- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
Dün yediklerim:)
Sabah 1 muzlu kkk
Öğlen semiz otlu cacik ve bulgur pilavi
Akşam kırmızı mercimek çorbası, patlican yemeği, 2 yemek kaşığı ev eriştesi peynirli (bu olmadi biliyorum) yine semizotlu cacık. .
balik yiyemedigim için sol.garin yanina takviye olarak bol semizotu tüketmeye karar verdim en kolayida cacık oldu:) aralarda da meyve yedim
Dün başım o kadar çok ağrıdı ki nane yağıyla gezdim akşama kadar..çok uzulmeme ve aglamama sebep olan dış etkenler sagolsun ( allaha havale ettim.. bi oglum daha olacağı için üzülen insanlar oldu allah akıl fikir versin..
( allaha havale ettim.. bi oglum daha olacağı için üzülen insanlar oldu allah akıl fikir versin..

Sabah 1 muzlu kkk
Öğlen semiz otlu cacik ve bulgur pilavi
Akşam kırmızı mercimek çorbası, patlican yemeği, 2 yemek kaşığı ev eriştesi peynirli (bu olmadi biliyorum) yine semizotlu cacık. .
balik yiyemedigim için sol.garin yanina takviye olarak bol semizotu tüketmeye karar verdim en kolayida cacık oldu:) aralarda da meyve yedim
Dün başım o kadar çok ağrıdı ki nane yağıyla gezdim akşama kadar..çok uzulmeme ve aglamama sebep olan dış etkenler sagolsun
 ( allaha havale ettim.. bi oglum daha olacağı için üzülen insanlar oldu allah akıl fikir versin..

Son düzenleme: 

,,,ka ya izmir otele giderken kavşaktaki göbekte çiçek falan yokmuş çalılar varmış orayada çiçek diksenize diyor
,,,ka ya izmir otele giderken kavşaktaki göbekte çiçek falan yokmuş çalılar varmış orayada çiçek diksenize diyor