- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
Ayy kıyamam ya yine saatlerce kosturmussun , olan yine dizlerine olmuş abla .kaç yaşına gelirse gelsin çocuk hep çocuk anne hep anne işte.... neyse ki hallolmus işinizSELAM CANLARIM
bugün topiğe uğrayamadım sabah 8 de oğlumla çıktık çankaya askeriyeye gittik giderken resim çektirdik epy dolandık sabah sabah,,,,
oğlum yüksek tansiyon hastası raporunu kaybetmiş askerye ye girerken laızım olacak cebeci tıp fakultesıne kardıyolojıye gıttık 4 aralığa randevu veriyorlar dolandık doladık olmadı, çıktık etlik gata ya gittik sözde 3. sıradayız hergelen öne geçiyor ya 65 yaş üstü ya asker ya engelli sıra gelene kadar 12 oldu neyseki doktor yemeğe gitmeden girebildik, ekg çektirmiştik EKO istedi 6 gün sonraya randevu verdiler gec olur özelden alsak olurmu dedik kabul etti,,,,öğlen tatiliydi oğlandan kan alırlar diye aç gitmişti almayınca simit istedi ankara simidine hasret oturduk bi yerde o yerken ben eko çeken yerleri arayıp yer varmı diye sordum yok tabi en son tandoğan da bi yerde buldum geri geldik çektirdik tekrar gata ya gittik yine 2 saat sıra bekledik neyseki adam aporu yazdı hemen alıp çıktıp saat 5 oldu...doktora sabah girdiğimizde hızlı hızlı 2dkk da 14 seneyi anlattım adam daha fazla tahll istemeye gerek duymadı......
doktor dönüşü pazara uğradık paazarcıyı aramıstım 1 koli yumurta ayırırmısın diye onu aldım bişeyler aldım geldik derken saat 6 oldu ,,,salata yap sofra hazırla ibadetleri yap derken 7 deyemek ydik,,,,,sabah 7.30 da kkk yapmıştım 12 saate yakın aç kaldım ama açıkmadım oda ilginç koşturmaca tok tuttu yanıma su almayıda nunutmşum oruc tutar gibydim....öğlen işe dönerim dolapta yoğurdum ar onu yerim diye düşünüyordum ama evdeki hesap çarsıya uymadı .....yanımda kuruyemiş vardi ama ellerim kirli diye yemedim
akşama kadar koştur koştur 10.000 adıma yakın olmuş ...şimdi de dilerim şiş şiş oturdum hiç halim kalmadı
Benim de sünnet ayinda 10.000 adimi coook gormuslugum var hamile halimle. .şimdi yuruyemiyorum iyi ki o zaman yurumusum