Kararsizlik

Ben pes diyorum ya. Keske o doktor da sizin arkadasınızın gercek yüzünü görse ortada kalsa.
Buradan nefret ettim kendisinden. Romayı düşünüyormuş bi de yuh!
Bunun yetistirecegi öğrencilerin de allah yardımcısı olsun, karakterlerinde sıkıntı çıkmasa bari..

ne diyelim öğretmen adamın verilmiş sadakası varmış

maazallah evli iken çıkan talip olsa ne yapardı yol yakınken kurtulmuş

yalnız doktor ile hayat kolay değildir

çok para alacak diyor ama çok da çalışacak

onlar farklı bir yaşama sahip

yaşını bilemem ama uzmanlık vs yapacaksa günlerce eve gelmeyen gelince de gidip yatan adama hazırlıklı olsun

Uzmanlığı kazanmış. Kardiyolog oluyormuş bu yaza. Ben artık arkadaşımın gerçekten sevgi kısmını çok onemsemedigine inanıyorum ve yorum yapmayacağım. Saskinim , kendi hayatı. Öğretmen olan için üzüldüm çok.

Ben pes diyorum ya. Keske o doktor da sizin arkadasınızın gercek yüzünü görse ortada kalsa.
Buradan nefret ettim kendisinden. Romayı düşünüyormuş bi de yuh!
Bunun yetistirecegi öğrencilerin de allah yardımcısı olsun, karakterlerinde sıkıntı çıkmasa bari..

Ben eninde sonunda onu sececegini biliyordum ama bu kadar hızlı, balayını bile hayal edecek kadar hızlı beklemiyordum. aynı anda ikisiyle görüşecek bir kaç ay. Sonra doktoru netlestirip öğretmeni terk edecek. Çocuk fotoğrafını görmüş çok beğenmiş, ailesi de. Numarasını vermiş kiz, aramasını bekliyor. Öbür zavallının hiçbir şeyden haberi yok. Ben soktayim.

bu arada Roma için ille de doktor mu lazım

eşimin ablası öğretmen eşi hastanede laboratuvarda çalışıyor yani doktor değilll

geçen yaz İtalya turu yaptılar, önemli olan uyum, huzur

Ben eninde sonunda onu sececegini biliyordum ama bu kadar hızlı, balayını bile hayal edecek kadar hızlı beklemiyordum. aynı anda ikisiyle görüşecek bir kaç ay. Sonra doktoru netlestirip öğretmeni terk edecek. Çocuk fotoğrafını görmüş çok beğenmiş, ailesi de. Numarasını vermiş kiz, aramasını bekliyor. Öbür zavallının hiçbir şeyden haberi yok. Ben soktayim.

Öbürüne haber verseniz keske. Ben boyle seyleri kabullenemiyorum.
Kendinizi koyun ogretmenin yerine, sizin arkanzdna boyle yapılsa? Keske haber verebilseniz kimliginizi gizleyip.
Arkadasiniz icin ağzımi bozmayı o kadar cok istiyorum ama ceza almak istemiyorum..

Öbürüne haber verseniz keske. Ben boyle seyleri kabullenemiyorum.
Kendinizi koyun ogretmenin yerine, sizin arkanzdna boyle yapılsa? Keske haber verebilseniz kimliginizi gizleyip.
Arkadasiniz icin ağzımi bozmayı o kadar cok istiyorum ama ceza almak istemiyorum..

Dün söyledim. Ama söylediğim hiçbir şey çok etkili olmamış. Bir günde roma da balayı hayalleri kurmaya başlamış çünkü. Ben bile uzaktan hayal kırıklığı yaşıyorum, haftasonu bile fotoğraf attı, çok mutluyuz bakın diye.
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez, buna inanıyorum. Çoğu doktorun aile hayatının da çok iyi olmadığını hep duyuyoruz. Kendi tercihi. Bakalım.

Uzmanlığı kazanmış. Kardiyolog oluyormuş bu yaza. Ben artık arkadaşımın gerçekten sevgi kısmını çok onemsemedigine inanıyorum ve yorum yapmayacağım. Saskinim , kendi hayatı. Öğretmen olan için üzüldüm çok.
herkesin hayat beklentisi farklıdır. umarım güzel bi hayatı olur arkadaşınızın. isabetli karar vermiş ama 1 ay da çok uzun bi süre. 15 tatile kadar var baya..

Back
X