KARASIZLIK (Eşim)

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.878
133
Merhaba arkadaşlar konu eşim ve bayan iş arkadaşı..şöyle ki eşim bu bayan arkadas ve bu bayanın eşi aynı yerde çalışıyor bu bayanın eşi iş için il dışında bi süre orda kalacak adam eşimden rica etmiş benim hanimida işe getir götür diye tamam buraya kadar sıkıntı yok benim için sorun bu kadın gereksiz samimi oluyo eşimle sakalasmalar çocuk oynatiyoruz diye yakinlasmalar felan oluyor birbirimize gidip geliyoruz ailecek çok şahit oldum eşime dedim yapma diye uyardım biraz çekti kendi geri ama iş yerinde nasillardir bilmiyorum sabah 8 den akşam 6 ya kadar beraberler ayrıca hafta sonlarında beraberiz çoğu zaman artık gına geldi.. arabada başbaşlar felan ayrıca bu bayan bi kaç gün başka bir adamın arabasıyla gitti sonra kadın ben onda rahat edemiyorum demiş eşime yani rahat olacak ne var 10 dk yol gidip geleceksin alt tarafı adamda aynı iş yerinden yani aynı yere gidiyorlar zaten..kadın eşime otur diyo oturuyo kalk diyo kalkiyo köpeği olmuş yani..kadından banane ben eşime kızıyorum bana göstermediği saygıyı o kadına gösteriyor..eşime karşı hiç bir saygım sevgim kalmadı bazen eve gelmesinden bile rahatsız oluyorum o yokken daha rahatım diyorum gemileri yakıp yeni bi hayat kurmak istiyorum iki tane bebeğim var onlarida bahane etmiyorum ama neyi beklediğimi bende bilmiyorum..

Kadinin kocasi da tuhaf ne munasebet esimi ise getir gotur diyor. Ayrica haftasonlarinizi neden birlikte geciriyorsunu? Gereksiz bir samimiyet var sanki?
Çağırıyorlar bi gitmezsek ikinciye gidiyoruz onlar geliyorlar falan bende istemiyorum ama artık görüşmem kararı aldim

Boşanmak mı istiyorsunuz bu sebepten dolayı ?
Başka şeyler var mı peki?
Sanki uzun zamandır ayrılmak istiyormuşsunuz da bu tuz biber olmuş gibi anladım.
Başka şeylerde var tabi bende herkes gebi sadık bi koca istiyorum her gördüğü bayanla samimi olmaya çalışıyor buda midemi bulandırıyor artik

Çağırıyorlar bi gitmezsek ikinciye gidiyoruz onlar geliyorlar falan bende istemiyorum ama artık görüşmem kararı aldim

Bence bu karari almakta gec bile kalmissiniz. Musait degiliz deyin gorusmeyin fazla lackalasmis durum. Zaten is yerinde birliktelermis insan hafta sonu bir nefes almak ister.

Bence bu karari almakta gec bile kalmissiniz. Musait degiliz deyin gorusmeyin fazla lackalasmis durum. Zaten is yerinde birlijtelermis insan hafta sonu bir nefes almak ister.
Aynen bende öyle dedim zaten 5 gün berabersiniz 2 günüde başbasa geçirelim diyorum bazen benim istediğim oluyor bazen onun

Benim uzmanlık alanım konunuz...
Çözüm yolları gösteren arkadaşların yorumlarını gördükten sonra olacakları yazmak istiyorum...

Aynen bende öyle dedim zaten 5 gün berabersiniz 2 günüde başbasa geçirelim diyorum bazen benim istediğim oluyor bazen onun

Bir de kadinin esi gercekten esimi ise getir gotur diye ricada bulundu mu acaba? Bunu ayni ortamda dile getirin bana gercek degil gibi geldi nedense. Gercekse kadinin esi de cok degisik olabildigince uzak durun derim.

Başka şeylerde var tabi bende herkes gebi sadık bi koca istiyorum her gördüğü bayanla samimi olmaya çalışıyor buda midemi bulandırıyor artik
Bu yazdıklarınız benim kaldıramayacağım şeyler.
Açık açık konusun, bu şekilde devam ederse olacakları söyleyin. Eğer kendini düzeltmezse gereğini yapın.

Hem evli hem bekar gibi takıl. Ohh ne ala memleket?

Çok tehlikeli bi kadın olarak görünüyo en sevmediğim işler bunlar yuva yıkarlar uzak tutun eşinizi

Back
X