Sende regl den oruc tutamiyorsun ama benim gibi gececisin yoksa orda sabahmi oldu[emoji2]Nii kirazla mi kacamak yaptin, cik cik cik
Cok yasa emi sesli guldum gece gece
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende regl den oruc tutamiyorsun ama benim gibi gececisin yoksa orda sabahmi oldu[emoji2]Nii kirazla mi kacamak yaptin, cik cik cik
![]()
![]()
Valla aynen telefonda sesinden heyecan yapan[emoji2][emoji2] yanındayken 150 yi bile geçiyordur benceEvet, sevdicek spor, nabiz 150. Butun kirazlar hatta yemek bile erimistir![]()
Sende regl den oruc tutamiyorsun ama benim gibi gececisin yoksa orda sabahmi oldu[emoji2]
Bende öptüm Bugünlük bana emanet gibi ,zaten sabahtan beri doğru düzgün kimse olmadiKizlar ben yatanzi, dukkanimiza sahip cikalim bos birakmayalim.
Bayram seyran demeyelim. Ben izinliyim sahur yapmadim o yuzden.
Gayfaltimi yapicim sabah,
Iyi geceler cok opuldunuz![]()
Bende öptüm Bugünlük bana emanet gibi ,zaten sabahtan beri doğru düzgün kimse olmadi
Evet seraym nerdesin devir teslim yapmam lazım:))Seraym nerdesin, teoson un measisi bitti, hadi dukkani kapa![]()
Nii kirazla mi kacamak yaptin, cik cik cik
![]()
![]()
Benim cok uykum geldi seraym da yok sen kapatirsin artikinBen de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buyrun gelin kapımız hep acik :)Ben de gelebilirmiyim aranizanerde diyet orda ben
![]()