Canım menün güzel olmuş bol leptin olsunmenüm
1. öğün
2 haş yum
salatalık
5 zeytin
peynir
sütlükahve
2. öğün
1 elma,2 çay kaşığı krem çikolata(canım çokk çekti)
5 kaşık yoğurtlu bakla
salata
su 2 lt
spor 30+30 dk yürüyüş,200 twist,200 side bend
iyi düşün iyi olsun sonuçta aynı yerde giymeyeceksiniz...aslında elbiseyi aldığında farkına varacak kendinin çuval olup sana elbisenin daha güzel yakıştığına...günaydın kızlar çok fena başağrısıyla uyandımgeçen 2 elbise siparişi vermiştim biri bordo o elbise olan kısa bide mor abiye.sipariş bugün yarın elimde ama burnumdan geldi hani geçen bir komşu vardı ya lafı geçmiştir yoo zayıflamamış diyen yazmıştım sizede o da öğrendimki benim mor abiyenin kırmızısını alıcakmış dedim bana geliyor sen başka al kıl kıl cvplar verdi cinlerim tepeme çıktı.iade edecem dedim eşim kızdı sana ne bırak giysin sana yakıştığı gibi yakışacak mı ona dedi.kadın patates çuvalı gibi kendini benle bir tutuyor bana diyor ki siparişi iptal et bedenini bulursam bende alıcam canım sen şakamısın dedim elbise yarın elimde sen başka bişey bak.çıldırdım dün yaa
o kınada giyecekmiş ben düğünde aynı model farklı renk sadece.çıldırdım resmen dün giymeyebilirim ama takımdaki kızlarda onun kıcığına giy diyor.onları dinledimde iadeden vazgeçtim.iyi düşün iyi olsun sonuçta aynı yerde giymeyeceksiniz...aslında elbiseyi aldığında farkına varacak kendinin çuval olup sana elbisenin daha güzel yakıştığına...
giyiyorsun ve paylaşıyorsun tamam mı canım
zor bir durum....bencede giy çık ne olacak...takma yani..iade etme bebemo kınada giyecekmiş ben düğünde aynı model farklı renk sadece.çıldırdım resmen dün giymeyebilirim ama takımdaki kızlarda onun kıcığına giy diyor.onları dinledimde iadeden vazgeçtim.
iadeden vazgeçtim ama elbiseden de hevesim kaçtı.belki kınada pantolon gömlek giyerim düğünde de bordo elbiseyi.ama bu saatten sonrada o kadınla hiç muhatap olmam selam selam o kadarzor bir durum....bencede giy çık ne olacak...takma yani..iade etme bebem
içinde kalıp kanser olacağına dışında kalsın konser olsun..........
gayet normal canım öyle düşünmen...iadeden vazgeçtim ama elbiseden de hevesim kaçtı.belki kınada pantolon gömlek giyerim düğünde de bordo elbiseyi.ama bu saatten sonrada o kadınla hiç muhatap olmam selam selam o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?