Karatay dıyetı

Ay unuttum ben onu. Şöyle kolay malzemelerden olanı yokmu onun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay unuttum ben onu. Şöyle kolay malzemelerden olanı yokmu onun

1 poşet papatya çayı
1 poşet rezene çayı
1 limon
İçeceğin kadar su

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Son olarak Yeşil kahve ve 2 büyük bardak su benden bu kadar artık sırf su içerim
Gece yatmadan önce de ödem söktürücü çayım

Son düzenleme:
Çay ben papatya çayı bulamadım ada çayı aldı olurum bide internette rezene iştah açar diyo

Son düzenleme:
Çay ben papatya çayı bulamadım ada çayı aldı olurum bide internette rezene iştah açar diyo

Adaçayı olmaz canım bende düzenli olarak her gün bu ödem söktürücü yü yapıyorum iştahım falan açılmıyor

Adaçayı olmaz canım bende düzenli olarak her gün bu ödem söktürücü yü yapıyorum iştahım falan açılmıyor

Sabah 1 bardak akşam 1 şişe içiyorum ben

Rezene çayı: Mide ve bağırsak hareketlerini arttırır. Uçucu yağı düz kaslarda meydana gelen spazmları giderici olarak kullanılır. Bronş mukozası üzerindeki salgıları arttırmada ve iltihap gidermede etkilidir. Gaz söktürücü ve süt artırıcıdır. Göz damarlarını kuvvetlendirir. Çocuklarda iştah açıcıdır.

Günaydın kızlar
1 adet activia kahvaltım
Dişçideydim

Günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :))

Kahvaltımı yaptım geldim, kahvaltım tam bir karatay kahvaltısı her zamanki gibi :)) 2 dilim peynir, 1 yumurtadan sade omlet, 1 domates, 1 salatalık, yarım çay bardağı ceviz ve yeşil çay.

Esmacım dikkat ediyorum kaç gündür karatay kahvaltısı yapmıyorsun... Neden ki? Activia filan yiyorsun kahvaltıda sadece?

Canım nedenini bilemiyorum ama şişkinlik var canım karatay kahvaltısı yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…