Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası öyle dogru söyluyosun aynı şeyi ben de düşündüm nasıl oluyor da ben 2.ihtimali düşünebiliyorum dedim kendi kendime.ama sevmek yetmiyor.bi erkek ev geçindirebilmeli ve çıktıgım kişide benim bundan biraz şüphem var.biyandan da şöyle düşünüyorum sevmemiş olsam babama anlaştıgım birisi var demezdim.off..insan gelecegi göremiyorki ne zor bu işler.ÇIKTIĞIN KİŞİYİ GERCEKTEN SEVSEYDİN 2. İHTİMALİ DEĞERLENDİRMEYİ BİLE DÜŞÜNMEZDİN...![]()
yani aklında kalacağına bir kere görüşmekten zarar gelmez kanısındayım, öteki türlü emin olmadığın bir ilişkiyi yürütüyormussun gibi geldi, sonra da seçimini yaparsın yani sevgilini sebepsiz terketmek de istemiyorsun belli ki, bu çocuğuda merak etmektesin çok ileri gitmeden bir görüş sonrada kararını ver bence evlilik içinse senden büyük erkeğin daha iyi olduğunu düşünürüm ben ama tabi en önemlisi fikirlerin ve kalplerin uyuşması![]()
Lafa nasıl başlayacagımı bilmiyorum.24 yaşındayım şöyle diyeyim 3,5 yıllık bir beraberliğim var o da 24 yaşında.Bu zamana kadar erkek arkadaşımı annem biliyor babam bilmiyordu.bugün sürpriz bi şekilde babam da öğrendi. Halamın bi yakınının oğlu varmış beni onunla tanıştırmak istiyorlar temiz işi gücü olan düzgün birisiymiş halam da beni bayagı bi övmüş iyi kızdır şudur budur vs diye oglana değil de ailesinin yanında konu açılmış evlenmeyi istiyor artık bizim oglan diye..babama bugun telefon etmiş halam böyle böyle, söyle bi isterlerse bi görüşsünler demiş.babam bana dedi halan bunları söyledi diye.ne diyosun bi görüş istersen içine sinerse devam edersin karar senin dedi.ben bi heyecanlandım erkek arkadaşım var diye pat diye söyleyemedim bi düşüneyim baba dedim.neyse düşündüm. benim anlaştıgım biri var uzun zamandır. işe daha yeni girdi askerligini daha yapmadı dedim.saklamak istemezdim yanlış anlama sadece işe girmesini bekledim öyle söyleyecektim sana dedim.çıktıgım erkek arkadaşım da işe gireli 2 ay oldu bu arada.askerlik sorununa gelince tansiyon rahatsızlıgı var rapor aldı askere gitmeme ihtimali varmış.şimdi ben nasıl sölerim babama böyle böyle diye.çıktıgım kişi biraz çocuk ruhlu ve en ufak şeyde bazen kavgaya dönüştügümüz oluyor.ilerde ev geçindirebilirmi vs azbuçuk şüphelerim de yok değil.sevgisinden hiç şüphem yok bana aşırı baglı.biyandan da bitarafım diyo bi git görüş halamın dedigi kişiyle belki içine siner diyorum.napıcam kararsızım kızlar ne yapsam görüşmekten zarar gelmez dimi.
zaten görüşmücem 3,5 yıllık ilişkimi çöpe atacak kadar aptal değilim :) hepiniz çok masumsunuz sanki de