kararsizlik :/

üniversiteye gidince çevren genişleyecek belki de bu çocuğu unutacaksın daha çok seveceğin biri çıkacak karşına
eğer kendinden sevginden eminse şimdilik sadece yüzük tak baktın 2. sınıfa geldin okul ve evliliği yürütebileceğini düşünüyorsun o zaman düşünürsün.
bir de şöyle bir yönü var eşin olacak çocuk şimdi böyle konuşuyor ama ilerde seni okulundan alıkoyabilir kendisi kıskanıp kısıtlamalar koyabilir bunları da bir düşün derim.
hem daha çok gençsin karşına çıkabilecek en iyi adam çıkmış gibi düşünüyorsun evlilik kararı için çok erken bence :44:

Karsima oyle kotu insanlar cikti ki sanki bu cocuk gokten inmis melek gibi tarif ediyo kuzenlerim bu yuzden kararsiz kaldim normalde evliligin "e" sini dusunmuyodum .

Eğer sen şimdi bu adamla nişanlanırsan 4 sene beklemezler canım,araya resmiyet girdiği için sürekli baskı yapabilir şu tarihte evlenelim diye bir bakmışsın okul bitmeden evlenmişsin.

Kimseyi de bekletmek istemiyorum. Dusunuyorum ben bu cocuga asik degilim. yuzuk taksam universiteye gitsem orda baskasina asik olsam o zaman hersey cok zor olur.

boşveeeerrrr 20 yaşındasın daha ya. üniversiteye hazırlan güzel bi bölüm oku karşına kimler çıkar. bende 20 yaşındayken evlenmeyi düşündüğüm bir vardı şimdi arkama dönüp baktığımda iyiki diyorum iyiki onunla evlenmemişim. 21 yaşında üniversiteye başladım bu sene bitirdim.bu süre içinde bir yıl almanyada kaldım. evli olsaydım gidebilir miydim?kocaman bir hayır. onun için boşver derim ben :)

Cok cok dogru evliyken o hayalini kurdugum hic biseyi yasayamam hep icimde ukte olarak kalir bundan da cok korkuyorum yok yok olmaz bu is :)

aşık değilsen asıl o yüzüğü parmağına taktıktan sonra pişman olursun..bence bekle emin olana kadar.evlenmek için bir eş adayının sadece iyi insan olması yetmez.aşk,sevgi şart bence..

Hepinize hak verdim canim . Iyiki varsiniz. Yanlis bir karar verip yuzuk takarsam pisman olma ihtimalim yuksek gozukuyor. Beklemek en dogrusu.

gelecek neyi gösterir belli olmaz. yani nişan nikah düğün telaşı aileler vs iletişimler bir takım sorunlar derken eğitimine devam etmekte soğuyabilirsin. hadi evlendin. çoluk çocuk olacak bu sefer de yine ertelemek zorunda kalırsın. yani seneye seneye diye diye geçebilir zaman..sonra üniv.kazandın nasıl gideceksin..

önce sınava hazırlan onlar da bu sürede beklerse beklerler..beklemese de yapacak birşey yok.
çok iyi bir kısmet olabilir ama sen de önceliğin eğitimin olsun meslek edinmek olsun..

gelecek neyi gösterir belli olmaz. yani nişan nikah düğün telaşı aileler vs iletişimler bir takım sorunlar derken eğitimine devam etmekte soğuyabilirsin. hadi evlendin. çoluk çocuk olacak bu sefer de yine ertelemek zorunda kalırsın. yani seneye seneye diye diye geçebilir zaman..sonra üniv.kazandın nasıl gideceksin..

önce sınava hazırlan onlar da bu sürede beklerse beklerler..beklemese de yapacak birşey yok.
çok iyi bir kısmet olabilir ama sen de önceliğin eğitimin olsun meslek edinmek olsun..

Haklsiniz .Sorduklarinda hayir dicem ve okuluma odaklancam . Allah pisman etmesin :/

Back
X