kararsızz

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Kizlar derdim sosyal medya hesaplari..ya ben farkinda olmadan bagimlisi olmusum surekli netteyim isim vermek sorun oluyor mu bilmiyorum ama ozellikle instagramda cok vakit harciyorum esimde kiziyor artik bende sosyal medya hesaplarimi kapatmak istiyorum her ikisinide..(face,instagram)
Sizler ne dusunuyorsnz bu konuda bu arada surekli de paylasim yapiyorum sunumlarimi vs bide surekli beni alisverise surukluyor orasi tabak bardak vs sizce ne yapayim bilmiyorum ya belki sorunumu sacma buldunuz ama dusuncelerinizi istiyorum sabah kalkiyorum hemen instagrama faceye giriyorum bunlari kapatirsam daha cok kitap okuyacagimi evime ve kendime daha cok zaman harciyacagimi dusunuyorum sizce ??

Ben kapattım huzur buldum.
Yük bunu beğenmeyrn bizden değildir
Durduk yere nir miluon olalım
Kocişimle gesmeler tosmalar derken koca günü saçmasapan şeylere harcadığımı anladım.
Aylar oldu hiç aramıyorum. KK yetiyor zaten.

Kapat gitsin hepsi saçmalık.

Ben bir sebepten ötürü üç beş ay akıllı telefon kullanamadım. Başlarda zor oldu bu ne ya şimi ne yapacağım filan dedim. Ben de instagramda çok zaman harcıyordum mesela. Ama sonra kendimi ne kadar özgürleştirdiğimi fark ettim.

En ufağından arkadaşlarınla buluşunca herkesin telefonuna bakması tarzı karikatürler vardır ya. Ben hep çok klişe bulurdum böyle şeyleri ama adamlar baya hakıymış. Akıllı telefona döner dönmez de instagram, twitter vs vs hepsini sildim sadece bikaç faydalı uygulama kaldı.

Neyse uzun lafın kısası kesinlikle sil gitsin bi anda .Şu an sil, geri dönme ve artan boş vakitlerini en güzel şekilde değerlendir.

Aynen kizlar yaa omrumu tuketti kitap okumuyorum artik basit yasar oldum esimle disari cikioz hemen foto cekinelm arkadaslarla disari cikioz hemen foto bunaldm artik ya insanin nefsini azdiyor alan var alamayan var hep sanki bi gosteristen ibaret gibi

En güzeli en hiç kaydolmamak ya da yol yakinken dönmek

Hic düşünme kapat gitsin..

Ben 2yıl önce facebooka ne kadar bağımlı olduğumu farkettim. Ozaman tez yazıyordum zaman çok önemliydi benim için...birde çok yakın bazı arkadaşlarıma kızgındım vd onlarla ilgili birşeyler görmek istemediğim için biranda kapatmaya karar verdim. İlk başlarda baya zor oldu, ama şimdi aklıma bile gelmiyor. Çok nadir arada açıp bakıyorum yeterli oluyor. Gerçi şimdide instagrama devamlı bakıyorum ama onuda zaman olmsyınca hiç açmıyorum zaten...yani yalnız drğilsin arkadaşım

Di mi o fotoğraf çekinme seansları... İnsanlar etrafına bakıp güzellikleri görmektense hadi fotoğraf fotoğraf diye başlıyorlar. Yahu bi dur nefes al bir daha bu anı asla yaşayamayacaksın.. Kime neyi ispatlama çabası bu ? Bence bu kadar yaklaşmışken silin tam şu an.

Ben kapattım tüm hesaplarımı. Facebook ınstagram twitter ohhh mis gibi yaşıyorum başta alışmak zor oluyo eksiklik hissediyorsun ama sonra alışıyorsn. kk fazlasıyla yetiyor bence.

Artik sosyal medyada bir yaris var cok geziyorum cok luks yasiyorum havasi vs. Yoruldum artik gercekten ne yedigim yemekten zevk alir oldum ne de ictigim kahveden yemegimin tadi kacti kahvemde sogudu..dozunda kullananlara sozum yok benim gibi dozu kaciranlarda sıknti var :-(

bi ara bende öyleydim tüm hesaplarımı kapattım valla kafam rahat. Öneririm. özellikle bu kadar bağımlısı olmuşken ve eşinde rahatsızsa kesın kapat.

ben sadece instagram kullanıyordum 2 gün önce onuda kapattım kpss çalıştığım için engel oluyor bana

İnan bende kk dan önce öyleydim sürekli face ınst. ama şimdi sürekli kk
Ama eşimle belli bi zaman geçirdikten sonra takılıyorum nette onu boşlamıyorum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…