Gül abla mutlaka uyaracaktır ama burda çok hata var. Serbest olan şeyleri de gelişigüzel yemiyoruz. Aralardaki saatler de önemli. Helva yedim diye balık almak da ilginç. İlahi

Sen o balığı gidip alıp pişirip yiyene kadar tahin helvası zaten kana karıştı gitti omega 3 le karşılaşmadı bile. Amaç omega-3 ü sindirmekti ama. Ayrıca tekir balığı almışsın ve mutlaka tavada kızartmışsındır. Eğer balığı tavada una bulayıp kızgın yağda kızartıyorsan ondaki omag-3 ü unut gitsin artık o balıktan sana hayır gelmez.

Gerçi bu tahin helvası olayını anlamış değilim. Tahin pekmez yasak helva serbest. Ben geçen balık yaptığımda şekersiz cevizli incir marmelatıyla karıştırdım yedim. Çok da yakıştı eşimle bayıldık tadına.
Ayrıca leptin için en az 5 saat aç kalma kuralı var

O nedenle öğünler doyurucu olmalı ve insilini yükseltmemeli, GI düşük olmalı. Kaju serbest nede olsa akşam yemeğinden 1 saat sonra kaju yiyim yarım saat sonra muz yiyim yok

Akşam yemekleri en geç 8de bitiyor sonra ağzımıza tek bir lokma almıyoruz. Limonlu su yeşil çay v.s içilebilir.
Gül abla öğrenmişim değil mi

Her ne kadar kaçamaklardan kendimi alıkoyamasam da zaman zaman işleyişi ezberledim. Bir de azıcık alt yapı var gıda mühendisiyim ayıptır söylemesi