Sevgili Karataydaşlar;
Tüm kk diyet grup ve takımlarında tartı günü Cuma olduğundan bizler de en baştan beri cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.Uyguladığımız diyetten dolayı çoğunlukla,çoğunluğumuz kilo vermiş oluyoruz Bu da tam hafta sonu öncesi rahatlamamıza ve kaçamaklara karşı daha savunmasız olmamıza sebep oluyor.Burçin79 arkadaşımızın bir önerisi var;tartı günümüz Pazartesi olsun :26: Olsun mu?
Birçoğumuz sadece Karatay diyeti topiğinde değil başka gruplarda da kilo bildirimi yapıyoruz.Normalde haftada 1 tartılmak bile uzmanlarca çok sağlıklı bulunmazken,haftada 2 kez tartılmak ne kadar doğru olur.Şahsen ben kararsız kaldım..Kararı sizlere bırakıyorum
canım saphıra şunu kasdediyor..biz birkaçımız cuma zayıflama gruplarındayız.....mesela ben 6. takımdayım.....pazartesi karatay tartı günü olunca,cumada diğeri var 2 kez tartılmış olacağız.:44:..ama ben yinede karatayın pazartesi olma taraftarıyım:13:..hafta sonu sapıtıyorum çünkü...
canım saphıra şunu kasdediyor..biz birkaçımız cuma zayıflama gruplarındayız.....mesela ben 6. takımdayım.....pazartesi karatay tartı günü olunca,cumada diğeri var 2 kez tartılmış olacağız.:44:..ama ben yinede karatayın pazartesi olma taraftarıyım:13:..hafta sonu sapıtıyorum çünkü...
bende aynı fikirdeyim kızlar...
bu haftasonu 1 kg aldım ben (((
haftaiçi bütüngün iş, kaçamak fazla olmuyor , ama evde sapıtıyorum haftasonu....
bütün gün evde olan kızlarrrr işiniz zor yawww