kararsızlık

ÇIKTIĞIN KİŞİYİ GERCEKTEN SEVSEYDİN 2. İHTİMALİ DEĞERLENDİRMEYİ BİLE DÜŞÜNMEZDİN...:ssz:

ÇIKTIĞIN KİŞİYİ GERCEKTEN SEVSEYDİN 2. İHTİMALİ DEĞERLENDİRMEYİ BİLE DÜŞÜNMEZDİN...:ssz:
orası öyle dogru söyluyosun aynı şeyi ben de düşündüm nasıl oluyor da ben 2.ihtimali düşünebiliyorum dedim kendi kendime.ama sevmek yetmiyor.bi erkek ev geçindirebilmeli ve çıktıgım kişide benim bundan biraz şüphem var.biyandan da şöyle düşünüyorum sevmemiş olsam babama anlaştıgım birisi var demezdim.off..insan gelecegi göremiyorki ne zor bu işler.

Babana soyledikten sonra oteki kisiyi degerlendirmen ilgincmis. Fazla mal goz cikarmaz mi diyorsun ne diyorsun. Bir iliskin varsa o iliskini bitir, sonra istediginle gorus. Ayni anda iki kisiyi idare etmen yanlis. :19:

bende katılıyorum sevsen direkt olarak hayır istemiyorum demen gerekirdi ikinci bir secenek cıkmadan once bu insanın ev gecindirip gecindiremeycegini biliyor olmalıydın 3,5 sene gibi bir zaman az degil birde sunu dusun ona akrabası bir kızı onerse ve oda senin gibi tereddut etse gorussemmi acaba diye ne hissederdin 2-3 aylık tanıdıgın biri olsa ki yinede boyle bir sey yapılmaması lazım ama derimki haklı bu kisiyi henuz tanımıyor digeri icin akrabalar aracı ama 3.5 senedir beraber oldugun bir adam var karsında..o kisiyle gorusmen icin erkek arkadasından ayrılman gerekiyor goze alabilcenmi bunuda dusun

Son düzenleme:
şaka mı bu ?? yargılamak istemiyorum ama bunu düşünmen bile yanlış.
3 buçuk sene diyoruzda zaman hiç önemli değil hayatında biri varken böyle birşey düşünmen çok çok yanlış.erkek arkadaşının hoşuna gitmeyen hareketleri karşına başka biri çıkınca mı aklına geldi ?

Tamam hemen yerden yere vurmayın kızı..
Empati kuralım biraz..

Belli ki duyguların ve mantığın arasında kalmışsın.
Erkek arkadaşının çocuksu tavırlarından dolayı onu eş
olarak göremiyor ve ailenin karşısına çıkarmaktan çekiniyorsun?

Peki tam olarak ona karşı duyguların güçlü mü gerçekten?
Babana bunu söylemek zorunda kaldığın için,ailene karşı ilişkinle ilgili sorumluluk hissediyorsun büyük ihtimal
ama yapacağın en büyük yanlış;
ACELEYE GETİRMEK olur... sırf ilişkin ortaya çıktı diye...... çünkü sen henüz buna hazır değilsin...
Baban ilişkin ciddiyete girmeden bir süre daha flört etmene müsade eder mi?

Başkasıyla görüşebilmeye sıcak baktığına göre erkek arkadaşına karşı duyguların yoğun değil,sen neler hissediyorsun gerçeketn?
İlişkini ciddiye almıyor,gelecek görmüyor ve çok güçlü duygular hissetmiyorsan seçeceğin yol belli zaten :34:
Erkek arkadaşından ayrılmalısın..
Sonrasına bakarsın...

Ama şunu da ekleyeyim,diğeri de acele bir iş olur

Son düzenleme:
Bir cok konu acmissin hep mutsuzlugunu dile getirmissin ama genelde beni sevdiginden eminim vs. Yazmissin bir ömürü paylasmak icin tek tarafli sevgi yetmiyor...

Ben senin yerinde olsam önce bir oturup dusunurdum sonumuz nereye varicak diye...

Onunla birlikteyken mutlumusun/ huzurlumusun ?

Gelecegini sorgusuz sualsiz onunla gecirebilirmisin ?

Aslinda o ikinci sahisi aklindan geciriyorsan zaten hersey ortada...

Allah hakkinda hayirlisini versin

yani aklında kalacağına bir kere görüşmekten zarar gelmez kanısındayım, öteki türlü emin olmadığın bir ilişkiyi yürütüyormussun gibi geldi, sonra da seçimini yaparsın yani sevgilini sebepsiz terketmek de istemiyorsun belli ki, bu çocuğuda merak etmektesin çok ileri gitmeden bir görüş sonrada kararını ver bence evlilik içinse senden büyük erkeğin daha iyi olduğunu düşünürüm ben ama tabi en önemlisi fikirlerin ve kalplerin uyuşması :34:

Bosver yaa bu saatde düşündüğün seye bak bunda akıl alınacak birşey yok sen şimdi halanın bulduguyla görüşeyim olmazsa bu elimde nasılsa istetme parça olarak idare ederim diyorsun demekki..benim başımada geldi ama asla ne düşündüm nede sorup akıl aldım uzun süreli bir ilişkim varsa ikinciyi belki iyidir diye düşünemem buna fırsatta verdirmem bozarım.,

yani aklında kalacağına bir kere görüşmekten zarar gelmez kanısındayım, öteki türlü emin olmadığın bir ilişkiyi yürütüyormussun gibi geldi, sonra da seçimini yaparsın yani sevgilini sebepsiz terketmek de istemiyorsun belli ki, bu çocuğuda merak etmektesin çok ileri gitmeden bir görüş sonrada kararını ver bence evlilik içinse senden büyük erkeğin daha iyi olduğunu düşünürüm ben ama tabi en önemlisi fikirlerin ve kalplerin uyuşması :34:

Ne yani görücü usulümu evlensin madem digerinde kararsız 3,5 sene nasıl çözemedi ve sürdürdü ayrılsın ozaman herkesin bir gururu onuru var

eger gorusurse ve sevgilisi bunu ogrenirse o çocuk ne dese haklı yuzune bakmaz gozundeki tum degeri yitirirsin kendinize yapılmasını istemediginiz birseyi onada yapmayınız uyumsuzsan ayrılırsın ama onlada bir gorusiyim bakıyım iyimi ona gore ayrılırım olayına girmek zaten bastan hatalı

Lafa nasıl başlayacagımı bilmiyorum.24 yaşındayım şöyle diyeyim 3,5 yıllık bir beraberliğim var o da 24 yaşında.Bu zamana kadar erkek arkadaşımı annem biliyor babam bilmiyordu.bugün sürpriz bi şekilde babam da öğrendi. Halamın bi yakınının oğlu varmış beni onunla tanıştırmak istiyorlar temiz işi gücü olan düzgün birisiymiş halam da beni bayagı bi övmüş iyi kızdır şudur budur vs diye oglana değil de ailesinin yanında konu açılmış evlenmeyi istiyor artık bizim oglan diye..babama bugun telefon etmiş halam böyle böyle, söyle bi isterlerse bi görüşsünler demiş.babam bana dedi halan bunları söyledi diye.ne diyosun bi görüş istersen içine sinerse devam edersin karar senin dedi.ben bi heyecanlandım erkek arkadaşım var diye pat diye söyleyemedim bi düşüneyim baba dedim.neyse düşündüm. benim anlaştıgım biri var uzun zamandır. işe daha yeni girdi askerligini daha yapmadı dedim.saklamak istemezdim yanlış anlama sadece işe girmesini bekledim öyle söyleyecektim sana dedim.çıktıgım erkek arkadaşım da işe gireli 2 ay oldu bu arada.askerlik sorununa gelince tansiyon rahatsızlıgı var rapor aldı askere gitmeme ihtimali varmış.şimdi ben nasıl sölerim babama böyle böyle diye.çıktıgım kişi biraz çocuk ruhlu ve en ufak şeyde bazen kavgaya dönüştügümüz oluyor.ilerde ev geçindirebilirmi vs azbuçuk şüphelerim de yok değil.sevgisinden hiç şüphem yok bana aşırı baglı.biyandan da bitarafım diyo bi git görüş halamın dedigi kişiyle belki içine siner diyorum.napıcam kararsızım kızlar ne yapsam görüşmekten zarar gelmez dimi.

3,5 yıldan sonra bize bunu soruyosan o çocuktan hemen ayrıl bence.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşımıştır.

zaten görüşmücem 3,5 yıllık ilişkimi çöpe atacak kadar aptal değilim :) hepiniz çok masumsunuz sanki de

zaten görüşmücem 3,5 yıllık ilişkimi çöpe atacak kadar aptal değilim :) hepiniz çok masumsunuz sanki de

fakat konuyu acarken kararsız oldugunuzdan bahsediyordunuz :31: bu kadar eminseniz neden konu actınız biz size evet gorus deseydik ozaman boyle bir cevapla karsılasmıycaktık heralde yemeyin bizi biz hic degilse bu konuda tereddutte kalmayacak kadar masumuz madem oyle

Back
X