ilk etapta normalde karataya uygun ve izin verilen, mesela sütle birlikte meyve, 2 kaşık bulgur gibi şeylerden kısarsan emin ol hızlı verirsin zaten

ben kendimden örnek veriyim, zaten ekmek yiyen bi insan değilim o yüzden ekmeği hayatımdan çıkarma gibi bi problemim olmadı mesela, beni zorlayan meyve ve akşam 8den sonra yemek yememek oldu, meyveyi çok severim ama mümkün mertebe yememeye çalıştım, akşam da acıkınca kendimi sokağa atıp yürüyüş yaptım gelince de 1 bardak sütle nefsimi körelttim, spor çok önemli öyle ağır değil 45dk yürüyüş inan çok işe yarıyor ben 1,5 haftada 3,5 kilo verdim
bi de karatay yasaklarla dolu bi diyet değil, bana geçenlerde 1 tane pirinç tanesi diyeti bozuyo leptini bozuyo dediler öyle bişey olabilir mi mesela akla mantığa aykırı zaten

beyninizi ve vücudunuzu rahatlatın, ben sağlıklı besleniyorum diyerek. bu bayramda da o mis gibi babaannemin baklavasından yememeye hiç niyetim yok vallahi ayıp bi kere

, akşam yemeğinden kısarım o baklavayı yerim strese girmeye gerek yok inanın daha hızlı sonuç alırsınız böylelikle