arkadaslar sizing kilo cizelgeniz var mi? eger varsa ben goremiyorum neden acaba? az once kendime bi cizelge hazirladimgul_0663 arkadasin tarif ettigi gibi yaptim ama kendi cizelgemi de goreiyorum forumda.
![]()
çizelge yok artık canım boşa uğraşmışsınbu benim cizelgem. ama mesajlarimin altinda gorunmuyor.![]()
![]()
kolay gelsin hasibecik n-bu koşturmacada karataya da devam di miiiiislm kızlar
haftasonundan beri giremedim
haftasonu temizlik yaptım perdelerimi yıkadım
dün çarşıda işim vardı 8de geldim eve yorgundum kızı yatırınca yattım hemen
bugün pazar yaptık ve ikramlıklarımı hazırladım
yarın yarım saat erken çıkıp salona tekrar bir süpürge tutup masayı hazırlıcam
kısacası koşturuyorum yine
yarın girermiyim bilmiyorum ama en kısa zamanda görüşmek üzere :-*
ben de hep aynı şeyi düşünmüşümdür millet 3-4 sene öncesinden yapmaya başlamış ben niye başlamadım diye kızarım kendime,,,ben 35 sene diyet yaptığım için artık diyet kelimesinden tiksinmeye başlamıştım her kanalda biri diyetten bahsediyor hemen kanal değiştiriyorum karatay hocayı tv de görünce aman herkes diyetisyen kesildi deyip kanal değiştiriyordum itici geliyordu, bi ara D&R da kızım kitap bakarken bende diyet kitaplarına baktım aralarını okudum tesadüfen karatayın kitaplarıymış ama bilmiyorum ya yine itici geldi herkes kitap yazar olmuş bir sürü diyet kitabı var sanki faydası var ver al ver al başka bişey yok diye almadımhaklısın canım arada geliyo bana bu tür şeyler ama kaçamak yapmadım şuan için umarım bi 3 ay da hiç yapmam :) ben canan hocayı neden daha önce keşfetmemişim diye hayıflanıyorum kendime.sanırım ekmek yememe olayı beni korkutmuştu ama öyle değilmiş gerçekten..@_Saliha_