Kararsizlik

nebiliym34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
12
0
33
ya arkadaslar... :KK43:
ben cok kararsiz kaldim. cok cok cok kararsiz kaldim.
benim yakinda emre ilhan da randevum var. yurt disindan gelcegm icin, ameliyat da hemen olucak.
basta bi kac fotograf gördüm ve tamam ya emre ilhan güzel dogal burun yapiyor filan oldum ve randevu aldim.
ama artik baya cok fotograf gördüm, ve arada, bana göre, bazen michael jackson tipi burunlarda baya var...yada cok dikik burunlarda oluyor arada emre ilhandan.
ne biliym, artik cok kararsizim.
ne michael jackson tipi nede öyle dikik bir burun istemiyorum, dogal olmasini istiyorum. ama git gide ya banada öyle bir burun yaparsa diye korkmaya basladim.
bilemiyorum... of arkadaslar ya....
bazi insanlar öyle burun seviyor olabilirler ama ben dogalligi seven biriyim... :KK43:

evet matemm ya :KK43: yalniz degilim yani bu konuda. gercekten zor.
bende emre ilhanın yaptığı burunları daha çok beğeniyorum açıkçası.Ama arada Aaa nasıl olur dediklerimde oldu malesef.
Bu birazcık şans işi gibi geliyor.Randevu almak için haldende ailemi bekliyorum yoksa gidemem istanbula.
İnşallah pişman olmazsınız.

Son düzenleme:
muhammet dilberinde yaptığı çok kalkık ve doğal durmayan burunlar var ama...
insan gerçekten şaşırıyor kimde karar kılacağını...:/
onlar kesinlikle ve özellikle kalkık olsun diye isteyenler ben çok doğal olsun istemezdim kalkık olsun isterdim ona rağmen burnum hiç kalkık değil yani kişinin isteğine bağlı biraz da kalkık istemeyen birine kalkık bi burun yapacak doktor zannetmiyorum ben

emre ilhanin burunlari bazen mesela önden de cok garip görünüyor :KK43: of arkadaslar ya offff :KK43: ben bu doktor secmenin böyle zor bisey oldugunu hic sanmazdim ... :KK43:

Valla ben Emre İlhan ın yaptığı burunları çok beğeniyorum. Ama iddia lı havalı burun yapıyor ki ben öyle seviyorum. Ben Barış Çakır a oldum. Barış bey fazla doğal yapıyor:) profilimde bir tane fotom var bakabilirsin. Bende daha kalkık oyuk olmasını isterdim :KK49:

X