erken kalkamanın rahatlığı huzuru bir başka..iyi yapmışın canımGunaydin kizlar erkenden kalktim kahvalti yapip 4 saatlik kismi uzatabilmek icin. Normalde 8 20 de son lokmayi aliyorum. Ogle yemegi 12. 20 de tam leptin salgilanacak ben yemege oturmus oluyorum.insaallah aliskanliga donusturebilirim bu erken kalkmayi
Zaten o giren havanin sifa kaynagi oldugunu soyluyor peygamber efendimiz(sav)Ben de eskiden sabah namazından sonra uyumazdım çok iyi olurdu. Şimdi sabah namazından sonra yatıyorum
Güneş doğarken camları açınca o giren hava çok huzur veriyor gerçekten.
Kahvaltımı yaptım evi şöyle üstten topladım camları açtım şimdi 3 mil yapacağım
Sağol canım kalkamadım netin başından. Kalkıyorum şimdikolay gelsin canım bol leptinin olsun
spordan sonra kahve keyfide bir başkadırSporumu yaptım şimdi kahve zamanı
Hayır canım ayda 1 serbestBenim canım ekmek istiyor yaa akşama 1 tane lahmacun yiyeyim diyorum. Lahmacunla Konya'nın etli ekmeği serbest nasılsa haftada 1 değil mi.
gunden güne farklılık gösterebilir.kilo kontrolu açısından tartılmanda sıkıntı yokBen anca yazabiliyorum kızlar kızım telefona meraklı o almasın diye saklıyorum o uyuyunca yazıyorum bende hergün tartılma alışkanlığı var merak ediyorum sürekli çıkıyorum tartıya
ayda 1 bol yeşillikle almalısın canımBenim canım ekmek istiyor yaa akşama 1 tane lahmacun yiyeyim diyorum. Lahmacunla Konya'nın etli ekmeği serbest nasılsa haftada 1 değil mi.
Afiyet bol leptin olsun canimNeyse zaten uzun zamandır yemedim. Yiyeyim bu gün.
Yanliş hesaplamışım on sekiz günde 3.700Aslinda ne.kadar yanlis yaptigimizin farkindayiz.uygulamaya geldiginde hep kolaya kacmak isimize geliyor.
Bence sen bu iddiadan vazgec.sagligini dusun.13gunde degil bunu sen 30gunde 40 gunde ver ne kaybedeceksin.
İnan en iyisi senin acindan budur.
Mutlaka yapacağım bunu. süper fikir! siz kendiniz mi düşündünüz bu tarifi?Yarim Portakal kabugunu dograyin 1lt lik surahinize ustune 1 maden suyunu bosaltin.kalan miktari suyla tamamlayin.bi yarim saat bekleyin ve icin.seker ve meyve ihtiyaciniz kalmamis olup su ihtiyacinizida karsilamis olacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?