Kararsızlık...

Pamuk07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
14
2
1
Selam arkadaslar, ben yaklasik 3 yildir evliyim,esimle cok sorunlarimiz var, en onemli sorunum esimin cok yalan soylemesi, tabiki benimde hatalarim oldu ama guven kirici degil, ancak evliligimiz cok yıprandı,sizce bir insan degisebilir mi tamamen dürüst bir insan olabilir mi ve ben ona tekrar guvenebilir miyim, yoksa ayrìlmali miyim, cok kararsiz kaldim, esime suan guvenmiyorum ve ayriyiz, aklim cok karisik

Yani ne tür yalanlar söylüyor ki?
Birde siz daha iyi bilirsiniz eşiniz değişebilir mi yoksa aynen devammi eder?Herkes aynı degilki..

Yani ne tür yalanlar söylüyor ki?
Birde siz daha iyi bilirsiniz eşiniz değişebilir mi yoksa aynen devammi eder?Herkes aynı degilki..
Evlendigimizden beri onemli ve onemsiz bir suru sey hakkinda yalan soyledi artik birsey dediginde inanasim gelmiyor

herseye ani tepki veren kızan biri misiniz?yada cok kıskanç? yada daha önce aranizda hiç doğru söylediği bir konu yüzünden tartistiniz mi? bunlari bir düşünün ve göz önüne alın derim.sırf tepki almamak huzurum kacmasin diye söylenen yalanlar bir süre sonra alışkanlığa dönüşebiliyor.bunlarin hiç biri yoksa bilemem huydur belki ama bu sebeplerden biri varsa doğruyu söylemesinin sizi daha az üzecegini söyleyin ve gösterin esinize..

herseye ani tepki veren kızan biri misiniz?yada cok kıskanç? yada daha önce aranizda hiç doğru söylediği bir konu yüzünden tartistiniz mi? bunlari bir düşünün ve göz önüne alın derim.sırf tepki almamak huzurum kacmasin diye söylenen yalanlar bir süre sonra alışkanlığa dönüşebiliyor.bunlarin hoc biri yoksa bilemem huydur belki ama bu sebeplerden biri varsa doğruyu söylemesinin sizi daha az üzecegini söyleyin ve gösterin esinize..
Aslìnda cok rahat yalan soyleyebilen biri sadecd bana olan degil baskalarina olan yalanlarinada sahit oldum, biraz kiskanclik var, ancak hic bana acik biri olmadi, kendisi ve ailesi hakkinda paylasim yapmiyor

Evlendigimizden beri onemli ve onemsiz bir suru sey hakkinda yalan soyledi artik birsey dediginde inanasim gelmiyor
İşyerimizde birisi var belki onun gibidir eşiniz de. Mitomani var araştırırsanız internetten, bir hastalık. Çok zor kolay gelsin.

Dürüst biri bir yaştan sonra yalancı olabiliyorsa yalancıda dürüst olabilir
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
Ama sizdeki güven kaybıyla asla onu yargılamaktan vazgeçmeyeceksiniz

Yüzünün ortasına çekiçle vurup,yalan söylediğinde bi tarafına şok verecek alet takmazsan düzelmez.

Erkeklerin aklı noksan biraz.:işsiz: Yalan söylediğinde seni kaybedeceğini hissettirirsen anca öyle düzelebilir. Öbür türlü anlamıyorlar :deli: ( tabi ortada çok büyük yalanlar yoksa)

Selam arkadaslar, ben yaklasik 3 yildir evliyim,esimle cok sorunlarimiz var, en onemli sorunum esimin cok yalan soylemesi, tabiki benimde hatalarim oldu ama guven kirici degil, ancak evliligimiz cok yıprandı,sizce bir insan degisebilir mi tamamen dürüst bir insan olabilir mi ve ben ona tekrar guvenebilir miyim, yoksa ayrìlmali miyim, cok kararsiz kaldim, esime suan guvenmiyorum ve ayriyiz, aklim cok karisik
Yalan söyleme huyu kolay kolay düzelicek bişey değil. Düzelmeye baslasa bıle siz hep ister istemez şüphe duyucaksınız. Zor bi durum olmalı umarım hakkınızda hayırlı bı karar verirsiniz.

Değişmez. Ve bunun cevabını biz değil eşin bilebilir konuşmalısın, psikologdan destekte alabilirsiniz altında ne yattığını öğrenmek gerekiyor neden yalan söyleme gereksinimi duyuyor insanları mutlu etmek için mi? Doğrulardan kaçtığı için mi? Bilinçsiz mi?

Back
X