• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün çok mutlu aldım canlar ,o kadar mutluyum ki yüzme havuzundan geldim geçen ders atlayış yapamamıştım atladım oldu olabiliyormuş, benim için çok önemliydi çok sizinle paylaşmak istedim :KK68:
Ayse'cim çok sevindim. Ben de hiç suya atlayamiyorum. O yuzden anlıyorum nasıl önemli bir an yaşamişsın canım 🩷🤍

Ayse'cim çok sevindim. Ben de hiç suya atlayamiyorum. O yuzden anlıyorum nasıl önemli bir an yaşamişsın canım 🩷🤍
Canm benim çok teşekkür ederim,kaç kez döndüm atlayamadım,bir önceki dersden mutsuz ayrilmistim ama çok şükür oldu olabiliyormuş 🥰

Bugün çok mutlu aldım canlar ,o kadar mutluyum ki yüzme havuzundan geldim geçen ders atlayış yapamamıştım atladım oldu olabiliyormuş, benim için çok önemliydi çok sizinle paylaşmak istedim :KK68:
Senin adına çok sevındım canım ne güzel bende yüzmeyi bilmiyorum çokta merak edıyorum

Canm benim çok teşekkür ederim,kaç kez döndüm atlayamadım,bir önceki dersden mutsuz ayrilmistim ama çok şükür oldu olabiliyormuş 🥰
Bu arada nasıl bir atlama bu. Hani kollarini kafa üstünde birleştirip havuz kenarında baş aşağı atlama mi(adını da bilmiyorum o kadar yok tarifime güldüm şu an 🤣)
Yoksa tramplenle atlama mi?

iyi geceler kızlar
Bugünkü menüm
Saat 12.30
Yayla çorbası
Üç kaşık muhallebi
Saat 17.00
Et kavurma salata dayanamayıp bır halley yedim
2 litre su
3500 adım da yürüdüm
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Eklentiler

• IMG_1810.webp
    IMG_1810.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 2
Ellerine sağlık boncugum ❤️
Tebrik ederim tomrs tomrs canım ❤️
Iyi yaristi kaptanım tebrikler Yasminn83 Yasminn83 ❤️
@94bassuk basagimm keşke kaptis olsaydın tebrik ederim ama yoğun olmadığın bir zaman istiyoruz ❤️
Sağol canim sende çok iyi bir kaptandin tebrik ederim kaptanim:KK68:
Kırmızı takım
Kaptanı tomrs tomrs
@94bassuk
arke arke
@bluegreeneyes
I Incekaktus
Jou Jou
Makaron23 Makaron23
@Tutku44
@ummhnisa

Mavi Takım
Kaptanı @Purple58
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
FitFiliz FitFiliz
Mthn83 Mthn83
@Nergis 35
@sibel_84
Yasminn83 Yasminn83

Yeni haftamız hayırlı olsun bol huzur sağlık getirsin güzel hatunlar :KK36: :KK36: :KK36:
Eline sağlık canim yeni hafta inşallah sanada huzur sevgi sağlik getirsin:KK68: Her iki takım kaptaninida seviyorum ikisinede başarilar :KK68:
Evet kızlar yine kaptan olmuşuz sonuçta aynı gemideyiz hepimiz sadece çok ilgilenemedigimi düşünüyorum o yüzden kaptan olmaz istemedim ama idare ederiz artık hep birlikte napalim .
Bugun biraz saldım hepimiz saldık muhtemelen yarından itibaren güzel menüler bekliyorum maviş takım. 💙💙💙

Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
FitFiliz FitFiliz
Mthn83 Mthn83
@sibel_84
@Nergis 35
Yasminn83 Yasminn83
Bende bugün saldım yarında itibaren toparlicam inşallah canım :KK200:
Senin adina sevindim canim inşallah yüzme diplomanida alirsin bol sanslar :KK36:

iyi geceler kızlar
Bugünkü menüm
Saat 12.30
Yayla çorbası
Üç kaşık muhallebi
Saat 17.00
Et kavurma salata dayanamayıp bır halley yedim
2 litre su
3500 adım da yürüdüm
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs
Afiyet olsun tatlım❤cisli yiyecekleri gormuyoz,duymuyoz:duduk::duduk::duduk::duduk:ama kendine bugun icin odul vermis olabilirsin haftada bir olecek swkilde

Sağol canim sende çok iyi bir kaptandin tebrik ederim kaptanim:KK68:

Eline sağlık canim yeni hafta inşallah sanada huzur sevgi sağlik getirsin:KK68: Her iki takım kaptaninida seviyorum ikisinede başarilar :KK68:

Bende bugün saldım yarında itibaren toparlicam inşallah canım :KK200:

Senin adina sevindim canim inşallah yüzme diplomanida alirsin bol sanslar :KK36:
Cok tesekkur ederim 🥰

Hayirli geceler 🌸
08.30
Bir cok ufak pişi

13.30
Döner ayran

16.00
1 mandalina

18.30
Patlican kebabi (2 dilim patlican kiyma domates
Avuc ici lavaş
tomrs tomrs Ellssa Ellssa
2lt su

Senin adına çok sevındım canım ne güzel bende yüzmeyi bilmiyorum çokta merak edıyorum
Cok tesekkur ederim canm, oluyormus 40 inda ogrendim keske daha once ogrenseydim muthis guzel bir sey ,ustelik benim asiri su korkum vardi bir yandan da ogrenmek istiyordum oldu cok şükür

Cok tesekkur ederim canm, oluyormus 40 inda ogrendim keske daha once ogrenseydim muthis guzel bir sey ,ustelik benim asiri su korkum vardi bir yandan da ogrenmek istiyordum oldu cok şükür
Maşallah canım ilçede kurs olsa hemen giderim bende

Back
X