- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Menümü yazayım
07:30 doyana kadar domates, salatalık, maydanoz, peynir, zeytin, 3 ceviz, bir kivi
12:30 bir kase çorba, bi porsiyon tavuk salata
18:00 doyana kadar salata, barbunya ve 3 Yk bulgur pilavı
Şimdi kahve
Bugün spor yapamadım. Hafta sonunun yorgunluğu hala üstümde. Yapamam büyük ihtimalle

07:30 doyana kadar domates, salatalık, maydanoz, peynir, zeytin, 3 ceviz, bir kivi
12:30 bir kase çorba, bi porsiyon tavuk salata
18:00 doyana kadar salata, barbunya ve 3 Yk bulgur pilavı
Şimdi kahve
Bugün spor yapamadım. Hafta sonunun yorgunluğu hala üstümde. Yapamam büyük ihtimalle

aha boyle yanimdan hizla gittin . sen daha once vermis bir insansin sadece irade basi .
aha boyle yanimdan hizla gittin . sen daha once vermis bir insansin sadece irade basi . 
 Tartıya hareketim bu oluyo  cok sinirleniyorum, tatlı isteğim kalmadı açlık hıc yok zaten, ama bazen kısır mantı makarna saçma seyler geliyo aklıma düşünmekte kilo aldırmaz napıyım
 Tartıya hareketim bu oluyo  cok sinirleniyorum, tatlı isteğim kalmadı açlık hıc yok zaten, ama bazen kısır mantı makarna saçma seyler geliyo aklıma düşünmekte kilo aldırmaz napıyım Şimdi değil diyorum kılonu ver sonra ödüllendir kendini, kendi kendinimin diyetisyeni oldum, ortalama sabah tartıda kaç gr vercemi artık biliyorum sabahı düşünüp motive oluyorum
 Şimdi değil diyorum kılonu ver sonra ödüllendir kendini, kendi kendinimin diyetisyeni oldum, ortalama sabah tartıda kaç gr vercemi artık biliyorum sabahı düşünüp motive oluyorum