Karatay Diyet günlüğüm

Azizinsan

İnsan insan derler idi insan neymiş şimdi bildim..
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
980
1.706
Karatay diyet günlüğüm
Boyum 165 kilom 57 hedef 53 yaş 27
hayatımda ilk defa diyet yapacağım ilk defa bu kadar şişkoyum :mad:
Karatay kitabını aldım okudum kafama yattı ve dün başladım.. İnşallah sonuç alırım.. Desteğinizi beklerim.

Bugün 2. Günüm azimle devam 57.3 ile başladım bugün 56.9 um mutluyuuum :KK49:

aha ben geldimm :) bi karataycı olarak kesinlikle 3 hafta gibi bi sürede verirsin o kiloları belki daha da kısa bu yaptığın spora da bağlı

Spor yapamıyorum ya çok tembelim :KK66: evde plates yapabilirim. Düpün telaşım var koşturmayı spora sayıyom olmaz mı :KK43:

evet buna diyet denmez sağlıklı beslenmenin püf noktaları:)
geçen sene 1.5 ayda sporla beraber 7.5 kilo vermiştim hemde hiç zorlanmadan :)
Peki geri aldınız mı? Sporsuz bir ayda 5 kilo versem benden mutlusu yok :KK66:

Acıkıyorum aralarda ben normalde biraz çok yerimde :eek: acıkınca ya süt içiyorum ya yoğurt yiyorum yanındada fındık fıstık ceviz badem ne varsa bir avuç yiyorum. Doğrumu acaba

Eveet 4. Gün sabahından merhaba 3 gündür karatay usulu besleniyorum kendimi çok iyi hissediyorum.. hergün tartılmak iyi değil farkındayım ama sabredemiyorum dün 56.9 idim bugün 56.5 3 günde toplam 700gr eksildim.. bu hızla devam ederim inşallah. Birde bundan sonrası önemli çoktandır 56.4 ü görememiştimde :KK48:

Ay çok heycanıyım hayatımda ilk defa kilo verecem :)
umarım hayatın boyunca ilk ve son olur kilo vermen :)

Eveet 4. Gün sabahından merhaba 3 gündür karatay usulu besleniyorum kendimi çok iyi hissediyorum.. hergün tartılmak iyi değil farkındayım ama sabredemiyorum dün 56.9 idim bugün 56.5 3 günde toplam 700gr eksildim.. bu hızla devam ederim inşallah. Birde bundan sonrası önemli çoktandır 56.4 ü görememiştimde :KK48:

ooo hadi süpersinn bozmak yok :)

Eveet bugü de 56.5 çıktım efenim zaten burası benim dönüm noktam heycanla bir sonraki günü bekliyoruz :KK76:

Eveet bugün ilk kemik kırıldı efenim 56.3 :KK76: sıra 2. Kemik olan 56'nın altı olacak :KK49: 5. Günde 1 kilo gitti efenim saygılar :KK54:

1. Haftanın sonunda 1.2 kg' a veda ediyoruuuuzz.. :KK76:beni motive eden kızlar olmasada napalım :63:

X