• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

eger menude kaçamak yapmıyorsam gramı hiç oynamıyor hep 500 gram eksik ama eğer kaçamak yaparsam 300-400 gram eksik çıkıyor

tüm mesajları okuyamam tabi o yüzdenn sormam gerekiyor omega 3 kullanıyor musunuz hepinizz

Kahvaltı 08:00
10 zeytin
Evde yapılan peynir
2 yumurtadan peynirli omlet
1 salatalık
Karpuz
Fıstık

Akşam Yemeği 16:10
Bamya
Keten tohumlu, üzüm çekirdekli yoğurt
Birazda fıstık

Eklentiler

• 10601283_908641622484208_1564072309_n.webp
    10601283_908641622484208_1564072309_n.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 32
Ben kullanmıyorum. Eğer aşırı ilaç kullanımın olduysa veya hastalıkların mevcutsa öneriyormuş Karatay. Sen bilirsin, kendin karar vermelisin.
öyle mi ben herkese öneriyor sandım . iyiymiş o zaman ya . sen kaç yaşındasın canm niye o kadar az verdin
tüm menüye uyduğun halde mi

kişiden kişiye vermek değişiyor,,,,mengmeng 3 aydır 3 kg ya yakın ancak verebildi spor yapmasına rağmen,,,senin böyle giderse ayda 3 ü geçer,,,bide bulgurlu bişey yediysen ödem olabilir
yaa bende mi bi gariplik var yaa . korkuyorum bazen çok mu çabuk veriyorum ne

arkadaşlar valla ben de çok şaşırdım ama gercekten böyle her sabah ac karna tartılıyorum ve yarum kilo eksık çıkıyorum . 20 yaşındayım 71 kiloyla bşladım dort gun oldu ve şu an 69, kiloyum .

Maşallah diyelim de nazar değmesin canım. Metabolizman hızlı yaşından dolayı ^_^

Omega 3 kullanıyorum ben. Reklama girer mi ki yazsam e f a s 1 2 0 0 yazayım, uyarı gelirse düzeltirim ^_^

menü:
09:30

2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
domates + salatalık + peynir + zeytin
1 çb ceviz

15:45
1 porsiyon döner
1 kase yoğurt
1 minik kase salata

yemeğim de vardı ama evde yerim diye getirmemiştim. sevdicek aradı onunla görüşeceğiz geç vakte kalmamak için yedim. :p

arkadaşlar ben de karatayı yapıyorum ve her sabah 500 gram veriyorum çok mutluyum :)herseyi yiyebiyoruz nerdeyse ve gayet dinç hissediyorum kendmi yaa :)

birşey soracagm sizler omega 3 alıyor musunuz alıyorsanz hangi markadan aldnz ltfen özelden falan bana da soyleyın ya
ben kullanıyorum,,,omega 3 E F A S 1200

canım "cevapla" yazıyor ya mesajların yanında, hepsine tek tek tıkla, zaten otomatik olarak mesaj alanına geliyor ^_^
ahanda yaptım bu kolaymış....:)
ya aklıma geldi, belki ilknur gelir de siteyi değişmiş görünce gider, kayboldum filan sanır. ^_^
ayrıca benim sevdiceğim var herkesi beğenemem öyle :D
:p
Tamam, teşekkür ederim. Sonrada okunmayan ilk mesaja git butonunu tıklıyoruz. Böylece kaldığımız yerden devam ediyoruz. :D Çözmeye çalışıyoruz artık. Alıntılar mesajlardan ayrılmış iyi oldu böyle.
buda güzelmiş

menü:
09:30

2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
domates + salatalık + peynir + zeytin
1 çb ceviz

15:45
1 porsiyon döner
1 kase yoğurt
1 minik kase salata

yemeğim de vardı ama evde yerim diye getirmemiştim. sevdicek aradı onunla görüşeceğiz geç vakte kalmamak için yedim. :p
Afiyet olsun...
Boyum 153 onun için normal. Ama daha aşağısı aşırı olur.
ben kullanıyorum,,,omega 3 E F A S 1200

Bende bi deneyim dedim.bakalm oldu mu

Back
X