Slm.. Diyet seçiminde en doğru kararı vermişsin.. Ben 2,5-3 ayda 9 kilo vermiştim, verdiğim kilo ilk defa kalıcı olmuştu, çok kaçırmadığın sürece geri alınmıyo kilolar.. Kilo verirken ben kendimi çok sıkmamıştım.. Mesela karatay hoca günde 1 meyve diyo, meyveyi aramazken diyet yaptığımda canım istiyodu, o yüzden ben günde 2 tane kesin yiyodum.. Kaçamak haklarımı da misafirliğe gittiğimde ya da misafir geldiğinde, gece gündüz farketmez herşeyden yiyordum, gözüm gürüyorsa dayanamam çünkü.. Düşün böyle yaparak bile veriliyor karatayla ve acıkmadan..Sonra hamile kaldım sütüm olmadı, gece gündüz yemek yemekten tekrar aldım ve şimdi gene karatay diyeti yapmaya çalışıyorum.. Sana tavsiyem olsun uygulamak istersen.. Birincisi; çok canın istediği bişeyi önce iyice kokla içine çek, sonra ye.. koklamak fazla yemeni engeller.. İkincisi de benim gibi tatlıya dayanamayan biriysen eğer, canın tatlı istediğinde 2 ya da 3 tane hurma ye, ben öyle yapıyorum ve bunu yapmaya başladığımdan beri tatlı yemez oldum, ben bile şaşırıyorum halime, karatay diyeti de tatlı ihtiyacını azaltıyor zaten..
Kilomuz yakın sayılır :) Ben 85 civarıydım şimdi 79,5-80 arasındayım.. Bizdeki tartı bozuk olduğu için tartıldığım yere göre değişiyo kilom :) Pes etmezsek başarırız.. Hem sağlıklı hem kalıcı karatay.. Çok acele etmemek lazım diye düşünüyorum.. Hızlı vermek sağlıklı değil, bir anda kilo vermek vücudu yıpratıyo yaşlandırıyo insanın yüzünden de anlaşılıyo.. Sabırla sonuca olaşılır mutlaka.. Allahın izniyle elbet..
Kolay gelsin..