eder ki buğday ekilse mesela kirası?16 bin m2lik elektrik ve suyu olan arsayı satarsınız cok pişman olursunuz benim ailem ciftci. Kayinbabam tarlaya elektrik çektirdi gecen yıl 250bine gerisini siz düşünün. Sulak yerler coook değerli. Bakamiyorsaniz kiraya verin arabanızın kredisini öder kiradan gelen para o kadar soyleyim. Annemin babasından kalan tarlayı yıllık 20 bine kiraya veriyor küçük bi tarla sulak oldugu icin
80 donumden fazla tarlaya cektirdi kayinbabamin abisi yurt dışında onun tarlalarını da ekiyor.ne kadarlık bir tarlaya çektirdi elektrik ? 250 bin fazla değil mi ? gerçi yıllar önce çektirilmiş elektrik bizim araziye maliyet ne tuttu o zamanlar bilmiyorum
25 donumarazi miktarını paylaşır mısınız ?
Bebisim ilden ile değişiklik gösteriyor dönümüne 1000tl verende var daha fazla verende var kiraya. Söyle dayıcına annenizin hakkını versin bi zahmet.aa ciddi mi benim annemin de sulu tarlası var 7 dönüm ama 8 yıldır tek kuruş almadık.ekiliyor ama dayım alıyor.ne kadar eder ki buğday ekilse mesela kirası?
+10000Vay be miras olunca sakız verseler veriliyor demekki arsalar, mallar, mülkler.Daha arazinin durumunu bimiyorsunuz, ne işe yarar bilmiyorsunuz, ne kadara satılır bilmiyorsunuz ama alıcı ile yarın görüşeceksiniz öylemi?İnsan bu kadar hızlı beladan kurtulmak ister ancak.Eşinizin işi ile ilgili araç almanız gerek demişsiniz, mesela minibüs, kamyon, iş aracı vs mi alınacak? Yoksa passat, civic,mercedes filan mı?Arada bende kullanıcam demişsiniz, iş için olsa sanırım sizin kullanmanıza fırsat kalmaz, eşinizin keyfi için alınacak gibi geldi bana o araç.Eşiniz eğer esnaf vs ise araç gerekliyse esnaf odaları çok uygun krediler veriyor iş büyütmek için oralardan kredi çekip alsın.İllede arsayı satmak isterseniz bir exper firmasına 1000-2000 öder arsanın gerçek değerini öğrenirsiniz, ona göre satışa çıkarsınız.En kötü arsanın bağlı olduğu belediyeye gidip durumu nedir sorun, rayiç bedelini öğrenin, muhtara gidin mesela sorup soruşturun bi.Bence kendi ailenizden kalan mirası asla satmayın, satarsanız hiç olup gidecek, ama kalırsa her zaman size ait bir dayanak olarak kalacak.
Biz arsa almak için arabamızı sattık siz araziden bahsediyorsunuz . Asla satmazdım araba bir şekil alınır ama arazi çok zor günden güne değer kazanıyor sonuçda. SATMAYIN...herkese merhaba ,
karışık bir durumun içersindeyim ve farklı bakış açılarına ihtiyacım var .
aileden miras kalan bir arazi var .bu arazi yaşadığım memlekete uzak bir yerde yani gitme gelme arazi ile ilgilenme durumum yok . ücretli birini tutup baktırmam gerek araziyi kullanabilmem için. konum olarak güzel yerde içersinde de meyva fidanları var uzun vadede kazanç sağlayabilecek durumda . arazinin durumu bu . diğer taraftanda çok acil bir şekilde araç ihtiyacım var . ( mevcutta bir aracım var fakat eşimin işi gereği kullanıma uygun değil ) .bahsettiğim araziyede bir alıcı çıktı eğer satarsam istediğimiz ihtiyacımıza göre bir araç alabileceğiz. fakat birtürlü karar veremiyorum
Satmazdı, satsada bu kadar kolay satmazdı, 3 liralık malsa 5 lira versinler satayım derdi, çünkü o malı ailesi ne zorluklarla edindi bilirdi,kıyamazdı.Ama mal kadının ailesinden kaldıysa satar lüks bir araba alır çatır çatır yerim ohhh der.Bu kadar bilinçsizce mal satılır mı?İnsan ailesinin emeğine üzülür, kıyamaz.Satmanın bile bir adabı vardır, çocuk gibi araba alıcam arsayı satalım modundalar.+10000
Ayrica siz isteseydiniz kocanız satar miydi hic sanmam. Dediğim gibi yapin kiraya verin onun parasıyla kredisini ödesin aracin
Hem oyle hemde basit kuru bir arsa degil cok değerli ama kıymet bilen yok bu daha üzücü.Satmazdı, satsada bu kadar kolay satmazdı, 3 liralık malsa 5 lira versinler satayım derdi, çünkü o malı ailesi ne zorluklarla edindi bilirdi,kıyamazdı.Ama mal kadının ailesinden kaldıysa satar lüks bir araba alır çatır çatır yerim ohhh der.Bu kadar bilinçsizce mal satılır mı?İnsan ailesinin emeğine üzülür, kıyamaz.Satmanın bile bir adabı vardır, çocuk gibi araba alıcam arsayı satalım modundalar.