Kararsizlik

sylvia_plath

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
757
1.112
313
Merhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
Yaklaşık iki senedir biriyle görüşüyor. Aile olarak uyusmuyorlar ama ikisi de öğretmen ve birbirlerini seviyorlar. Kızın ailesinin durumu erkeğe göre daha iyi. İkisi de öğretmen. Ama şimdi kızın bir talibi daha çıkmış, babası sevgilisini bilmiyor ve bu talibiyle tanissin istiyor. Doktor, yakışıklı, aileler uyusuyor, kız onunla evlense maddi olarak da sıkıntı çekmeyecek, düğünü vs.kendileri yapmak zorunda kalmayacaklar. Kızın kafası karıştı ve ben de bir şey diyemedim. Buraya yazmak geldi aklıma. Sizce napmali?

Yaklaşık iki senedir biriyle görüşüyor. Aile olarak uyusmuyorlar ama ikisi de öğretmen ve birbirlerini seviyorlar. Kızın ailesinin durumu erkeğe göre daha iyi. İkisi de öğretmen. Ama şimdi kızın bir talibi daha çıkmış, babası sevgilisini bilmiyor ve bu talibiyle tanissin istiyor. Doktor, yakışıklı, aileler uyusuyor, kız onunla evlense maddi olarak da sıkıntı çekmeyecek, düğünü vs.kendileri yapmak zorunda kalmayacaklar. Kızın kafası karıştı ve ben de bir şey diyemedim. Buraya yazmak geldi aklıma. Sizce napmali?
İkiside memur her şeyi ortaklaşa yaparlar ne yani doktor diye doğru adam mı oluyor bütün doktorlar, askın sevginin peşinden gitsin aksi takdirde bir on yıl sonra geriye baktığında pişmanlık ve tükenmişlik kaplar benliğini allah yardımcıları olsun :KK36: aile olarak uyuşmaz derken biraz daha açın ben orayı atlamışım

Seven insanın kafası karışmazdı. Doktorla olur mu bilmem ama sevgilisinden ayrılsın, çocuğa yazık etmesin.

sevse kafası karışmazdı.bu işin sonuunda ya doktora gidecek ya da ikisini de bırakacak gibi geldi bana

Bence arkadasin bu sekilde kararsiz kalmissa dun ve maddiyat kısmını dusunmusse zaten erkek arkadasinı gercek manada sevmemis ve ileride sıkıntı yasayacak gibime geliyor
Bence en uygun zamanda (doktorla olur mu olmaz mi bilmiyorum ama)erkek arkadasiyla bitirmesi en mantikli olani sonucta sevdigi insan varken boyle bir kararsizlik yasiyorsa zaten sevmiyor ki

Tabi bu benim dusuncem sadece fikrimi soylemek istedim

Arkadaşın şu an görüştüğü öğretmen sevgilisini sevmiyor bu net!!! Aksi takdirde babasinin gorucu usulu buldugu doktor icn acaba mi diye bi soru aklinin kosesinden bile gecmezdi gecemezdi. Benimde esimle evlenmeden once ve babam ogrenmeden once taliplerim olmustu birine bile ay acabami bi gorussemmi die aklimin kenarindan kosesinden gecmemisti. Gecemezdide ve aşık olan gercekten seven hicbi insanin aklindanda boyle bisi gecmez ve kararsizlik falan yasamaz. Bana sorarsan arkadasin iliskisini gozden gecirsin hatta sonlandirsin bu doktorla evlenmezde ogretmenle evlenirse yarin obur gun cikacak olan ilk maddi tartismada bu doktor talibi aklina gelecek ve onunla evlenmedii icin butun acisini dunyadan bi haber ogretmen kocasindan cikaracak ve evlilikleri zehir olcak. Yazdiklarim agir ve ters gelebilir ama uzgunum bunlar gercekler kelimesi kelimesine de okuyun bu yazdiklarimi arkadasina.

İkiside memur her şeyi ortaklaşa yaparlar ne yani doktor diye doğru adam mı oluyor bütün doktorlar, askın sevginin peşinden gitsin aksi akdirde bir on yıl sonra geriye baktığında pişmanlık ve tükenmişlik kaplar benliğini allah yardımcıları olsun :KK36: aile olarak uyuşmaz derken biraz daha açın ben orayı atlamışım

Mantığını daha çok kullanan birisi. Maddi olarak da rahat olmak istiyor açıkçası. Ben de tikandim ne diyeceğimi bilemedim, daha duygusal ve yüreğinin götürdüğü yere giden biriyim. O mantıkla hareket eden biri.

Mantığını daha çok kullanan birisi. Maddi olarak da rahat olmak istiyor açıkçası. Ben de tikandim ne diyeceğimi bilemedim, daha duygusal ve yüreğinin götürdüğü yere giden biriyim. O mantıkla hareket eden biri.
Mantığını kullanıyorsa doktora gitsin o zaman, sevgiden aşktan bahsetmesin safi mantıktan oluşan insanlar.

Arkadaşın şu an görüştüğü öğretmen sevgilisini sevmiyor bu net!!! Aksi takdirde babasinin gorucu usulu buldugu doktor icn acaba mi diye bi soru aklinin kosesinden bile gecmezdi gecemezdi. Benimde esimle evlenmeden once ve babam ogrenmeden once taliplerim olmustu birine bile ay acabami bi gorussemmi die aklimin kenarindan kosesinden gecmemisti. Gecemezdide ve aşık olan gercekten seven hicbi insanin aklindanda boyle bisi gecmez ve kararsizlik falan yasamaz. Bana sorarsan arkadasin iliskisini gozden gecirsin hatta sonlandirsin bu doktorla evlenmezde ogretmenle evlenirse yarin obur gun cikacak olan ilk maddi tartismada bu doktor talibi aklina gelecek ve onunla evlenmedii icin butun acisini dunyadan bi haber ogretmen kocasindan cikaracak ve evlilikleri zehir olcak. Yazdiklarim agir ve ters gelebilir ama uzgunum bunlar gercekler kelimesi kelimesine de okuyun bu yazdiklarimi arkadasina.

Bu kadar sert olmasa da benzer şeyi söyledim aslında. Kısmen hak verdi de bana...

Öğretmeni sevseydi şu an böyle bir konu açılmazdı diye düşünüyorum

beni ne doktorlar istedi de ..diyecek :KK45:

Yakin zamanda bi arkadasimin babasi arkadasimin erkek arkadasini istememisti kesinlikle onay vermiyordu (sırf cocugun atamasi daha olmadi kizi memur oldugu icin) kendi arkadasinin oglu isinde gucunde diye kiziyla arkadasinin oglunu dusunuyordu

Arkadasim o zaman ceyizimide dagitin ben sevdigimle evlenmessem kimseylede evlenmem dedi aylarca sabretti bekledi taki babasi evet deyinceye kadar aklinda hicbir acaba yoktu çünkü ÇÜNKÜ GERÇEKTEN SEVIYORDU

mantığı kullanıyor ve maddiyata önem veriyorsa doktorla evlensin o zaman.
gerçi evlensin diyorum da, sonuçta görüştüklerinde belki birbirlerinden hoşlanmıcaklar o da belli değil. ama bence kafası karışmışsa ikisinde de çok gönlü yok demektir.

Back
X