- 28 Haziran 2015
- 980
- 1.706
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hareketsizlikten iyidir cnm :)Spor yapamıyorum ya çok tembelim evde plates yapabilirim. Düpün telaşım var koşturmayı spora sayıyom olmaz mı
Siz verdiniz mi bu diyetleaha ben geldimm :) bi karataycı olarak kesinlikle 3 hafta gibi bi sürede verirsin o kiloları belki daha da kısa bu yaptığın spora da bağlı
evet buna diyet denmez sağlıklı beslenmenin püf noktaları:)Siz verdiniz mi bu diyetle
Peki geri aldınız mı? Sporsuz bir ayda 5 kilo versem benden mutlusu yokevet buna diyet denmez sağlıklı beslenmenin püf noktaları:)
geçen sene 1.5 ayda sporla beraber 7.5 kilo vermiştim hemde hiç zorlanmadan :)
uzun bi süre geri almadım ama sonra hareketsizlik stres sıkıntıdan yedikçe yedim eee doğal olarakta aldım :)Peki geri aldınız mı? Sporsuz bir ayda 5 kilo versem benden mutlusu yok
kesinlikle yanlış değil çok i,yi gidiyorsun :)Acıkıyorum aralarda ben normalde biraz çok yerimde acıkınca ya süt içiyorum ya yoğurt yiyorum yanındada fındık fıstık ceviz badem ne varsa bir avuç yiyorum. Doğrumu acaba
Ay çok heycanıyım hayatımda ilk defa kilo verecem :)kesinlikle yanlış değil çok i,yi gidiyorsun :)
umarım hayatın boyunca ilk ve son olur kilo vermen :)Ay çok heycanıyım hayatımda ilk defa kilo verecem :)
Eveet 4. Gün sabahından merhaba 3 gündür karatay usulu besleniyorum kendimi çok iyi hissediyorum.. hergün tartılmak iyi değil farkındayım ama sabredemiyorum dün 56.9 idim bugün 56.5 3 günde toplam 700gr eksildim.. bu hızla devam ederim inşallah. Birde bundan sonrası önemli çoktandır 56.4 ü görememiştimde