• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsizlik

Hastalıkla isim alaklı değildir kızımn adı elif ince zarif ve güçlü karakter olarak duymuştm o yüzden koydum ve gerçektende öyle bi kzım var allh bin şükür

Ne alakası var? dedidigimden bunu mu anladiniz?elif ismi güçlü dayanıklı demek kızımın önünde bir sürü şeyler var onlara karşı güçlü olması açısından isimler karakteri etkiliyorya o bakımdan umarım açıklamam yeterli olmustur

İlla kimlikte olmasimi lazim. Siz oyle hitap edin

Hastalıkla isim alaklı değildir kızımn adı elif ince zarif ve güçlü karakter olarak duymuştm o yüzden koydum ve gerçektende öyle bi kzım var allh bin şükür
Hastalıkla tabiki alakasi yok tamda bu anlamı için kızıma eklemeyi düşündüm insanlar konuyu carptirmaya çok meyilli valla pes!size teşekkür ederim

Hastalıkla tabiki alakasi yok tamda bu anlamı için kızıma eklemeyi düşündüm insanlar konuyu carptirmaya çok meyilli valla pes!size teşekkür ederim
İsim değiştirmek çok kolay değl diye biliyorum dilekçe verince değiştiriliyo r denilmiş ismin anlama kötü ya da alay konusu oluyorsa kolay değişir elf diye hitap edecekseniz kimlikte yazmalı ve herkes elif naz olarak tanımalı tabi bu benm düşüncem

Ne alakası var? dedidigimden bunu mu anladiniz?elif ismi güçlü dayanıklı demek kızımın önünde bir sürü şeyler var onlara karşı güçlü olması açısından isimler karakteri etkiliyorya o bakımdan umarım açıklamam yeterli olmustur

isimler karakteri etkilemez. böyle şeylere inanmayın. naz gayet güzel isim. iki isim verip çocuğa zorluk çıkarmayın ileriki hayatında.

YA SİZCE SEVDİĞİM İNSANIN BENİ SEVMESİNİ Mİ BEKLEMELİYİM YOKSA BENİ SEVEN BİRİNE ŞANS MI VERMELİYİM ? :KK43:

sen de yeni konu aç bi zahmet.

İsmi çok güzel.Adıyla yaşasın.Değiştirmek istiyorsanız sizin kararınız tabi ama iki isim karışıklığa yol açabiliyor.

Konu sahibi Allah başka dert vermesin. Kızınıza ismi siz koymuşsunuz. Güzel veya çirkin. Aradan 6 yıl geçmiş. Ne güzel kızınız büyümüş. Böyle şeyleri takıntı yapmayın.

Back
X