Karatay ile Zayıflamak İsteyenler, haydi gelin

97,7 ile başladım şimdi 94,3 oldum. Neredeyse bir ay olacak 1 haziranda
bende çok kaçamak yapıyorum işten eve gidince özellikle:kızgın:
Ben 3 gündür hiç şeker yemiyorum. Annem insülin iğnesi kullanmaya başladı, gözlerini etkiledi şeker. Çok moralim bozuk. Kendimize bunu yapmamaliyiz.
Ben de eve gidince deli gibi abur cubur yiyorum. Kekler, çikolatalar, bisküviler...

Şekersiz çay kahve içebilirsiniz, ama bir şey yememeniz gerekiyor leptinin salgılanması için. Ama nescafe olmaz. Meyve sadece sabahları yenebiliyor. Hiç karatay kahvaltısı yaptınız mı tam olarak?
Sorabilirsin hiç sıkıntı değil : )
Yok ben yapamadım daha. Sabah yumurtaları haşladim ama yiyemedim .ise geç kaldım. 2 yaşında bir oğlum var. Koşuşturmaca ile kaçırdım kahvaltıyı :(

Şekersiz çay kahve içebilirsiniz, ama bir şey yememeniz gerekiyor leptinin salgılanması için. Ama nescafe olmaz. Meyve sadece sabahları yenebiliyor. Hiç karatay kahvaltısı yaptınız mı tam olarak?
Sorabilirsin hiç sıkıntı değil : )
Benim çok soru sormamin sebebi başlarsam tam yapmak istiyorum.

Öğün meselesi biraz zor geldi bana. Hani 2 öğün olması. Başka sıkıntı yok. Hamur işi bana zaten dokunur. Yemesem süper olur. Şeker yemem zaten. İşte bir tek öğün meselesi :KK70: onu ben 3 öğün yaparım. ( gerçi sen yapabilirsin demişssin de ) Oburumdur ben dayanamam. İlla midemi sürekli renklendirmem lazım :KK70:
Ben de zaten 3 Öğün yapmaya çalışıyorum. bütün gün evdeyim sürekli bir şeyler atıştırıyorum

Kizlar biraz tanisalimmi
mesela ben 41 yasinda ev hanimiyim
1 kizim 2 oglum var
uzuunca zaman cok zayiftim
sonra kilo almaya basladim troidim varmis
ameliyat oldum ömür boyu ilac kullanacagim
yurtdisinda yasiyorum sevgiler

Ben 32 yaşındayım, evliyim, çocuk yok ama doğum yapmış gibi kiloluyum :-)
Boy 172.
89.7 kiloyum şu anda ama kimse inanmıyor. Yok canım fln diyor herkes. 32 yaşında gibi dgilsin diyorlar. Demek ki ideal kilomda olsam 10 yaş genç duracağım :KK73:
Kızlar boy kilo tablosu yapacağım, hiç zamanım olmadı. Bugün de discideydim. Unutmadım, aklımda:KK39:

Ben 32 yaşındayım, evliyim, çocuk yok ama doğum yapmış gibi kiloluyum :-)
Boy 172.
89.7 kiloyum şu anda ama kimse inanmıyor. Yok canım fln diyor herkes. 32 yaşında gibi dgilsin diyorlar. Demek ki ideal kilomda olsam 10 yaş genç duracağım :KK73:
Kızlar boy kilo tablosu yapacağım, hiç zamanım olmadı. Bugün de discideydim. Unutmadım, aklımda:KK39:

Kizlar nerelerdesiniz.
ben 2 gundur msj yazamiyordum hata gosteriyordu
bugun olsu sukur
renklerin icinde canim boy kilo tablosu yapacaktin benimki
163 boy
76.800 kilo

4 yıl önceki günlüğüme geri dönüyorum. Yarım kalan işi tamamlıyorum. Her gün akşam 6da yediklerimi yazacağım. Her hafta p.tesi de kilomu buradan güncelleyeceğim. Spor olarak yaptiklarim şunlar:
Kardiyo:

Karin kası:

25 Mayis P.tesi --> 84 kg

pofu pofu
@Kurabiyemusavir
Batu85 Batu85
E ekin85 sizleri de beklerim

Merhabalar
Boyum 172, kilom 91. Karatay beslenme sistemi ile geçen ay tanıştım. Düşe kalka uyguladım, 2 kg verdim. Keşke daha önce tanissaydim Karatay ile. Kendime geldim resmen. Çok kilo vermedim belki ama daha enerjik daha dinç oldum. Bundan sonra A'dan Z'ye uygun şeyler yiyerek, spor yaparak devam etmeye kararlıyım. Var mısınız? Ben varım :KK3:

16 Nisan ===> 91 kg
25 Nisan ===> 89.7 kg

pofu pofu
@Kurabiyemusavir
E ekin85
Batu85 Batu85

Günaydıınn burayı unutmuşummm🤭🤭🤭🤭🤭bnm bugün 2. Günüümmm dün tıka basa doydummm😋😋😋😋sıfır kaçamakla bitirdim günüüü, siz de nasıldı durumlar?

Günaydıınn burayı unutmuşummm🤭🤭🤭🤭🤭bnm bugün 2. Günüümmm dün tıka basa doydummm😋😋😋😋sıfır kaçamakla bitirdim günüüü, siz de nasıldı durumlar?
Ben iki tane diyet bisküvi yedim şu akşam yemeğinden sonra 🙄

Eklentiler

• 20200525_161505.webp
    20200525_161505.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 34
Back
X