Karbon Peeling tavsiye lütfen

princess19

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
25
1
6
İstanbul
Kızlarr herkese merhaba,

Uzun bir süredir cilt bakımım için uzman ellerden yardım almayı istemekteyim. Normalde cilt bakımımı, temizliğimi, maskelerimi evde hep kendim uyguluyorum ve cildim çok sorunlu bir cilt değil. Çok şükür :) Fakat zamanla malum senede 1 ya da 2 kere uzman ellerden destek almamın cildime parlaklık, esneklik ve az makyaj yapma ihtiyacı konusunda çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Uzun araştırmalarım sonucunda kendi cildime karbon peelingin iyi geleceğini düşündüm. Bunun üzerine kendimi hazır botox vaktim de gelmişken yüzümü her konuda kendisine teslim edebileceğim doktorum Özgür Evren Ersoy un kliniğinde buldum. Botox yaptırmadan önce karbon peeling hakkında detaylı bildi edindim ve önümüzdeki hafta perşembe günü kendisinden randevu aldım. Fakat ben yine de son zamanlarda bu işlemi yaptıran forum üyelerinin tecrübe ve sonuçlarını merak ediyorum :) Dr. Özgür Bey in beni kesinlikle yanlış yönlendirmediğinden eminim çünkü ailece hastasıyız :) ama kendi deneyimlerini paylaşan olursa çok sevinirim.
Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın lütfen :)

Yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler :):):)

Sevgili arkadasim, karbon peelingi hic denemedim ama USA ' da kaldigim sure boyunca evde kendi yaptigim organik bir peeling yaptim. Haftada 1 uyguladigim peeling ile ölü deriden cildimi arındırdım ve sivilce cikmasina engel oldum. Ceviz kabugu ile peeling. Ozel hazirlanmis, strilize edilmis bir urun olan ceviz kabugu tamamen organik. Hem de cok ekonomik. Urunden cok memnun kalinca Turkiye satisini aldim urunun. Tavsiye ederim. Ilgilenirseniz irtibata gecebilirsiniz.

Sevgili arkadasim, karbon peelingi hic denemedim ama USA ' da kaldigim sure boyunca evde kendi yaptigim organik bir peeling yaptim. Haftada 1 uyguladigim peeling ile ölü deriden cildimi arındırdım ve sivilce cikmasina engel oldum. Ceviz kabugu ile peeling. Ozel hazirlanmis, strilize edilmis bir urun olan ceviz kabugu tamamen organik. Hem de cok ekonomik. Urunden cok memnun kalinca Turkiye satisini aldim urunun. Tavsiye ederim. Ilgilenirseniz irtibata gecebilirsiniz.
Slm; ben ilgileniyorum.detay ve fiyat yazabilirmisiniz?

Selamlar, ayak, vucut,el ve yuz olmak uzere 4 farkli boyutumuz var. 1 kg su 10 tl+ kdv'dir. Tek seferde sadece birkac gram kullanacaginizi dusunurseniz uzun zaman rahatlikla kullanabilirsiniz 1 kg'luk paketimizi.

Kızlarrr cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Daha önce de belirttiğim gibi karbon peeling için Dr. Özgür Evren Ersoy'dan randevu almıştım. Geçen hafta işlemi yaptırdım ve sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. İşlem yaklaşık 45 dakika- 1 saat sürüyor. Uygulama sonrası hemen günlük hayatıma döndüm. İşlem sırasında ağrım olmadı, sadece minik karıncalanmalar oldu o kadar. Özellikle uygulamadan 3 gün sonra cildim inanılmaz parlak, bebek gibi yumuşacıktı ve makyaja gerek kalmadan dışarı çıkabiliyordum. Çok sorunlu bir cildim yoktu ve cilt bakımı için ilk defa karbon peeling yaptırdım. Uygulama öncesi biraz korkum vardı fakat şimdi diğer seansları dört gözle bekliyorum :):) çünkü mat ve renk eşitsizlikleri olan cildim parlaklaştı ve renk farklılıkları bayağı azaldı. Dr. Özgür Bey diğer seanslardan sonra çok daha güzel sonuçlar alacağımdan bahsetti. Kendisinin önerdiği her işlemi tereddüt etmeden yaptırabilirim çünkü 4 senedir düzenli olarak botox, dolgu vs. tüm işlemlerimi kendisi yapıyor ve doğal ve çok güzel sonuçlar çıkarıyor.

Karbon peelingle ilgili her türlü sorunuz için seve seve yardımcı olmak isterim. Umarım tecrübelerim biraz olsun yararlı olmuştur :):)

Kızlarrr cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Daha önce de belirttiğim gibi karbon peeling için Dr. Özgür Evren Ersoy'dan randevu almıştım. Geçen hafta işlemi yaptırdım ve sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. İşlem yaklaşık 45 dakika- 1 saat sürüyor. Uygulama sonrası hemen günlük hayatıma döndüm. İşlem sırasında ağrım olmadı, sadece minik karıncalanmalar oldu o kadar. Özellikle uygulamadan 3 gün sonra cildim inanılmaz parlak, bebek gibi yumuşacıktı ve makyaja gerek kalmadan dışarı çıkabiliyordum. Çok sorunlu bir cildim yoktu ve cilt bakımı için ilk defa karbon peeling yaptırdım. Uygulama öncesi biraz korkum vardı fakat şimdi diğer seansları dört gözle bekliyorum :):) çünkü mat ve renk eşitsizlikleri olan cildim parlaklaştı ve renk farklılıkları bayağı azaldı. Dr. Özgür Bey diğer seanslardan sonra çok daha güzel sonuçlar alacağımdan bahsetti. Kendisinin önerdiği her işlemi tereddüt etmeden yaptırabilirim çünkü 4 senedir düzenli olarak botox, dolgu vs. tüm işlemlerimi kendisi yapıyor ve doğal ve çok güzel sonuçlar çıkarıyor.

Karbon peelingle ilgili her türlü sorunuz için seve seve yardımcı olmak isterim. Umarım tecrübelerim biraz olsun yararlı olmuştur :):)
Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Hangi şehirde ve semttesin acaba doktor nerede çalışıyor. İşlem için ne kadar ücret ödedin benim çok leke var yüzümde yanık gibi artık bunlar için etkili olur mu dersin düşüncelerini alabilir miyim..

Back
X