• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay dıyetı

Kızlar bu gün regl oldum ve yasmin doğum kontrole başladım reglim bitene kadar bol sıvı tüketeceğim şimdiden 1 lt bitti bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu İsveç diyeti olmadın?

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Evet isveç diyeti amerikalı kalp cerrahı onaylı benım kuzenim halam yengem amerikada bende bu ayın sonunda gidiyom onlardan aldım bu listeyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Canım bende Bursa'da 2 kilo aldım regl oldum bu gün ve reglim bitene kadar girmeyeceğim.

1 yk bulgur pilavı
1 yk tavuk göğüs
1 kase cacık
1 kupa Mısır püskülü çayı
Bol su

Arada girip bildirim yapmaya çalışacağım

selam :)
1,5 - 2 yıldır takipçinizim ama aranıza yeni katılmak kısmet oldu öncelikle herkeslere başarılar dilerim. Malum hepimizin derdi aynı kilo :(biraz kendimden bahsetmek istiyorum ben bebekliğimden beri kiloluyum ve denemediğim şey kalmadı bunun içine zayıflama ilaçlarıda dahil ama karatay hocamın beslenme şekli çok hoşuma gitti ilk başladığımda çokda güzel kilolar verdim fakat tekrar bırakınca aldım tek bırakmadığım şekersiz çay içmek :) süper bi değişiklik benim için.şimdi bu sabah itibarıyle tekrar başladım ve size katılmaya karar verdim umarım sizler gibi bende güzel sonuçlar alırım :)))

Bu arada adım ülkü sistemin nasıl kullanıldığını tam olarak anlayamadım henüz kimsede benimle ilgilenmiyo sanırım :(((

Günaydın :) teşekkür ederim ilginiz için.Canan karatay la ilgili bölüme girmek istedim ama dediğim gibi siteyi henüz keşfedemediğim için yanlış yere yazmışım sanırım. orya nasıl girebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.görüşmek üzere :)))

Günaydın :) teşekkür ederim ilginiz için.Canan karatay la ilgili bölüme girmek istedim ama dediğim gibi siteyi henüz keşfedemediğim için yanlış yere yazmışım sanırım. orya nasıl girebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.görüşmek üzere :)))
Merhaba,
Burası hem bilgi iceriyor hem de katilim daha cok:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ıyoruz-ve-hastalıklardan-kurtuluyoruz.659887/

Bir de bu var: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/karatay-diyeti-ile-sağlıklı-günler.734512/

Herkese merhaba ben geldim hepinizi çok özlemişim aramıza Ülkü arkadaşımız gelmiş hoş gelmiş :) kusura bakmayın telefona kadınlar Kulübü'nü yükleyince problem çıkıyor tatildeydim giremedim ara sıra girmey çalışacağım.... :)
Karatay ile tam 6 kilo verdim ve kilo vermem durdu nedenini anlayamadım.

Sizede merhaba esma arkadaşım çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için sizde hoşgeldiniz :))

selam ::))) umarım iyisinizdir. YORK testi hakkkında bilginiz varmı ben yaptırmayı düşünüyorum

Back
X