Kararsizliktan ölmek üzereyim

cest moi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
175
65
36
Selamlar herkese kızlar. Hemen konuya gireyim; 9 aylık evliyim iikimizin de 2. Evlilikleri. Severek evlendik, çok kısa bir zamanda. Evlendikten sonra onun ailesi ile ilgili çok sorunlar yaşadık, bilmediğim bi kaç şey öğrendim ve bunlar beni üzdü. Atlattik, ssözler verildi.. şimdi ise ankaraya taşınmak istiyor biz izmirdeyiz,buradan sadece uni için ayrılmıştim hiç gitmek istemiyorum gitmeyi aklına koydu bu ay sonu taşınalim diyor. Ben hamileyim ve riskli bi hamileliği var. Ailemden uzak orada tek başıma yapamam gibi hissediyorum. Şehir değişikliği yüzünden boşanmak ta istemiyorum. Çok kararsızim . Birseyler söyleyin kızlar akla ihtiyacım var.

Çat diye şehir değiştirilmez ki

Tayin iş teklifi vs mi var ben artık bu şehirde kalmayacağım mı diyor

Insanlar memur olup giderken zorlanıyor toplan gidiyoruz olur mu hiç

Burada işleri ona göre iyi değilmiş orada işi kurdu bile. Burayı şehir olarak sevmiyormus kendi ailesinden de artık bikmis. Yeni bir sayfa Yeni bir düzen diyor. Ama ben asla gitmek istemiyorum.

Burada işleri ona göre iyi değilmiş orada işi kurdu bile. Burayı şehir olarak sevmiyormus kendi ailesinden de artık bikmis. Yeni bir sayfa Yeni bir düzen diyor. Ama ben asla gitmek istemiyorum.

Belki de doğrusunu yapıyor

Geçmişlerden uzaklaşmak bebeği ve sizinle yeni bir hayat kurmak istiyordur

Isini bile kurmus diyosun , keske kurmadan önce kesin fikrini söyleseydin..

ne yani taşınmayı kabul etmezsen bu adam seni boşayacak mı kabul etme bence

esınız subay yada polıs olsaydı napcaktın be arkadasım sureklı sehır sehır tasıncaktın...
gıtmek ıstedıgıne gore mutlaka bı sebebı vardır esınız kafa dengıyse mutlaka sızın sehre kolay alısmasınızı saglayacak,
sehır degıstırılmek ıstenmıyor dıye asla bosanılmaz :KK57:
burda kalırsa bellıkı mutsuz olacak ve sızıde mutsuz edecek...
mutlu olmak bunu denemek varken degıl mı ?

Oğlu da ankara da o yüzden de gitmek istiyor. Ama bana çok zor geliyor paldir küldur gitmek. Çok ta duygusallastim birine bişey olursa ben nasıl hemen buraya geleceğim falanlari düşünüyorum cok

Evet eski eşi de orada. O da evli. Ona sorun etmiyorum aslında sonuçta benim eski eşim de izmir de

Her ankara ya gittiğimizde "ıyh ben bu şehirden nefret ediyorum, asla tasinmam" vs vs dedim hep başıma geldi. Yani en başından beri oraya gitmek istemediğimi biliyor beni de bu uzuyor

Eşi asker olup memleket memleket gezen ve şimdi tayinleri malatyaya çıkan bir izmirli olarak,Izmir bırakılırmı ama yaaaa...hakkinizda hayırlısı olsun...

Belki de iki tarafin ailesinden de uzaklasmak istiyordur. O gitmeyi goze almis. Isini kurduguna gore. Bence yuvanizi yikmayin. Denemeden bilemezsiniz. Gidin bir bakin. Belki de seversiniz oralari.

Riskli bi hamileligim var yalnız kalmak istemiyorum. Ailemden uzak ta Bebeğimi büyütmek istemiyorum. Annesi babasız büyüdüm ane annem ve dedeme çok bagliyim. Korkuyorum gidersem bişey olur hasta olurlar falan diye. Eşimi elbette seviyorum ama onun benim bu halimde diretmesi beni sinir ediyor, uzuyor

Selamlar herkese kızlar. Hemen konuya gireyim; 9 aylık evliyim iikimizin de 2. Evlilikleri. Severek evlendik, çok kısa bir zamanda. Evlendikten sonra onun ailesi ile ilgili çok sorunlar yaşadık, bilmediğim bi kaç şey öğrendim ve bunlar beni üzdü. Atlattik, ssözler verildi.. şimdi ise ankaraya taşınmak istiyor biz izmirdeyiz,buradan sadece uni için ayrılmıştim hiç gitmek istemiyorum gitmeyi aklına koydu bu ay sonu taşınalim diyor. Ben hamileyim ve riskli bi hamileliği var. Ailemden uzak orada tek başıma yapamam gibi hissediyorum. Şehir değişikliği yüzünden boşanmak ta istemiyorum. Çok kararsızim . Birseyler söyleyin kızlar akla ihtiyacım var.

canım işini haydi deyip hemen kuramamıştır öncesi de vardır
yani sen onun işi kurarken gitmek isteyeceğini tahmin etmedin mi
eğer sana taşınacağız diye emribaki yapmıyor yani önceden böyle bir tasarı zaten varsa
ailesinden uzaklaşmak belki de iyi gelebilir
hamileyken boşanmak en son düşünülecek şey olmalı
hamilelik insanı çok duygusallaştırıyor sağlıklı karar veremeyebilirsin

X