ben uzun zamandir sosyal medyadayim. spor icerikleri, tavsiye videolari vs. icerik üretiyorum ve takipci sayim yüksek gecen yil sevgilime sende hesap ac dedim. o da spor yapiyor ve ortalamanin üstünde fiziği var. sadece bikac ayda 30k takipciye ulasti. videoları izleniyor ve begeni aliyo. hersey iyi gidiyo faln reklam aliyo. ve ikimizde sevgilimiz yokmus gibi icerikler uretiyoruz. sacma oluyor biliyorum ama böyle bi taktik bulduk kendimizce. ama ben artik onun büyümesini istemiyorum. kıskanmak degil bende anlamiyorum ama artik olmamali orda. hesabi benim telefonumda var arada girip bakiyorum mesajlara falan gecen ay tatil dönüşü öylesine takipçilerine baktim hep genc kizlar 15-19 yas arasi. ve escinseller var. hesabini kapatmasini soylemeyi düşünüyorum. mesaj isteklerini kontrol ettim ve inanilmaz mesajlar var. bircok kisi pasifim faln yazmis kizlardan cok escinseller var dm'de. kizlarin coguda yunan tanrisi yazmis. erkilesimi yüksek hemen herkes görmüştür diye düşünüyorum ve rahatsiz oluyorum. hesabi silmesi daha iyi olacak diye düşünüyorum
kizlarin ona yazmasi sorun degil ilgilenmez biliyorum ama trans kadinlar yaziyo bilindik isimler tanirsiniz. engelledim hepsini.yani bence erkekler sosyal medya kullanmamali sizde kullandirmayin.
kizlarin ona yazmasi sorun degil ilgilenmez biliyorum ama trans kadinlar yaziyo bilindik isimler tanirsiniz. engelledim hepsini.yani bence erkekler sosyal medya kullanmamali sizde kullandirmayin.
Son düzenleme: