Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hastalıkla isim alaklı değildir kızımn adı elif ince zarif ve güçlü karakter olarak duymuştm o yüzden koydum ve gerçektende öyle bi kzım var allh bin şükür
Ne alakası var? dedidigimden bunu mu anladiniz?elif ismi güçlü dayanıklı demek kızımın önünde bir sürü şeyler var onlara karşı güçlü olması açısından isimler karakteri etkiliyorya o bakımdan umarım açıklamam yeterli olmustur
Hastalıkla isim alaklı değildir kızımn adı elif ince zarif ve güçlü karakter olarak duymuştm o yüzden koydum ve gerçektende öyle bi kzım var allh bin şükür
İsim değiştirmek çok kolay değl diye biliyorum dilekçe verince değiştiriliyo r denilmiş ismin anlama kötü ya da alay konusu oluyorsa kolay değişir elf diye hitap edecekseniz kimlikte yazmalı ve herkes elif naz olarak tanımalı tabi bu benm düşüncem
Ne alakası var? dedidigimden bunu mu anladiniz?elif ismi güçlü dayanıklı demek kızımın önünde bir sürü şeyler var onlara karşı güçlü olması açısından isimler karakteri etkiliyorya o bakımdan umarım açıklamam yeterli olmustur
Konu sahibi Allah başka dert vermesin. Kızınıza ismi siz koymuşsunuz. Güzel veya çirkin. Aradan 6 yıl geçmiş. Ne güzel kızınız büyümüş. Böyle şeyleri takıntı yapmayın.